Kadınlar Kulübündeki acımasız yorumlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Linçciler etiketlendi mi? Bildirim gelmediğine göre linç takımında değilim sanırım. Bu beni bir miktar üzdü
Ooo başkanım gelmiş öpiim
Çete başını en son çağırıyorlar az kalmıştı

Aslında bunları tek tek yönetime bildireceksin. İncelenecek bu kişilerin yorumları. Başka türlü temizlenmez.
Sonra da asacaksın taksim meydanına. İbret olsun herkese.

Yahu aktif olan üyeler aşağı yukarı belli olsa da yüzlerce kişi var burda. Herkesin kendi tarzı var. Bu insanlar belki reelde de bir arkadaşı eşi dostu akıl danıştığında pamuk gibi yorum yapmak yerine karşısındaki sarsıp kendine getiriyor nerden biliyorsunuz? Hoşunuza gitmeyen yorum olduğunda illa herkes bir şeylerin acısını çıkarıyor mu oluyor?

Psikolojik danışmanlık ve rehberlik mezunuyum. Doğru psikolojik danışmanlar atasözü kullanmaz, osurmaz, tuvalete gitmez. Yahu şaka mısınız siz
Lutfen bu uslupla daha fazla beni alintilamayin, cok rica ediyorum. Pdr kisaltmasindan anlamistim zaten, tibbi terimleri bosuna kullanip carcur etmeyin bari. Sitede bir dunya hekim, psikolog vs var, musaade ederseniz onlar kullansin
Hem pdr mezunu ol, hem ejderhan varmis gibi havan olsun hem de 93’lu ol burda milleti kina

Tamam iyi hoş da burada böyle herkes birbirine ayar çekmeye çalışırsa işimiz var. Sonrada özgürlük aman kimse kimsenin hayatına karışamaz moduna giriliyor birde. Bunlar birbiriyle çelişmiş olur. Kaldı ki herkesin tarzı, yorumlama şekli farklı evet bazıları sert bazıları çok ilgili bazıları normal bazıları öyle bazıları böyle yani. Şimdi tutup da tarzını beğenmediklerine ayar çeksin kendilerine dersen onlarda senden aynısını ister ve herkes birbirinden ister derken arapsaçı oluruz.
Örneğin sürekli pskilojik analiz yapan tipler bende bunlara ayar oluyorum ama ne yapabilirim sen doktor değilsin haaa deyip uçan tekme atacak halim yok. Ha uçan tekme atsam o değişecek mi? Hayır. Bu yüzden yapılan yorumlardan işine yarayanları alıp geçeceksin diğerlerini sallayacaksın bu kadar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…