- 23 Aralık 2012
- 7.185
- 47.436
-
- Konu Sahibi Angel ebru
Olmadı bu işteee olmadıııııı. Yoksa irkek misiniz? Omen tengrimFoto ekleyemiyom kendimi atcaktim sansiniza kusun bay
Iyice kurcala bak bir daha bakFoto ekleyemiyom kendimi atcaktim sansiniza kusun bay
Atsaydın barışırdıkFoto ekleyemiyom kendimi atcaktim sansiniza kusun bay
Hemen ifsa oldum hani aramizdaydiOlmadı bu işteee olmadıııııı. Yoksa irkek misiniz? Omen tengrim
Bi an öfkeyle kaçtı dudakcıklarımın arasından dökülüverdi ahhh neden yaptım bunuHemen ifsa oldum hani aramizdaydi
Kizlar bu arada gercekten bu konuda foto atamiyorum digerlerinde dosya ekle var bunda yok guzelligime nazar degmesin diye mune kapatti zaar
deneme bir ki üçççKizlar bu arada gercekten bu konuda foto atamiyorum digerlerinde dosya ekle var bunda yok guzelligime nazar degmesin diye mune kapatti zaar
Eee nasil oldu budeneme bir ki üççç
+ 18’de foto atilamazKizlar bu arada gercekten bu konuda foto atamiyorum digerlerinde dosya ekle var bunda yok guzelligime nazar degmesin diye mune kapatti zaar
Kadınlar çoh hojdir ama banenaaaKadınlardan aşırı hoşlanıyorum. Bi kadınla olsam erkekle olmaktan daha çok hoşlanacağım kesin. Varmı benim gibi kimse buralarda
Benim o erkek, en erkek benimHadi ya demek senin basıyor hemen anlıyorsun kım erkek kim kadınsoylesene kimler erkek burda benım bassmıyo da
Pih bana karaktersiz ben ebru hanim hakli bende hoslanabilirim dogru kizlar edep yahuVahşet team misiniz yaw siz sizin yüzünüzden yorum yazmaya korkar olduk. Ebru hanimi da kaçırdınız. Nolmus yani tercih bu kadınlardan hoşlanıyor
Yok canim cinsellik bölümünde iştah acıcı fotograf atmasin kimse diye yönetim tarafından foto bölümü kapatildi.
Aa olmuss yine şaşırmayı başardım eyvallahhAa olmadı essah vay ki ne vay
Eee ben gördüm yoksaaa 6.guclerim mi hortladıAa olmadı essah vay ki ne vay
Bi içim gıcıklanmıstı sana zatenn aahh o hislerimmmBenim o erkek, en erkek benim