- 20 Mart 2008
- 5.847
- 8.306
-
- Konu Sahibi Angel ebru
Ajanlik mod on peapleÜstte biri özel mesaja gel demiş onu niye geri çevirdin anlamadım
İsvicreli bilim adamları böyle yapıyor ha zaarDusunsene elinde mezura onune geleni olcuyosun neden cunku bilimin isi gucu yoktu
Bugün farkettim ki özele gel diyenler erkek. Baska bi konu takip ederken gördükÜstte biri özel mesaja gel demiş onu niye geri çevirdin anlamadım
Beni begenmedi bacım.Üstte biri özel mesaja gel demiş onu niye geri çevirdin anlamadım
HeeeAjanlik mod on peaple
bize mi yürüyon hayırdırKadınlardan aşırı hoşlanıyorum. Bi kadınla olsam erkekle olmaktan daha çok hoşlanacağım kesin. Varmı benim gibi kimse buralarda
Ay hangi konuBugün farkettim ki özele gel diyenler erkek. Baska bi konu takip ederken gördük
Yok kizz kesin amerikan oyunu bu hep Türk erkeklerini kotulemek icinİsvicreli bilim adamları böyle yapıyor ha zaar
Cano para peşin dedin beBeni begenmedi bacım.
Mavi saçlarından sen suçlusun dedi
ben şokkkBugün farkettim ki özele gel diyenler erkek. Baska bi konu takip ederken gördük
Sen aklina goydugun herseyi basarirsin cunku senin inanilmaz bir gucunnnnn ve sevgindeeee var!Heeeo bile anlamış ben anlamamışım brava bana
Vip uyeyim vip. Kanli canlı etli butlu fistik findik...Bugün farkettim ki özele gel diyenler erkek. Baska bi konu takip ederken gördük
Şu an bu konunun icinde de var belli değil miben şokkk
Vip uyeyim vip. Kanli canlı etli butlu fistik findik...
Amannnn begenmezseniz begenmeyin.
Bir hatir iki hatir üçüncüde vur yatır.
Ben cideyrum bacilarrrriyi geceleriniz olsun
Ahahah belli belli 00.00 sonrası kırmızı nokta beliriyor kk nın kenarındaŞu an bu konunun icinde de var belli değil mi
Ortada anlaşırduk be bacim.Cano para peşin dedin be
Bence sen erkeksın ve bu cok bellı.Şu an bu konunun icinde de var belli değil mi
Abla bi kere vipine binebilir miyim nolurr nolurr hic vipim olmadiVip uyeyim vip. Kanli canlı etli butlu fistik findik...
Amannnn begenmezseniz begenmeyin.
Bir hatir iki hatir üçüncüde vur yatır.
Ben cideyrum bacilarrrriyi geceleriniz olsun
Belli belli ama yasak bu. Az sonra ucacaksinizŞu an bu konunun icinde de var belli değil mi