- 19 Nisan 2019
- 3.040
- 8.585
- Konu Sahibi kymetgenc12
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin güzelliğin halis mi?Çok fesatlar ya!
Geçende bir kadıncağız instagramda takip isteği çok alıyorum yazmış.
Ay bunlar bir coştu bir coştu anlatamam yani laf lafı açmış kadın yazmış. Maazallah bunların diline düşersem diye ödüm kopuyor.
Ohooo yenGEnC şimdiye taratmıştırBirisi Google lensten profil fotoğrafını aratabilir mi ben verideyim indiremiyorum şu an lpade google
Kimden araklamış resmî öğrenelim
Valla bana tuhaf geldi. Hatta yazmadan Instagram'a girdim eşin dostun selfiesine baktim.Nesi var ya kızın. Kaşları da normal. Benimki de öyle yuharda nasıl olmalı ki gözümün hemen üstünde mi . Varya yengeç seni kıskanç bilmezdim ne fesatmışın o mai gad
Fotoda o kadar şey var ki asla bulamaz lens ashshajBirisi Google lensten profil fotoğrafını aratabilir mi ben verideyim indiremiyorum şu an lpade google
Kimden araklamış resmî öğrenelim
Ben profil resmimi kullanıyorum bi kere bak en güzel benimKusura bakmayın da güzel değilsiniz:) Uygulama bile kurtarmamış…
Birkaç kişi hariç kendi fotoğrafını kullanan bile yok ki. (Biri de gözlerini kullanıyo ve herkesi dövüyo o muhteşem gözleriyle onu da unutmayalım tabi)
Ne saçma konu, ne gülünç cümleler bunlar
Ömrümde görmedim böyle güzellik
Yoo değil
Alıştık sen de alışAy kimseyle güzellik yarışında değilim gayrete güzelim benim anlamadığım nokta buradaki bayanlarin hemcinslerime kötü yorum
Yapması üzücü açıkçası
Maşallah deÖmrümde görmedim böyle güzellik
'Alemin Kıralı' dizisinde kocasından dayak yiyen bi karakter vardı ona benzettim ben.Basligi acan uye kim ya, benim gozum bir yerden ısırıyor Allah Allah. Dalga gecmiyorum bu arada, bir oyuncunun aynisi.
Aaaa gaffur un kardesi'Alemin Kıralı' dizisinde kocasından dayak yiyen bi karakter vardı ona benzettim ben.
Evet evet o benzemiyor mu?Aaaa gaffur un kardesi
Aaa evet başkasının fotoğraflarını kullanmıştı. Sonra esas sahibine haber uçurmuşlardı. Üyelik iptali yaptırmıştı.Sitede bir muallime hanım vardı nicki muallime hanımlı bir şeydi. Tipin ona benziyor. Ama o tesettürlüydü. Eğer açıldıysa osun. Zaten o da sürekli kıskanıldığını söylerdi