Kadınlar Kulübündeki acımasız yorumlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir kesim zannediyor ki, biri konu açsın da şununla eğlenelim diye gezen bir grup var.
Halbuki, insanlar aynı görüşte olabilir, aynı şeyi bu konuda savunup alt konuya geçtiğinde taban tabana zıt şey için kalem atışması yapıyor olabilirler.
Saygı baki olduğu sürece, ister grup olsun ister düşman, fikrini başkalarına beğendirme zorunluluğu yoktur.

Aslında olan; biraz hayata rahat bakan, premses olmayıp soran, sorgulayan, araştıran ve sesi çıkan kadınların, toplum normlarınca ötelenmesini burada da yaşaması.
Tam da bu konu açılırken yine fişlenmeye çalışılan kadınlar gibi yani…

Bir kesim zannediyor ki, biri konu açsın da şununla eğlenelim diye gezen bir grup var.
Halbuki, insanlar aynı görüşte olabilir, aynı şeyi bu konuda savunup alt konuya geçtiğinde taban tabana zıt şey için kalem atışması yapıyor olabilirler.
Saygı baki olduğu sürece, ister grup olsun ister düşman, fikrini başkalarına beğendirme zorunluluğu yoktur.

Aslında olan; biraz hayata rahat bakan, premaes olmayıp soran, sorgulayan, araştıran ve sesi çıkan kadınların, toplum normlarınca ötelenmesini burada da yaşaması.
Tam da bu konu açılırken yine fişlenmeye çalışılan kadınlar gibi yani…
Kurtlarla koşan kadınlar efsane bir kitaptır. Tam da söylediğiniz konu üzerine.

Karen Horney derki her insan nevrotiktir. Esas korkulması gereken ipin diğer ucu psikotizmdir. Ben demiyorum vallahi kitaplar diyor.
Bir Çin atasözü derki; kakaon hakiri sokomoyu tokaji; anlamı: Ne kadar dönersen dön g.t yine arkadadır.

Evet ya arada kaynadim konu sahibine hak vermiyorum sitede vakit gecirdikce oyle olmadigina dair yorumjm var hatta baslarda biri beni yanlis alintilamis ama yanlis anladi galiba bazi uyeler
asıl doğru yorumları devamlı burda olan üyeler yapıyor konu açanlara.geçmişte yazdıklarını da biliyorlar çünkü doğru değerlendiriyorlar.geçmişi karıştırma diyenler olmuş.ee eski konusunda eşim ağzımı burnumu dağıttı yazıyor.yenisinde basit bir sorun anlatıyor eşiyle ilgili .eskiler karıştırılmaz mı?bir konuda çocuğu hiç görmedim diyor.diğer konuda annesine oğlundan hamileyim diyeceğim diyor.buyur burdan yak

Siz neden bazı üyelerin birbirine yakın olmasına şaşırıyorsunuz ki herkes insan ve bu gayet normal
Yakın bulunan insanlarla daha çok konuşulması

burada anormal olan şu bu yakın arkadaşlık olaylarının lise gruplaşmalarına dönüşüp laf dalaşı olaylarına girmesi saçma ve anormal

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back