Kadınlar Kulübü & Trendyol !

BenTrendyol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2011
484
0
46
İstanbul
Merhaba Kadınlar Kulübü

Trendyol sitesinin burada nelere öncelik vermesini, neleri duyurmasını, Trendyol kategorilerinde (kadın, çocuk, erkek ve dekorasyon) nelere daha çok ağırlık vermesini, tüm problemlerinizi paylaşmanızı ve yorumlarınızı, eleştirilerinizi bekliyoruz.

Trendyol

ben üç çocukl annesiyim..10 yaşında büyük kızım ve 5 yaşında biri kız biri erkek ikizlerim var... onlarla vakit geçirmek güzel ama bazen çok da zor oluyor .... büyük kızımda problem yaşıyorum sanırım ergenliğe geçiyoruz yavaş yavaş , bu konuda yardım istiyorum... bütün konular ilgimi çekiyor... öncellikle sağlık konusu olursa sevinirim....giyim ve dekorasyonda ilgimi çekiyor... herkese sağlıklı günler diliyorum...

kadın giyim olsun ama gerçekten ucuz olsun :)
ayakkabı olsun ayakkabılara bayılıyorum:)
trenyol dan olsun çamurdan olsun dermişim:))

alışverişin kalbi kadında atar. kadın ağırlıklı olsun daimaa:) ayakkabı olsun, çanta-cüzdan olsun. Hem ucuz hem şık olsun

sipariş üzerine kişiye özel üretilen giyim, aksesuar,dekorasyon ürünleri gibi çeşitli şeyler olabilir..
ayrıca ülkemizde bulunmayan, moma gibi çeşitli müzelerin satışa sunduğu özel tasarım ürünleri de güzel olurdu :81:

insanların binbir türlü derdi varken siz yok moda yok ayakkabı yok çanta derdindesiniz boyle siteleri kendi çıkarlarınız için kullanıyosunuz

eşarp ve pardesü gibi ürünler mutlaka olmalı.ben ve benim gibi pek çok arkadaşım takip ediyor.geçenlerde markafonide sarar eşarp satış yaptı baya iyi satışı oldu.hatta daha alamadan beğendiğim eşarp gitti.
aker sarar armine pierre cardin gibi eşarplar olmalı.hatta arminenin giyim ürünleride çok iyi satış yapar.armine kıyafetleri çok beğeniliyor ve sadece istanbul da var.bu yüzden iyi takip edileceğini düşünüyorum. bir de nr39 ayakkabıları!resmen kapışılıyor.inşallah dikkate alınır.:86:

bende süpriz çekler ve anlık indirim çekleri gibi jestler bekliyorum.bir de en önemlisi farklı kampanyalarını ürünlerini tek sepette toplıyamıyoruz ya 1.sepet 2.sepet gibi bir uygulama yapılsa çünkü bir ürüne karar verip ödemesini yapana kadar diğerini kaçırıyoruz

bence saçlara önem verilsin, sonuçta ne demiş ünlü modacı "kadının %70'i saç ve makyajdır". bu yüzden saç kesimleri, makyaj falan filan..

birde şubat ayında trendyol bazı üyelerine 30tl lik bir çek hediye etmiş.biz bu şanslı grupta değildik beliki kk üyelerine özel çek hediye edersinizde bizde çekle alışverişin tadına varırız.

dolgu topuk ayakkabı ıstıyorum bıkac model begendım facebook reklamlarında fakat sıtede bulamadm bence cocukca selere deıl daha kadınsı tarza onem wermelı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…