• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Kadinlar Killi Erkeklerden Mi ? Hoşlanir Yoksa Kilsiz Mi

KADINLAR KILLI ERKEKLERDEN Mİ HOŞLANIR YOKSA KILSIZ MI

• KILLI

OY: 16 11,7%
  • KILSIZ

OY: 31 22,6%
  • ORTA

OY: 90 65,7%

• Ankete Katılan
    137
sevdikten sonra önemsemiyorsun pek bence opuyorumnanaktan düşünsene kış günü tanıştın adamla, kazak var açıkta bir yer yok anlamıyorsun. yaz bir geliyor yaka bağır açılıyor, kıllar görünüyor. eee daha mı az seveceksin artık :umursamaz:

Koptumm orta sözüne.Sipariş veriyorum erkek olsun orta kıllı olsun.Orta şekerli kahve misali.
Benim ki kılsız olsun...sempatiksalakcinni

kop sen kop ..kıllı bir herife düşersen görürüm kopmayı ben sende o zaman kaydirigubbakcemile3:roflol:

sevdikten sonra önemsemiyorsun pek bence opuyorumnanaktan düşünsene kış günü tanıştın adamla, kazak var açıkta bir yer yok anlamıyorsun. yaz bir geliyor yaka bağır açılıyor, kıllar görünüyor. eee daha mı az seveceksin artık :umursamaz:

çok kıllı erkek belli olur sadece kıl göğsündemi oluyor canım ,,kıllı adam elinden belli olur bir kere ...kurt adam gibi elleri bile kılldır kıllı olanın ....kaydirigubbakcemile3

kop sen kop ..kıllı bir herife düşersen görürüm kopmayı ben sende o zaman kaydirigubbakcemile3:roflol:

Bu bir beddua mıydı?kaydirigubbakcemile3Kıllıysa buraya yazarım,derim bana kıllı bir herif düştü.Gönül bu aka da kıllıya da :roflol:
Şaka maka öyle köse gibi herif de istemem...

Son düzenleme:
eger gogsunde kıl olmıycaksa yapılı olucak hafif kaslı yoksa kadın gibi durur oda cok itici..ama ben genede hafif kıllı severim erkek arkadasımda oyle zaten memnunum:)

aramızda fark olmalı:)) kıllı olsun.:) ama insan gibi kıllı olsun:) köpüşüme benzemesin:)

ortası makbuldur.öyle 1 kazaklık kıl çıkçak gibi kıllı falan olmasın tüysüzde olmasın hepten ortası iyidir

çok kıllı erkek belli olur sadece kıl göğsündemi oluyor canım ,,kıllı adam elinden belli olur bir kere ...kurt adam gibi elleri bile kılldır kıllı olanın ....kaydirigubbakcemile3

yok valla elleri kolları kılsız olup da sırtı bile kıllı olanları da var. ya da kolundan kıl fışkırıp vücudu kılsız olan... cins cinsler kaydirigubbakcemile3

bence sevdikten sonra insan kılını tüyünü o kadar takmıyor... tabii o resimleri site site dolaşan doğal kazak sahibi erkeklerden bahsetmiyorum naniknanik

walla maymun gibi olmasın yeterrrr esimde öle çok kıllı biri degil çok şükürrrrrr

orta olsun eşimde öyle zaten cok fazla kılı yok yeterlideaklinialirimsmile
ben sevmem öylee kıllı igrenc :olmaz:

Hiç kılsız yada çok kıllı iğrenç olur....
Orta olsun derim...

benim eşim kıllıdır ama aşırı değil
çok severim o halini ama bi de yatağa,eve dökülmese daha da severim:87:

Back