- 23 Aralık 2012
- 7.185
- 47.434
-
- Konu Sahibi Angel ebru
Seni mi kırıcam ayagıyamukkolbol. Sana özel de paylasırım1 im vip en onden isterim savol
Iyi madem çek bi fırtOhoo benim 185 ben yendim ben bincem insin o
Başüstüne.başka isteğin varsa cekinme söyle. Seni ikna etmek gibi bir derdim yok. Ayrıca biraz bassa yazma şeklinden bile anlarsın kimin kadın kimin erkek olduğunuAnlık foto atıcaksın istedıgım tv kanalı arkanda acık olucak tabi ki ben de ok mi yiyorsa
Ahhh bebegim kamonnnSeni mi kırıcam ayagıyamukkolbol. Sana özel de paylasırım
Ayyy hizli cektim basim donduIyi madem çek bi fırt
Hadi ya demek senin basıyor hemen anlıyorsun kım erkek kim kadınBaşüstüne.başka isteğin varsa cekinme söyle. Seni ikna etmek gibi bir derdim yok. Ayrıca biraz bassa yazma şeklinden bile anlarsın kimin kadın kimin erkek olduğunu
Ates ediyoruz beybililaylonumcok hızlı değil miyiz
Görüyorum ki silahsizsiniz ve erkek olduğum hususunda israrciniz bayan.Başüstüne.başka isteğin varsa cekinme söyle. Seni ikna etmek gibi bir derdim yok. Ayrıca biraz bassa yazma şeklinden bile anlarsın kimin kadın kimin erkek olduğunu
Ates ediyoruz beybililaylonum
Yakala geliyo atcam sonra silcem ugrasamam kimseyle sonucta seksili bi kadinimBu gece topiklerde bir foto mevzusu dönüyor ama ne gelen var ne giden
Hic zevk almadım
Aa gitme yaa hanı foto paylaşıcaktık. Olmadı mııHadi siz burda eğlenin ben yatıyorum sabah işim gücüm var. Yeter bu kadar geyik iyi geceler
Kim bilir ne atacak haYakala geliyo atcam sonra silcem ugrasamam kimseyle sonucta seksili bi kadinim
TerlikkkKim bilir ne atacak ha
Kirdin kalbimiKim bilir ne atacak ha