- 24 Ekim 2014
- 59.305
- 330.713
- 698
- Konu Sahibi Pumpkinspicelattee
-
Oysa ki ilk mesajda ne kadar naifdinizPsikolojik danışmanlık ve rehberlik mezunuyum. Doğru psikolojik danışmanlar atasözü kullanmaz, osurmaz, tuvalete gitmez. Yahu şaka mısınız siz
Yok canım kabul etmezler :):)Çünkü en bilgili onlarPsikolojik danışmanlık ve rehberlik mezunuyum. Doğru psikolojik danışmanlar atasözü kullanmaz, osurmaz, tuvalete gitmez. Yahu şaka mısınız siz
Ooo başkanım gelmiş öpiimLinçciler etiketlendi mi? Bildirim gelmediğine göre linç takımında değilim sanırım. Bu beni bir miktar üzdü
Niyet niyet niyet.Oysa ki ilk mesajda ne kadar naifdiniz
Beni mi çağırdın?Vahşet Teammm
Yine soruyorumEngellesen neyki yine goruyor yıne cevap verıp kendı gıbı arkadaşlarınıda cagırıyor :):)
Ahahahaha sesli güldümanksiyete
Okb
Major depresyon
Psikiyatrist onaylı olmayan dikkat dağınıklığı ve dürtüselliğe sahibim
Ne yapabilirim bu konuda acaba
bari bana yararı olsun arkadaşlar çekilin kızlar
Örnek verebilir misiniz?Aslında çok alakasız sorularda bile var linç. Negatif bildirimle linç farklıdır.
Kitap okurken uyuya kalmışımOoo başkanım gelmiş öpiim
Çete başını en son çağırıyorlar az kalmıştı
Sonra da asacaksın taksim meydanına. İbret olsun herkese.Aslında bunları tek tek yönetime bildireceksin. İncelenecek bu kişilerin yorumları. Başka türlü temizlenmez.
Biranda öogalıp gruplasıyorlar .Inanın tutmadım .Ama hepsını erınmeden sıkayet ettımYine soruyorum
Kim çağırıyor?
Hangi arkadaşlarını çağırıyor?
Lutfen bu uslupla daha fazla beni alintilamayin, cok rica ediyorum. Pdr kisaltmasindan anlamistim zaten, tibbi terimleri bosuna kullanip carcur etmeyin bari. Sitede bir dunya hekim, psikolog vs var, musaade ederseniz onlar kullansinPsikolojik danışmanlık ve rehberlik mezunuyum. Doğru psikolojik danışmanlar atasözü kullanmaz, osurmaz, tuvalete gitmez. Yahu şaka mısınız siz
Psikotik bozukluk eksik bende o yok kız allahtan bir kaç seneye kadar o da olurAhahahaha sesli güldüm
Hayır, psikoterapist hanım söylediklerinin altını dolduramadı henüz. BeklemedeyizLinçciler etiketlendi mi? Bildirim gelmediğine göre linç takımında değilim sanırım. Bu beni bir miktar üzdü
Vallahi hepsini yapıyoruz. Aksine en çok bilmeyen öğretir.Yok canım kabul etmezler :):)Çünkü en bilgili onlar
Mantar mı canım bunlar?Biranda öogalıp gruplasıyorlar .Inanın tutmadım .Ama hepsını erınmeden sıkayet ettım
Gecer ınsallah.Ben okb ye cozum buldum.takıntın basladıgında baska seyle ılgılen .Bana en ıyı gelen yuruyusPsikotik bozukluk eksik bende o yok kız allahtan bir kaç seneye kadar o da olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?