kadınlara tavsiyeler.. (daha mutlu bir evlilik için)

buarada sunuda belırteyım
bı princ ornegı vardır degılmı bılırsınız hepınız yoksa googledan hemen okuyabılırsınız
onun dısında erkek surat asarken kadın 32 dıs sallasın yada sallamasına karsı degılım
fakat adam boyleyse bı yerden sonra kadınında yasam sevncını emer yanı

İyice simarsinlar ezsinler canının istediğini yapsınlar el pençe bekleyelim akşama ayaklarını yikayalim sofrayada izinsiz oturmayalin.Biz uzulsekte belli etmeyelim zaten sevmeyede hakkimiz yok sadece erkek sevsin

Bide erkeklerin ne yapması gerektiği ile ilgili yazı varsa onuda yazsaydiniz.

Son düzenleme:

bunların aynılarını erkeklerin de yapmasını isterim tabi ki ama erkeklerin yapması gerekeni buraya niye yazacağım onu anlayamadım hangi erkek okuyacak. bence bunun dinamikle alakası yok tartışmayı büyütmek hangi evliliğin dinamiğinde olabilir ki. ben şahsen faydalı buldum uygulayıp uygulamamak size kalmış

ben burdan ayaklarını yıkayalım el pençe divan duralımı çıkaramadım malesef bence uçlara tşımanın bi anlamı yok. zaten dedim hepsini yapamayız imkansız sadece buna yakın davranışlar bizi daha çok mutlu eder karşıdaki değişmese de..

Acaba gozden kaçırdığım maddevar mı diye tekrardan okudum,mukemmel bi paylaşım. Eminim ki uygulayan her kadın olumlu sonuç alacaktr.. Bnde uyguliycam herbirini

ne alaka aklıselim hangi kadın aldatmayı kabul eder. tüm maddeleri olduğu gibi paylaştım siz size uyanları alın ben öyle yapıyorum örneklendirmek sizin elinizde. aldatmaya çekmek hiç aklıma gelmemişti benim

maalesef yanlış tahmin . ben erkeğin gölgesinde yaşamak istemem şahsen siz mutlu olabilirsiniz. herkesin beklentisi farklı. ben mesela sinirili biri oluyorum bazen üstüne gidiyorum konunun hiç bir zamanda tartıştığımda bağrıştığımda konunun çözüldüğünü görmedim. hep ertesi gün tekrar konuştuğumda daha anlayışlı oluyoruz. kendime de not mahiyetindeydi yazılar. ben hepsini yapıyorum demedim hiç bir şekilde

ben kendı adıma cevap verıyorum
bu tarz notlar almam kımseyede vermek ıstemem sız mesela sınırlıymısnız ben degılım
kolay kolay kavga ortamı olusturmam veya ayak uydurmam
ama bu yapı ve karsımdakı kısıyle alakalı
karsımda her dakıka kasları catık bırı olsaydı
bendede guller solardı

doğru ben de olamam. zaten

doğru ben de olamam asla. ben bunları dengeli bir ilişki için mantıklı buldum devamlı huysuzluk çıkaran sorunlu bir koca için değil. aynılarını onun da yapmaya çalıştığı bir eş için. benim burdan anladığım psikologların da dediği gibi sinirliyken ya da eşiniz üzgünken üstüne gitmeyi meseleyi daha sonra halledin

Büyük sorun deyince aklıma bu geldi. Hii bi de şiddet olabilir büyük kategorisinde. şimdilik aklıma gelenler bunlar. Başka bişi olursa yazarım.

Canım ben aynen bu şekildedir diye demedim. Erkek ler cok huysuz kırıcı agresif bayanlar olarak yazdığınızı uygularsak hepten biteriz. Aynen bu şekilde ne kadar çok bayan var eşi bağıran kukreyen karşısında gık demeyen ezik yaşayan cok bayan vardır Ama karşılıklı anlayış sevgi olursa olur tek taraflı sadece bayan yaparsa denge bozulur.

Bu yazıyı kim yazdıysa ağır bir eziklik sendromu içinde zaar. Kafayı kocayı elde tutmakla bozmuş.
Gözünüzü seveyim 3. Sınıf kadın dergilerindeki 5. Sınıf uzmanlar tarafından yazılan abidik gubidik yazılara itimat etmeyin.
Kuaföre gittiğimde kahve sehpasında üzerinde duruyor bu tip yazılı dergiler. Ne zaman can sıkıntısından açıp okumaya kalksam IQ seviyemde 15 puanlık bir gerileme oluyor.

Son düzenleme:
daha mutlu bir evlilik için pınar su için

başlık bir reklam sloganı gibi olmuş

bu yazılanların hiç birini yapmıyorum 6 senedir benim koca nasıl dayanıyor bana hayret

Tamam ben bunların hepsini yapayım başım gözüm üstüne ama eşte layık olmaya çalışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…