- 12 Aralık 2019
- 17.470
- 54.128
-
- Konu Sahibi Angel ebru
woman, son etiketimde beni görmezden geldin. üzdüYani simdi hemcins partner aramayan da ne bileyim
Erkeklerden ne gördükYani simdi hemcins partner aramayan da ne bileyim
Hep heves etmişizdir zaten. Bi lezbiyen çıksa da o yola düşsek diye.Kadınlardan aşırı hoşlanıyorum. Bi kadınla olsam erkekle olmaktan daha çok hoşlanacağım kesin. Varmı benim gibi kimse buralarda
MipiErkeklerden ne gördük
Yola düşmek mi. İnsanların hislerine isteklerine hiç saygı yok dimi bu memleketteHep heves etmişizdir zaten. Bi lezbiyen çıksa da o yola düşsek diye.
Vallahi bacım göz derya ama seyir bedava değilPara mı verecem üste bide
İşte mipi o kadar küçücük fıçıcık
Goren goruyor oyle demeErkeklerden ne gördük
Ozaman bana iki sey lazım bi şişme bot birde tabanca ben hallederimVallahi bacım göz derya ama seyir bedava değil
Para peşin kırmızı meşin
Açık konuşayım mı? Yok.Yola düşmek mi. İnsanların hislerine isteklerine hiç saygı yok dimi bu memlekette
Sana iyisi denk gelmemis olabilir mi kiİşte mipi o kadar küçücük fıçıcık
Nerde kim nasil? Aaa ben hemen hemen her seye cevap veriyorum ayol mumkun degilwoman, son etiketimde beni görmezden geldin. üzdügörmüşken söyleyim
Waawww etkileyiciGoren goruyor oyle deme
Türkiye'de yaşıyoruzSana iyisi denk gelmemis olabilir mi ki
Ayyy demek minik pandan var. Sarılasım geldi bi an
Birde itfaiye hortumuOzaman bana iki sey lazım bi şişme bot birde tabanca ben hallederim
Sevgili parası mi yiyorlar diyorsun yaniNe alaka evli kelimesi çıktı mı benim ağzımdan
Çok azımız karşı çinsten hoşlanıyoruz zaten ki ne yaniiYani simdi hemcins partner aramayan da ne bileyim
Benim profildeNerde kim nasil? Aaa ben hemen hemen her seye cevap veriyorum ayol mumkun degil
Hepsine baktin mi?Türkiye'de yaşıyoruz