• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyet beta değeri anlasilir mi

Rabbım hayırlı etsin
Genelde kimyasal sonrası tekrar hamile kalınır benim de ilk kızım öyle olmuştu
Dr dediği bana bunun sonunda sağlıklı kalırsın demesi ama benim genelde adet arası oluyor ben bir ay sürekli kanama olarak geçiyor
Amin cnm. Bende 15 gün adette kaldığım aydan sonra gebe kalıyorum tuhaf

Kıbrıs- ABD yaptırırsan var cinsiyet seçme
Türkiye de yasal değil .

Cinsiyet seçme olsa da öyle bisey yapmazdım caiz değil

Kız Çocuğu Rahmet Erkek Çocuğu Nimettir. Allah Nimet İçin Sorgu Sual Eder, Rahmet İçin Sadece Ödüllendirir.”
Kız çocuk nimet değil mi? Ya da erkek çocuk için sorgu sual var da kız çocuk için yok mu? Nasıl uydurma laflar bunlar din adı altında nasıl böyle hükümler veriyorsunuz hayret!

Kız çocuk nimet değil mi? Ya da erkek çocuk için sorgu sual var da kız çocuk için yok mu? Nasıl uydurma laflar bunlar din adı altında nasıl böyle hükümler veriyorsunuz hayret!
Kendınıze gelin ben gayipten haberler getirmiyorum . Demedim ki asla sorgusu suali yok o sadece googleden bi alıntı konu sahıbıne moral vermek adına

cahiliye döneminde kız çocuklarını diri diri gömdükleri zaman peygamber efendımız kız çocuğunu omzuna alıp Mekke sokaklarında dolaşan kişidir derler . Şimdi bunu dedim die aman bizim peygamberimiz erkek çocuklarına değer vermeyin dedi mi demiş oluyorum ?

Değiştirin bu kafa yapısını hemen dini ağzınıza dolayıp saldırmışsınız da burda mevzu din tartışması değil .

Her kim üç kız çocuğunu himâye edip büyütür, güzelce terbiye eder, evlendirir ve onlara lutuf ve iyiliklerini devam ettirirse, o kimse cennetliktir

Böylesi nice hadisler var .sapla samanı karıştırmayın lütfen

Kendınıze gelin ben gayipten haberler getirmiyorum . Demedim ki asla sorgusu suali yok o sadece googleden bi alıntı konu sahıbıne moral vermek adına

cahiliye döneminde kız çocuklarını diri diri gömdükleri zaman peygamber efendımız kız çocuğunu omzuna alıp Mekke sokaklarında dolaşan kişidir derler . Şimdi bunu dedim die aman bizim peygamberimiz erkek çocuklarına değer vermeyin dedi mi demiş oluyorum ?

Değiştirin bu kafa yapısını hemen dini ağzınıza dolayıp saldırmışsınız da burda mevzu din tartışması değil .
Ne güzel söylemişsiniz burda mevzu din değil diye. Öyleyse caiz ya da caiz değil diye fetva vermenize de lüzum yok.

Back