• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Kadinlar Killi Erkeklerden Mi ? Hoşlanir Yoksa Kilsiz Mi

KADINLAR KILLI ERKEKLERDEN Mİ HOŞLANIR YOKSA KILSIZ MI

• KILLI

OY: 16 11,7%
  • KILSIZ

OY: 31 22,6%
  • ORTA

OY: 90 65,7%

• Ankete Katılan
    137
Kilsiz Erkekler çok Itici Geliyo Bana..iyykkk..tatlicadiarzu
Ama çokda Killi Olmasinn..orta Kararr..a.s

canım benim kıl nasıl seksi gösteriyor

kılsız tuysuz kucuk cocuk gibi japon erkeklerini gordukten sonra orta karar kıllı erkekler seksi geliyo valla :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: napiim daha erkeksi oluyooo :roflol::roflol::roflol:

kılsız tuysuz kucuk cocuk gibi japon erkeklerini gordukten sonra orta karar kıllı erkekler seksi geliyo valla :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: napiim daha erkeksi oluyooo :roflol::roflol::roflol:

NERDE GÖRDÜN ?............:roflol:

japonyada gordum ve yedi ay yasamak zorunda kaldım ufaklıklarla :roflol

JAPONYA NASIL YANİ ORDA NE YEDİN NE İÇTİN. GEÇEN BELGESEL İZLEDİM . HANİ BİZİM VARYA CANLI BALIK YE FALAN DİYE RESTRANTLAR ONLARDA NE HAYVAN ARASAN VAR. YILAN.KAPLUMBA.BÖCEK.

ne azı ne çoku canım.orta olsun.birde erkeklerin kıl dökülme problemi oluyor.çok kıllı olursa onla uğraşamam valla.bu kadarında bilem gözüm yerde geziyom :roflol:

JAPONYA NASIL YANİ ORDA NE YEDİN NE İÇTİN. GEÇEN BELGESEL İZLEDİM . HANİ BİZİM VARYA CANLI BALIK YE FALAN DİYE RESTRANTLAR ONLARDA NE HAYVAN ARASAN VAR. YILAN.KAPLUMBA.BÖCEK.

valla ulkemde ne yiyosam yedim orda bocuk mocuk yiyen de vardı ama benden uzak olsun :roflol: cig balık yani sushi yedim ebet cok lezzetliydi acıkcası :1rolleyes:

kılsız olsun isterdim yani göğüs kısmında ama büyük konuşmamak gerekiyo sevgilim orta kıllı ama sevince kıllı yada kılsız olmasına bakmıyosun her haliyle seviyosun :)))

valla ulkemde ne yiyosam yedim orda bocuk mocuk yiyen de vardı ama benden uzak olsun :roflol: cig balık yani sushi yedim ebet cok lezzetliydi acıkcası :1rolleyes:

BEN YEMEDİM SEVMEM ÇİĞ BALIK

ben maço ve kıllı erkekleri severim :icecream:
hem erkek dediğin kıllı olur tatlicadiarzu(ayı misali değil tabi)

benim için kıllı erkek bildiğim bir çile olur
benim için model olan erkekler çok uygun bir misal..

kılsız ve eğer kıl varsada çok az olursa tercih ederim...

Back