Kadınlara soruldu: Sakallı erkekler mi sakalsız erkekler mi?

Sakallı erkekler mi ? Sakalsız erkekler mi ?

• Ankete Katılan
    38
sakallı erkek forever :KK53:
canım justunkide fazla uzun yav :KK53:
varan 1 = sakalsız sadece bıyık bırakan erkekler kadar iğrenç bulduğum bi kesim olamazzz :KK12:
varan 2 = bıyıkla birlikte bırakılan sakalı çoğu erkeğe yakıştırıyorum hele sarı kıllıysa ve yumuşak seyrekse tadından yenmez :KK53:
varan 3 = tamamen sakalsız bıyıksız kişiler gözüme pek çekici gelmese de yakışana yakışıyor
varan 4 = ekliceğim fotolara bianen ALLAHIM SANA GELİYORUMMMMM

B5FceI0IEAEpP-Q.jpg
fft20_mf5098647.Jpeg
7ad4e8a41b8cc51a72ea93dc00186a4b-750x1120.jpg

kocam traş olmayı unuttu :KK70: bayramdan bayrama sinek kaydı traş oluyo. ay tanıyamaıyorum adamı gözüm alışmış sakallı haline :KK53:
tembellikmi ediyor..benim eşimde kavga dövüş haftada 2 defa..12 senedir traş ol diyorum hiç oralı değil..birde hep bizim onları dinlemediğimizden yakınırlar:63:

tembellikmi ediyor..benim eşimde kavga dövüş haftada 2 defa..12 senedir traş ol diyorum hiç oralı değil..birde hep bizim onları dinlemediğimizden yakınırlar:63:
yok kızzz aksine benmki titiz sevmiyo sakal. evlenmeden hep sinek kaydı gezerdi,şimdi bırakmıyorum ben :KK70:

duydum bileee :KK70: ben ki yemekte kıl çıksın 3 gün yemek yiyemem bunun kılları düşsün habur hubur götürrüm valla kendini bile yerim hızımı alamam :KK70:
canım sen buradamıydın:KK48:enişte yakışıklı diyorduk bizde:KK53::KK53:

yok kızzz aksine benmki titiz sevmiyo sakal. evlenmeden hep sinek kaydı gezerdi,şimdi bırakmıyorum ben :KK70:
sen traş oldurmuyorsun anladım:)12 sene sonra sakllı yada saklsız olması fark etmeyecek..hevesini kırmak gibi olmasında canım:KK53:

her erkekte begenmem ve ben sevgilime yakıştırıyorum açık kumral bebek gibi yüzü var hafif abartı olmayan bakımlı duran bir kirli sakal görsel açıdan etkileyici :)

X