Kadınlar kadınlar için mi süslenir

delimiyim ben bayanlar için süslenim tatlicadiarzu
kendim için tabikii eşim için bile değil :dilcikar:

önce kendim begeneyim diye süslenirim dogrusu aynamsiz olamam yani kendimi güzel buldugum an zaten herkezin gözü bende olur beya

bayan erkek farketmez toplum içine çıkacaksam olabildiğimin en güzel halimle dışarı çıkmalıyım!!eğer tek bir eksiklik olursa mesela taktığım bir yüzük kıyafetime uymamışsa kafayı yerim ve o günüm harab olur.evdeyken bile süslenir makyaj yaparım,şık giyinirimsırnaşık şey biliyorum deliyim ama napıyım bakımlı olmayı seviyorum ve ayrıca bir insan sadece dışarı çıkarken bakımlıysa onu hiç suçlayamam çünkü tanımadığıınz insanların dış görünüşüne bakarsınız hep.eğer üstünde güzel ve pahalı kıyafetler varsa o insan akıllı,güvenilir bir insan gibi gözükür fakat kıyafetleri kötüyse acaba güzel kıyafet alacak parası var mı yok mu diye hiç düşünmeden,elimizde olmadan onu yargılarız malesef:çok üzgünüm:

bende çok süslüyümdür ama snein gibi ileri boyutta değil...evimdeyken rahat olmalıyım en özgür halimle....saç baş uğraşamam....zaten dışarı çıkarken falzasıyla uğraşıyorum....ve dışarıda güzel giyinen,pahalı ve kaliteli giyinen kişiler için ben çok akıllı ,güvenilir demem aklıma bile gelmez....güzel giyinmek insanın kendine daha çok güvenmesinde etkendir ama akıllı olduğu anlamına gelmez...ve illaki kalite marka da olmalı diye kaide yok....ucuz olarakta çok şık olabilirsin....marka giymeyen kişiler içinde aa yazık bu kişinin alacak parası yok mu diye düşünmem....ben çok şık marka giyinen ve o haliyle kendinin çok güzel olduğunu sanan çirkin ve aptal insanlarıda bilirim,ucuz ama şık ve bir o kadarda güzel olan kişilerde bilirim.....illa her şey kıyafet değildir....bakış duruş bunlarda insana çok şey katar....şakkıdı

sana katılıyorum canm yerimseniben

katılıyorum aynen =))

yalnız ben bayanlar için süsleniyorum sanırm:icecream: kendim için süslensem evde saç-baş dağınık oturmazdım ayrıca arkadaşlarımın falan beni beğenmesi hoşuma gidiyo,, ne yalan söliim

kendim için süsleniyorum ben
aynaya bakınca kendimi iyi hissediyorum, daha enerjik,canlı, mutlu hissediyorum
hem arkadaşlarım da süslü olduğu için süslenmesem aralarında kötü hissederim kendimi herhalde :1hug:
ayrıca giysiydi,çantaydı kozmetikti vs hepsini çok seviyorum ki
süslenmeyi sevdiğim için süsleniyorum sanırım :lepi:

peki kadın günleri vardır Türkiyede çok sevilen (ben sevmiyorum) bi kac kere tesadüfen gittim o ne süstü Aman Allahım topuklu ayakkabılar falan ona ne diyeceksiniz? kacımız evde kendi başımızayken topuklu ayakkabılarla dolaşıyoruz bence kadınlar içinde süslenilir kıskandırmak amaclı bile olabilir bu yada ne bileyim sonucta kadın demezmi arkadaşını yolda gördügünde ay ne kadar kilo almışsın falan yani kadın eleştirir genelde.. umarım dogru anlatabilmişimdir

kendim için süsleniyorum diyenler peki evde de süslümüzünüz? ama bi insanın kendi cinsi için süslenmesi saçma geldi bana

Ben kimse için süslenmem(büyük konuşmayayım:teytey:) ki arkadaşımın bana söylediği bir lafı hiç unutmuyorum=)
Ben evde de gayet süslü gezerim arkadaşım bana "niçin evde de süslü geziyorsun seni kim görecek burada" demişti..Ben aynaya baktığımda mutlu olmak istiyorum aslında=)Birilerinin beğenmesi bazı zamanlarda tabi ihtiyaç duyulan bişey ama önce kendim beğeneyim=)=)

bence gerçekten kadınlar kadınlar için giyiniyor... bakın bir düşünün. bir mekana bir çift girdi mesela, erkeğin ne giydiğine bakmaz kadınlar ki zaten çift olduğu için genelde beğeni ile de bakmaktan çekinilir amaaaa yanındaki kızı tüm kadınlar süzer. ben de yapıyorum elimde olmadan. gerçekten. :)

bi mekana girdiğim zaman sevgilimle bütün gözlerin üstümde olduğunu hissederim bi şöle süzerler bazen uyuz olurum ne bakıyosun diye çatarım insan rahatsız oluyor ama ya öle öküz gibide bakılmaz kiii direk dalarım

baska kızlar için asla qiyinmem ne yapıyosam kendım ıcın . .benım qiyimim durusumla ilqili de qelen olumlu olumsuz eleştirilere kulak asmam ama su bi qercek ki sokaqa cıktıqım zaman kızların bana en az erkekler kadar baktıqını soylerler ( benle birlikte qezenler ) ben farkında olmuyorum tabı aa su nasıl baktı qordun mu falan dıyolar qenci yaslısı bayanlar tarafından oyle bi süzülüyorumki sokakta ve bu benı cok rahatsız ediyo acıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…