osssun sana söylerim, uzat kulağını gelmeyen duymasın o zaman. Bebek geliyor bebek :) Dua edin devamı gelsin sağlıkla inşallah
Hayyal de gelmiş :)
Hayırlı olsun.. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
osssun sana söylerim, uzat kulağını gelmeyen duymasın o zaman. Bebek geliyor bebek :) Dua edin devamı gelsin sağlıkla inşallah
Hayırlı olsun
Bundan güzel haber olamazdı adanul,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah,ilki erkekmiydi canım,ben öyle hatırlıyorum.O kaç yaşında.
Çoookkk sevindimmmmmmm
Allah analı babalı büyütsün
Adunuuullll
ay çok çok sevindim,süper ya
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım(Amin)
bu kez tedavi ile değil galiba :)
anamm ne güzel haber adunul çok sevindim
Allah kucağına da almayı nasip etsin
Ben de tedavisiz tek bir çocuk daha istiyorum normalde ama şu sıralar hiç istemiyorum..2 yaş sendromunu zor geçiriyoruz..Özellikle de oğlum açısından....Allah verecekse 1-2 sene sonra versin inşallah....Şu an ıhhhh...Allah olmayanlara ve çok isteyenlere versin diyorum....
Ben de tedavisiz tek bir çocuk daha istiyorum normalde ama şu sıralar hiç istemiyorum..2 yaş sendromunu zor geçiriyoruz..Özellikle de oğlum açısından....Allah verecekse 1-2 sene sonra versin inşallah....Şu an ıhhhh...Allah olmayanlara ve çok isteyenlere versin diyorum....
selam şekerler nasılsınız
kendim hamile kalmış kadar sevindim inan :)
gerçi ben hamile kalsam bu kadar sevinir miyim orası ayrı
sevo bıdığı darısı başına
Bende bu ara o kadar hamile haberi aldım kii çevremden acaba dedim bizdemi bir sorun var niye biz düşünmüyoruz ve istemiyoruz...
Ama yok yok daha erken bir 4-5 sene daha gider bizde böyle...
Önce maxima gacısı sonra adunulcum...
Sıra sende adaaa
Allah AllahYok canım ben almayayım Allah önceliği olanlara versin...
Biz karı-koca cinsiz biraz pek aramız yok çocuklarla :)
Topik açtı ayrıca ama evet daha 1,5 aylık.Maxi burada mı yazdı ? görmemişim süper çok sevindim.
bende iyiyim adacım bu araa hb kızlar