- 24 Ağustos 2022
- 4.052
- 11.781
- Konu Sahibi Leyla8485Kaya
Yok aşkım çok erken bana yav uyuyom fosur fosur bebe doğsun başlarım ama merak etmeMüge Anlıyı izlemiyorsun sanırım tatlı hamiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok aşkım çok erken bana yav uyuyom fosur fosur bebe doğsun başlarım ama merak etmeMüge Anlıyı izlemiyorsun sanırım tatlı hamiş
Sana bizzat muhasır medeniyete sırt dayayıp arkadaş ayakları yapılan bölümleri bulup atayımYok aşkım çok erken bana yav uyuyom fosur fosur bebe doğsun başlarım ama merak etme
Ben şey diyorum: Arkadaş arkadaşın p.zvngidir.Sen ne diyorsun bu işe
Altına imza atayım imzaBen şey diyorum: Arkadaş arkadaşın p.zvngidir.
Bu konudan muzdarip misiniz? Yoksa etkileşim garantili konu açayım da canımın sıkıntısı mı geçsin diyorsunuz? Mutlaka iki görüş çıkacak, sen öylesin ben değilim yazılacak, örnekler verilecek, tartışma çıkacak ve banlananlar olacak. Varsa bir sorununuz yazın. Yoksa da sosyal deney, toplum mühendisliği söz konusuysa da üyeler neye niye cevap yazdıklarını bilsin.Günümüzde sosyal hayat gereği kadın ve erkek iş ortamında bşr arada olabiliyor ve ister istemez sosyal ortamları da oluyor.bazen kadınlar erkeklere daha çok güvenip sırrını açabiliyor dertleşebiliypt.ama Başbakan kalınca ateş barut olayı illa devreye girer mi sizce yoksa dostane ilişki varsa yan gözle bakma olmaz mı.çok konuşulan bişey.sizce illa ki bi kıvılcıma bakar mı iş
OlamazGünümüzde sosyal hayat gereği kadın ve erkek iş ortamında bşr arada olabiliyor ve ister istemez sosyal ortamları da oluyor.bazen kadınlar erkeklere daha çok güvenip sırrını açabiliyor dertleşebiliypt.ama Başbakan kalınca ateş barut olayı illa devreye girer mi sizce yoksa dostane ilişki varsa yan gözle bakma olmaz mı.çok konuşulan bişey.sizce illa ki bi kıvılcıma bakar mı iş
bende böyle düşünüyorum.Arkadaş olunur ama karisindan/ kocasindan dertleşme adi altinda her özel hayati anlatmalar şikayetlenmeler, sır vermeler filan başlarsa sıkıntı...
Zaten genel olarak sevmem o durumu.