- 13 Ocak 2020
- 44.536
- 167.781
- 33
-
- Konu Sahibi kymetgenc12
Ne şeytansıniz beaaHeh mervemuallime doğru. Ben de nicki muallimeli bir şey diyorum. Yeni üyeliğinde tanınmamaya bile çalışmamış. Ya insan bari doğum tarihini değiştirir biraz çaba yahu
İşte sanal ortam olunca önüne gelene hakaret edebileceklerini düşünüyorlar. Büyük yanılgı işte.Aynen benim avukat bulmama da gerek yok şikayet edilecek görecek edepsiz demeyi
AçmazsanGeçen sefer de fotoğrafların sahibi hanımefendiye ulaşılınca kaçmıştı kendisi. Üyeler umarım izinsiz kullanımdan dolayı dava eder seni demişlerdi.
Şimdiki fotoğraflar kendisinin herhalde. Ama konu o değil. Şimdi de bir başka suç işledi, hakaret. Davadan ne alıkoyacak acaba?
Her yorumda seni görmek zorunda mıyım ben ne varO da bir diş hekiminden araklamaydı. Kadının instasini bulup yazmıştık. Bu kimden araklama acaba
Canım sıkılır açarım. Boş vaktim olur açarım. Aklıma düşer açarım. Keyfim bilir kısacası. Ekran görüntülerini alır kenara koyarım, 6 ay sürem var. :)Açmazsan
Guzelliginin etkisinden cikamadim. Mervemuallime napiyimHer yorumda seni görmek zorunda mıyım ben ne var
Yemin ederim burdakilerin hepsi ruh hastasıKonunun geldiği hal
Rosa hakaret vs için 6 ay mı süre oluyor?Canım sıkılır açarım. Boş vaktim olur açarım. Aklıma düşer açarım. Keyfim bilir kısacası. Ekran görüntülerini alır kenara koyarım, 6 ay sürem var. :)
E sen çok mu normalsin?Yemin ederim burdakilerin hepsi ruh hastası
Kiz oyle deme. Milletten foto araklayip bu benim cok guzelim diye konu acan sizofreni hastasi arkadaslarimiz var onlara ayip olmasinYemin ederim burdakilerin hepsi ruh hastası
O sürede tahtalı köye boylarsın inşallahCanım sıkılır açarım. Boş vaktim olur açarım. Aklıma düşer açarım. Keyfim bilir kısacası. Ekran görüntülerini alır kenara koyarım, 6 ay sürem var. :)
Ayıbediosun ha ben övdüm ya seni güzel buldumYemin ederim burdakilerin hepsi ruh hastası
6 ay boyunca süresi var diye biliyorum.Rosa hakaret vs için 6 ay mı süre oluyor?
Sen çok hadsiz bir insansın. Kalbin leş bi kere yüzün güzel olsa ne olur? Kaldı ki yüzünde güzel değil. Shop bile kurtarmamış bak düşünO sürede tahtalı köye boylarsın inşallah
He canım he. Taş gibiyim ölmem, boşa hayal kurma. :) Bekle belki celp gelir.O sürede tahtalı köye boylarsın inşallah
Bu güzelliğe 1 milyoncudan saat alıp hediye etmiş eski sevgilisi de, ordanElini nerden gördünüz bu güzelliğin. Ne kaçırdım
Sanane incilerin mi döküldüKiz oyle deme. Milletten foto araklayip bu benim cok guzelim diye konu acan sizofreni hastasi arkadaslarimiz var onlara ayip olmasin
Bu arada bu arkadaş aman açarsanız açın modunda ya, açsanız abla etme eyleme vazgeç diye ağlar muhtemelen :)6 ay boyunca süresi var diye biliyorum.Mirta daha iyi bilir. 6. aydan sonra edemiyorsun.