- 26 Temmuz 2021
- 101
- 16
- 38
-
- Konu Sahibi Angel ebru
Demek sana itfaiye hortumu ancaBirde itfaiye hortumu
Kacirmisim du bakimBenim profildeEn son gebelik için bana pozitif bak dedin. Ben de etiketleyip cevap yazdım ama sallamadın halbuki elektrik almıştım senden
Fortum onemliBirde itfaiye hortumu
Eee tabii bildirim sayısı çok olunca gözden kaçmıştırKacirmisim du bakim
Buralara düşmüşsün hayırdır? Kıskandın mı ?Ben bugun ban yicem siz don gonderin emi ahali ama dantelli olsun
Standart belli bakmaya gerek varmı. Bilim söylüyorHepsine baktin mi?
Yaw kim ne yiyosa yesin banane.Sevgili parası mi yiyorlar diyorsun yani
O daha mi normal geliyor koca parasından
Bilim ne diyor bi anlatabilir misin? Gercekten merak ettim hee 150 kisiye sorduk acin gosterin dedik 160 i kucuk dedi diyo gibi bisey gelcekse no no sagolStandart belli bakmaya gerek varmı. Bilim söylüyor
Kiskandim kudurdum catladim dulayyyyy geri donnnBuralara düşmüşsün hayırdır? Kıskandın mı ?
Tek tek sormak lazım tabi.Hepsine baktin mi?
Konuyu açmaya gerek yok Google amcaya sorBilim ne diyor bi anlatabilir misin? Gercekten merak ettim hee 150 kisiye sorduk acin gosterin dedik 160 i kucuk dedi diyo gibi bisey gelcekse no no sagol
Yapma böyle ama ağlatacaksın beniKiskandim kudurdum catladim dulayyyyy geri donnn
Dusunsene elinde mezura onune geleni olcuyosun neden cunku bilimin isi gucu yoktuTek tek sormak lazım tabi.
Füze at füze ne hortumuDemek sana itfaiye hortumu anca
Google amcaya sorduklarim dogru olsaydi 3627822 kez ôlmus 26272929101 kez sakat kalmistim bence sende sorma kandiriyoKonuyu açmaya gerek yok Google amcaya sor
Yorumu beğenmiyorsunuz ama konuyu takip ederseniz anlarsınızErkeklerle her türlü diyaloğa girerken sıkıntı yok. Bize gelince başka kapıya. Tabi bizde malzeme yok
Konu çorba oldu konuşacak bisey kalmadı.Olabilir, hoşlanabilirsiniz.
Kaç milyon üyesi var; sizin gibi olan da vardır muhakkak.
Ee?
Öyle olsunGoogle amcaya sorduklarim dogru olsaydi 3627822 kez ôlmus 26272929101 kez sakat kalmistim bence sende sorma kandiriyo