- 5 Temmuz 2008
- 72
- 0
bayan erkek farketmez toplum içine çıkacaksam olabildiğimin en güzel halimle dışarı çıkmalıyım!!eğer tek bir eksiklik olursa mesela taktığım bir yüzük kıyafetime uymamışsa kafayı yerim ve o günüm harab olur.evdeyken bile süslenir makyaj yaparım,şık giyinirimsırnaşık şey biliyorum deliyim ama napıyım bakımlı olmayı seviyorum ve ayrıca bir insan sadece dışarı çıkarken bakımlıysa onu hiç suçlayamam çünkü tanımadığıınz insanların dış görünüşüne bakarsınız hep.eğer üstünde güzel ve pahalı kıyafetler varsa o insan akıllı,güvenilir bir insan gibi gözükür fakat kıyafetleri kötüyse acaba güzel kıyafet alacak parası var mı yok mu diye hiç düşünmeden,elimizde olmadan onu yargılarız malesef:çok üzgünüm:
bende çok süslüyümdür ama snein gibi ileri boyutta değil...evimdeyken rahat olmalıyım en özgür halimle....saç baş uğraşamam....zaten dışarı çıkarken falzasıyla uğraşıyorum....ve dışarıda güzel giyinen,pahalı ve kaliteli giyinen kişiler için ben çok akıllı ,güvenilir demem aklıma bile gelmez....güzel giyinmek insanın kendine daha çok güvenmesinde etkendir ama akıllı olduğu anlamına gelmez...ve illaki kalite marka da olmalı diye kaide yok....ucuz olarakta çok şık olabilirsin....marka giymeyen kişiler içinde aa yazık bu kişinin alacak parası yok mu diye düşünmem....ben çok şık marka giyinen ve o haliyle kendinin çok güzel olduğunu sanan çirkin ve aptal insanlarıda bilirim,ucuz ama şık ve bir o kadarda güzel olan kişilerde bilirim.....illa her şey kıyafet değildir....bakış duruş bunlarda insana çok şey katar....şakkıdı
bende çok süslüyümdür ama snein gibi ileri boyutta değil...evimdeyken rahat olmalıyım en özgür halimle....saç baş uğraşamam....zaten dışarı çıkarken falzasıyla uğraşıyorum....ve dışarıda güzel giyinen,pahalı ve kaliteli giyinen kişiler için ben çok akıllı ,güvenilir demem aklıma bile gelmez....güzel giyinmek insanın kendine daha çok güvenmesinde etkendir ama akıllı olduğu anlamına gelmez...ve illaki kalite marka da olmalı diye kaide yok....ucuz olarakta çok şık olabilirsin....marka giymeyen kişiler içinde aa yazık bu kişinin alacak parası yok mu diye düşünmem....ben çok şık marka giyinen ve o haliyle kendinin çok güzel olduğunu sanan çirkin ve aptal insanlarıda bilirim,ucuz ama şık ve bir o kadarda güzel olan kişilerde bilirim.....illa her şey kıyafet değildir....bakış duruş bunlarda insana çok şey katar....şakkıdı
evet sacma ama yapılıyor işte
Bayanlar,bayanlar için süslenir;erkekler için soyunur.
Diye bir söz duymuştum :)))
valla ben şahsen ne kocişim için nede bayan için süsüleniyorum.
ben kendim için kendimi güzel görmek istediğim için süsleniyorum.