Mucadelenizden dolayi kutluyorum sizi ancak boşuna çaba harcıyorsunuz, bazı yanlışları doğru kabul etmek belki de daha kolay geliyordur
Bu yazıda öyle mesajlar var ki anlayanlar zaten Hayır evlilik bu değil diye tepki verdi anlamak istemeyenler ise zaten ne derseniz diyin ama ..... deyip devam edecek
Karşınızda bir öküz varsa bu kadar tevazü maddelerinden sonra iyice yoldan çıkar.
Köle ve öküz ilişkisi ise (annem ve babamdan gördüğüm üzere) yıllarca sürüyor. Kadın mutsuz erkek mutlu. Kadın köleliği normal hayat sanıp yıllarca sürdürüyor yaşadığı eksikliğin farkında bile değil.
Herşeyde denge, tek taraflı oluyorsa veya bir taraf daha vericiyse olmaz.Eş bu, tabiki beklentilerin olacak-oluyor.Yoksa sevdiğini,değer verildiğini,özel olduğunu hissetmeden ,tüm bunları yapmaya nasıl güç ve istek bulacaksın.
Ayneen ne güzel demissiniz. Tam ben diyecektim bi baktim siz yazmissiniz. Bu yaziyi yazan akilli kimse eger hic evlenmemis belli. Teöride böyle güzel güzel döktürmüste pratikte cok farkli.
Bu dediklerinizin hepsini okuduğum bi evlilik kitabının etkisinde kalarak yaptım, gerçekten işe yarıyor, ama şimdi en ufak bi hayır dememde kıyamet kopuyor, anlayacağınız erkekler fazla şırmatılmaya gelmezzz
Aynen bizim icin ne yapacaklar ? Bizde insaniz sonucda ama su konuda haksiz buldum sizi ailesi sana karsi saygi göstermezse o zaman sende mecbur degilsin saygi göstermeye.. gerektiginde konusmalisin. Yoksa ezik olursun ve seni yönetenler olur bence bunlari okuyunca resmen köleymis gibi geldi bana insan böyle yaparsa nasil öz güveni olacak.. tamam bazi seyleri zorlamaya gerek yok ama yinede insan sinirlenirse birseyi sevmediyse acikca söylemeli hic beyenmedim valla