- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 32
hım bu listeye göre yemek,temizlik ütü vs yoookk
yuppiiii doğru yapıyormuşum demek ;D
bu yazı tipini nasıl yaptın ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hım bu listeye göre yemek,temizlik ütü vs yoookk
yuppiiii doğru yapıyormuşum demek ;D
Eşine sevgini gostermek, mutluluğunuz icin susup konusmak icin dogru zamani beklemek bizi insanliktan cikartmaz. Aksine seni sultanlar gibi yaşatmasını sağlar belki de haa ne dersin? Bunun en canlı örneği benim.hem ne var ki hayat arkadasinla kotü olacak 3 gunluk dunyada? Ben hep ya onunla dargın ölürsem diye korkar hiç küs duramam.Oldu, başka? O uyurken ayakları ucuna kıvrılıp uyanmasını da bekleyelim mi? Bu ne. Biz insan değil miyiz, her şeyimizi ona göre mi şekillendireceğiz? Erkek mutsuz, sinirli olur kadın olamaz. 32 dişini göstereceksin sürekli.
Ben iyi oldum, sustum diye sultanlar gibi yaşatacak birine ihtiyacım yok. Onun kötü zamanı oluyorsa benim de oluyor. Her şeyi alttan alıp susarsam kanser olurum ben. Bana nasıl gelirse ona öyle giderim. İkimzde insanız niye ben her zaman doğru zamanı bekleyeceğim o löp löp konuşurken. susacağı duracağı yeri o da bilecek. İkimiz sinirlysek krşılıklı susacağız gerekirse. O ne kadar sabır gösterirse ben de gösteririm. Beni ne kadar severse o kadar severim. zaten kimsenin beni sultanlar gibi yaşatmasına ihtiyacım yok ne maddi ne manevi.Eşine sevgini gostermek, mutluluğunuz icin susup konusmak icin dogru zamani beklemek bizi insanliktan cikartmaz. Aksine seni sultanlar gibi yaşatmasını sağlar belki de haa ne dersin? Bunun en canlı örneği benim.hem ne var ki hayat arkadasinla kotü olacak 3 gunluk dunyada? Ben hep ya onunla dargın ölürsem diye korkar hiç küs duramam.
İste annelerimiz buna "Vaaay guzum vay biz sustuk da ne kaybettik, eskiden saygı vardı sevgi vardı, sen sensen ben de benim denmezdi" diyorlar.Ben iyi oldum, sustum diye sultanlar gibi yaşatacak birine ihtiyacım yok. Onun kötü zamanı oluyorsa benim de oluyor. Her şeyi alttan alıp susarsam kanser olurum ben. Bana nasıl gelirse ona öyle giderim. İkimzde insanız niye ben her zaman doğru zamanı bekleyeceğim o löp löp konuşurken. susacağı duracağı yeri o da bilecek. İkimiz sinirlysek krşılıklı susacağız gerekirse. O ne kadar sabır gösterirse ben de gösteririm. Beni ne kadar severse o kadar severim. zaten kimsenin beni sultanlar gibi yaşatmasına ihtiyacım yok ne maddi ne manevi.
ya bide ben mi yanlış okudum deyip ikişer kere maddeleri okudum.bu konuyuda bu noktaya çekmeyi nasıl becerdiler helall... Evlliği toparlamak için kadının çabalaması , uğraşması abes mi yani. Valla anlamıyorum insanlarıİste annelerimiz buna "Vaaay guzum vay biz sustuk da ne kaybettik, eskiden saygı vardı sevgi vardı, sen sensen ben de benim denmezdi" diyorlar.
tabi ki karsilikli. Sen sus o bağirsin demiyorum ben ama adamin karakteri oyleyse de onu idare edecek bi yol bulacagız. Bu bizim ezikligimizi degil üstünlugumuzu gosterir, maharetimizi gosterir. Biraz da pozitif bakalm ama lütfen!!!
bu maddelerden bunu mu çıkardınız'Padişahım, sen çok yaşa!' da diyelim mi....
Ne derseniz deyin hayatı zindan etmek de güllük gülistanlık etmek de karşılıklı iyi geçinmeye bağlı. Bilemedim neden bu feminist tavırlar'Padişahım, sen çok yaşa!' da diyelim mi....
Demek ki medya amacına ulaşmıs canım. kadınlarımızı femisnist erkeğimsi kadınlara çevirmeyi becermisler. Üzüldüm doğrusuya bide ben mi yanlış okudum deyip ikişer kere maddeleri okudum.bu konuyuda bu noktaya çekmeyi nasıl becerdiler helall... Evlliği toparlamak için kadının çabalaması , uğraşması abes mi yani. Valla anlamıyorum insanları
Ben kimsenin ekstra kahrını çekmem, ben ona iyiyken beni ezerse susmam yani. Eşim beni tanıyarak, bilerek evlendi. Hatta evlenmek için ikna etti bekarlığımdan memnundum ben. Evlilik için ölüp bitmedim. İkimiz de törpülendik birbirimize karşı davranışlarımzda. Onda çaba görmesem yürümezdi zaten. Karakteri diye sineye çekemem çünkü benim karakterim de ters. Evliliğimde zaten pozitifim çünkü eşim de öyle yaklaşyor bana. Açıkçası bizde dengeler tamamen eşit. Beni mutsuz ederse boşanırız ölene kadar kedilerim (yok ama alırım yaşlanınca) ve ben müstakil evimizde yaşarız napalım : ^İste annelerimiz buna "Vaaay guzum vay biz sustuk da ne kaybettik, eskiden saygı vardı sevgi vardı, sen sensen ben de benim denmezdi" diyorlar.
tabi ki karsilikli. Sen sus o bağirsin demiyorum ben ama adamin karakteri oyleyse de onu idare edecek bi yol bulacagız. Bu bizim ezikligimizi degil üstünlugumuzu gosterir, maharetimizi gosterir. Biraz da pozitif bakalm ama lütfen!!!
aynen canm. Fazlasıyla ulaşılmış amacaDemek ki medya amacına ulaşmıs canım. kadınlarımızı femisnist erkeğimsi kadınlara çevirmeyi becermisler. Üzüldüm doğrusu
Bunun feministlikle alakası yok.Ne derseniz deyin hayatı zindan etmek de güllük gülistanlık etmek de karşılıklı iyi geçinmeye bağlı. Bilemedim neden bu feminist tavırlar
Allah evliliğinizi de mutlulugunuzu da bozmasın. kimseye buyuk de konusturtmasın. O şeyi yapmadan ölmez çunkü!!!Ben kimsenin ekstra kahrını çekmem, ben ona iyiyken beni ezerse susmam yani. Eşim beni tanıyarak, bilerek evlendi. Hatta evlenmek için ikna etti bekarlığımdan memnundum ben. Evlilik için ölüp bitmedim. İkimiz de törpülendik birbirimize karşı davranışlarımzda. Onda çaba görmesem yürümezdi zaten. Karakteri diye sineye çekemem çünkü benim karakterim de ters. Evliliğimde zaten pozitifim çünkü eşim de öyle yaklaşyor bana. Açıkçası bizde dengeler tamamen eşit. Beni mutsuz ederse boşanırız ölene kadar kedilerim (yok ama alırım yaşlanınca) ve ben müstakil evimizde yaşarız napalım : ^
Kadının o yumuşaklığının, cilvesinin, nazının törpülendiğinin açık örneği maalesef.Bunun feministlikle alakası yok.
Ben, kendimi bu dünyada değerli bulan ya da daha doğru bir ifadeyle; değerli olduğuma inanan biriyim.
Sadece ben de değil, tüm canlılara aynı hassasiyeti ve değeri de veririm.
Ama ailem dahil kimseye biat etmeye ihtiyacım yok.
Beni onlardan üstün ya da alçak yapan bir durum olmadığına göre, 'mutlu olmak' adına kişiliğimden taviz verip, 'aman tadımız kaçmasın' moduna bağlayarak düşüncelerimi özgürce ifade edemeyeceksem ne anladım o mutluluktan...
Sinsi bir mutluluk yerine, dürüst ve adil bir tartışmayı her zaman yeğelerim.
Hala feminist tavır mı bunlar?
Allah razı olsun anlatamadiklarıma tercüman oldun.Tavsiyeler guzel.. evlilik nakis nakis islenmeli ki tablo guzel olsun.. bunuda basarabilcek kisi agirlikli kadindir.. bu tavsiyelerin bircogunu kendimde gordum yaptigim icin hicbirsey kaybetmiyorum aksine mutluluk duyuyorum ve karsiligini aliyorum. Yeri geldimi duzeyi seviyeyi de gosteririm tabiki bu yazidan maksat bi kadinin evini yesertebilecegi guzel seyler imkanlari olanlar icin yapilabilir farkli imkanlara sahipseler daha farkli seylerde yapilabilir sonucta fikir bunlar.
O şeyi yapmam için elden ayaktan düşüp, çalışamaz hale gelmem gerek. Ailemden kimsenin olmaması gerek. Dünyada yapayalnız olmam gerek. Lakiin önlemini alıp zor günler için paramı da biriktiriyorum. Düşmez kalkmaz bir Allah yıllar yıllar sonrasının garantisini yapıyorum endişe etmeyiniz Ben çalışabldikçe kimseye boyun eğmem.Allah evliliğinizi de mutlulugunuzu da bozmasın. kimseye buyuk de konusturtmasın. O şeyi yapmadan ölmez çunkü!!!
Dima ama. Cennet neden anne ve babalarin ayaklari altindadir dememis de yalniz annelerin demis. annelik yalniz evlada yapilmaz cunku yuvaya yapilir her turlü.Yuvayı dişi kuş kurarmış.. Biraz fedakarlıkla niye ezik olalım veya 3.cu 4. Cu sınıf insan olalım..
Kadın olmak, yumuşaklığın aksine yeri geldiğinde yüz erkeği cebinden çıkaracak kadar sert, dayanıklı ve güçlü olmak demektir.Kadının o yumuşaklığının, cilvesinin, nazının törpülendiğinin açık örneği maalesef.
ben susmaktan bahsetmiyorum. dogru zamanda sakince konusmaktan bahsediyorum.yanlıs anlasilmasin.