• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyet beta değeri anlasilir mi

Yenı okudum burayı nasıl yani 7 kez kimyasal gebelik mi gecırdınız . Peki sebebi araştırıldı mı
Benim 2 çocuğum var
7 kimyasal 1 düşük yaşadım
En son kimyasal bu ay yaşadım yeni bitti
Geçen aydan kalamaz çünkü acillik olmuştum beta da bakilmisti. 8 günde çıkan değer oydu
Yani senin dediğin gibi de olmuyor onu demek istiyorum erken bakarsan beta az çıkar diye bir durum da yok
Ben durumun kulağa sacma geldiğinin farkındayım
Sadece çok söylendiği için sormak istedim

Yenı okudum burayı nasıl yani 7 kez kimyasal gebelik mi gecırdınız . Peki sebebi araştırıldı mı
Evet Genetik testte hafif pıhtılaşma yatkınlık çıktı o kadar oda çoğu dr onemsemedi bile
Bundan sonra ne yapmalıyım inanın bilmiyorum
En son bu ay özel bir kliniğe gittim o da bana klomen tavsiye etti birde takviye verdi
Henüz klomen tedavisine başlamadım

Evet Genetik testte hafif pıhtılaşma yatkınlık çıktı o kadar oda çoğu dr onemsemedi bile
En son bu ay özel bir kliniğe gittim o da bana klomen tavsiye etti birde takviye verdi
Henüz klomen tedavisine başlamadım
Ama normal yollardan hamile kalabiliyorsunuz dimi . Belki de hayırlısı böyledir 2 evladınız varmış Allah bağışlasın . Onlar kız mı erkek mi

Henüz klomen tedavisine ba
Ama normal yollardan hamile kalabiliyorsunuz dimi . Belki de hayırlısı böyledir 2 evladınız varmış Allah bağışlasın . Onlar kız mı erkek mi
Evet iki kızım var ikisi de normal tedavisiz kaldım
Yani hali hazırda bir sıkıntı göremedi de dr bende
Sadece dediği her ay yumurtan catlamiyor

Henüz klomen tedavisine ba

Evet iki kızım var ikisi de normal tedavisiz kaldım
Yani hali hazırda bir sıkıntı göremedi de dr bende
Sadece dediği her ay yumurtan catlamiyor
Yanlış anlamazsanız erkek çocuk ıcın mı 3. Yi arıyorsunuz yoksa çocukları mı çok sevıyorsunuz kalabalık aile modunda

Yanlış anlamazsanız erkek çocuk ıcın mı 3. Yi arıyorsunuz yoksa çocukları mı çok sevıyorsunuz kalabalık aile modunda
Açıkçası öyle illa erkek illa kız diye hiç düşüncemiz olmadı
Ama şöyle bisey 2 yıldır istiyoruz 3.yu
7 kimyasal gebeliği kızlarından önce ve sonra da yaşadığım için toplamı yani
2 yıl içinde 1 düşük 3 kimyasal oldu

1 oğlum var bunlarda biri kız die umuyorduk öyle evrene mesaj göndermiştik bende kız arıcam bundan sonrası için

5 embrıyo var geride Insallah kızımızda bulur bizi 🤲 birbirimize dua edelim
Tüp bebekte cinsiyet secilmiyormu ya
Ben öyle bilyorum🙈

İnşallah Rabbım size de kız evlat nasip eder
Başka bisey kız evlat

Tüp bebekte cinsiyet secilmiyormu ya
Ben öyle bilyorum🙈

İnşallah Rabbım size de kız evlat nasip eder
Başka bisey kız evlat
Kıbrıs- ABD yaptırırsan var cinsiyet seçme
Türkiye de yasal değil .

Cinsiyet seçme olsa da öyle bisey yapmazdım caiz değil

Kız Çocuğu Rahmet Erkek Çocuğu Nimettir. Allah Nimet İçin Sorgu Sual Eder, Rahmet İçin Sadece Ödüllendirir.”

Kıbrıs- ABD yaptırırsan var cinsiyet seçme
Türkiye de yasal değil .

Cinsiyet seçme olsa da öyle bisey yapmazdım caiz değil

Kız Çocuğu Rahmet Erkek Çocuğu Nimettir. Allah Nimet İçin Sorgu Sual Eder, Rahmet İçin Sadece Ödüllendirir.”
Kesinlikle
Rabbım ne verirse hayırlısını versin
Biz bilemeyiz bizler için neyin hayırlı neyin şer olacağı.
Ben tüp bebek vs çok uzağım da ondan sordum
Seçilip konuluyor biliyordum

Kesinlikle
Rabbım ne verirse hayırlısını versin
Biz bilemeyiz bizler için neyin hayırlı neyin şer olacağı.
Ben tüp bebek vs çok uzağım da ondan sordum
Seçilip konuluyor biliyordum
Yok canım yasal değil . Zaten tüp bebek yoluna düşen kimsenın umrunda değildir cinsiyet

Yok canım yasal değil . Zaten tüp bebek yoluna düşen kimsenın umrunda değildir cinsiyet
Anladim
Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın
Rabbım bana nasip etmiş elhamdülillah
Sadece bu kadar kimyasal yaşamak yıprattı
Korunmayı bıraktığım ay oluyor
Yoruldum bende

Açıkçası öyle illa erkek illa kız diye hiç düşüncemiz olmadı
Ama şöyle bisey 2 yıldır istiyoruz 3.yu
7 kimyasal gebeliği kızlarından önce ve sonra da yaşadığım için toplamı yani
2 yıl içinde 1 düşük 3 kimyasal oldu
10 yıl aradan sonra bizde eşimle çocuk istedik ilk 1 yıl 2 kimyasal yaşadım 1 yıl da hiç gebelik görmedim sonra taşınma durumları oldu ev taşıdım ve o ay hamileymişim demek, o da kimyasal oldu düştükten sonra 1 kere adet gördüm sonra sürpriz hiç beklemediğim anda hamileymişim onu öğrendim şuan 8 haftalık olduk şükür darısı sizin başınıza inşallah

10 yıl aradan sonra bizde eşimle çocuk istedik ilk 1 yıl 2 kimyasal yaşadım 1 yıl da hiç gebelik görmedim sonra taşınma durumları oldu ev taşıdım ve o ay hamileymişim demek, o da kimyasal oldu düştükten sonra 1 kere adet gördüm sonra sürpriz hiç beklemediğim anda hamileymişim onu öğrendim şuan 8 haftalık olduk şükür darısı sizin başınıza inşallah
Rabbım hayırlı etsin
Genelde kimyasal sonrası tekrar hamile kalınır benim de ilk kızım öyle olmuştu
Dr dediği bana bunun sonunda sağlıklı kalırsın demesi ama benim genelde adet arası oluyor ben bir ay sürekli kanama olarak geçiyor

Back