Evli kadın ile evli erkek arkadaş olabilir mi ?

E
Günümüzde sosyal hayat gereği kadın ve erkek iş ortamında bşr arada olabiliyor ve ister istemez sosyal ortamları da oluyor.bazen kadınlar erkeklere daha çok güvenip sırrını açabiliyor dertleşebiliypt.ama Başbakan kalınca ateş barut olayı illa devreye girer mi sizce yoksa dostane ilişki varsa yan gözle bakma olmaz mı.çok konuşulan bişey.sizce illa ki bi kıvılcıma bakar mı iş
Bu konudan muzdarip misiniz? Yoksa etkileşim garantili konu açayım da canımın sıkıntısı mı geçsin diyorsunuz? Mutlaka iki görüş çıkacak, sen öylesin ben değilim yazılacak, örnekler verilecek, tartışma çıkacak ve banlananlar olacak. Varsa bir sorununuz yazın. Yoksa da sosyal deney, toplum mühendisliği söz konusuysa da üyeler neye niye cevap yazdıklarını bilsin.

Ya ben kötü niyetli bi insan değilim. Ama şüpheciyimdir. İnsanlardan nefret etmem severim arkadaşlık etmeyi ama mesafeliyimdir. Mesleğim gereği çok fazla insan profili tanıyorum. Yürüyüşünden daha anlıyorum insanı, tabiki istisnalar vardır. Ama kadın-erkek yakın arkadaş ben hiç olmadım olunması aklıma yatmaz. Tarzım değil belki karakterime uygun değil, olanı da kınamam 🥹

Günümüzde sosyal hayat gereği kadın ve erkek iş ortamında bşr arada olabiliyor ve ister istemez sosyal ortamları da oluyor.bazen kadınlar erkeklere daha çok güvenip sırrını açabiliyor dertleşebiliypt.ama Başbakan kalınca ateş barut olayı illa devreye girer mi sizce yoksa dostane ilişki varsa yan gözle bakma olmaz mı.çok konuşulan bişey.sizce illa ki bi kıvılcıma bakar mı iş
Olamaz

Arkadaş olunur ama karisindan/ kocasindan dertleşme adi altinda her özel hayati anlatmalar şikayetlenmeler, sır vermeler filan başlarsa sıkıntı...
Zaten genel olarak sevmem o durumu.

çalıştığım dönemlerde evli erkek arkadaşlarım oldu, dışarda baş başa özellikle buluşmadık tabiki ama yemek saatlerimiz denk geldiyse oturup birlikte molamizi degerlendirdik.
Hiç birinede yan gözle bakmadım onlarda bana bakmadı ama benim düşünce yapımda zaten insan annesinden, babasından çocuğundan bile daha fazla vakit gecirdigi insanlarla böyle şeyler yaşamamalı bekarda olsalar yan gözle bakmazdım bu yüzden.
kişilerin duruşuyla alakalı bence tamamen.

Ben kocamın bir kadinla yakın arkadaş olmasini istemem.Bende aynı şekilde davranirim.Derdi varsa gelsin bana anlatsın.yani illaki konuşur. Ama başbaşa kalmak nedir yahu...

Arkadaş olunur ama karisindan/ kocasindan dertleşme adi altinda her özel hayati anlatmalar şikayetlenmeler, sır vermeler filan başlarsa sıkıntı...
Zaten genel olarak sevmem o durumu.
bende böyle düşünüyorum.
mesafe korunuyorsa olabilir. evli-bekar ayrımı yapmam kişilikle alakalı bir durum çünkü
çalışırken evli arkadaşlarım da vardı, o zaman eşimle sevgiliydik. 24 usulü çalıştığımdan sevgilimden daha çok görüyordum fakat hepimiz seviyeliydik. cıvıklık olmadığı sürece iş yerinde, sosyal hayatta arkadaş olunabilir.

Mesafenizi ve sınırlarinizi korursaniz elbette ki olabilir.Benimle hemen hemen ayni yaslarda is arkadasim vardi konusur sakalasirdik ama dedigim gibi mesafeliydik gidip de gecenin bilmem kacinda mesaj atmadim aramadim o is dısında aramaz mesaj atmazdı is ortaminda sohbet muhabbet o kadar. Ben hamilelik sebebiyle ayrildim dogum yaptigimda hastaneye cicek göndermisti eşim de mesafemi korudugumu bildiginden is arkadasimin da nasil biri oldugunu bildiginden kiskanclik etmemisti eger cıvık biriyse karsinizdaki tabii ki arkadaslik edilmez ama edepli biriyse neden olmasin illa kivilcim ates vs olayina baglamak yanlis

X