- 11 Aralık 2021
- 107
- 44
- 48
- 26
- Konu Sahibi ektekidosya
-
ama daha çok var38 yaş 4 ay gibi
mesela çıplak bir kıza beğeni atmış sınıf arkadaşım ayıp olurdu dedi kızla bölümleri farklıymış
herkesın bunı farkına varma yaşı farklı. kımı zaman çocuk halımız hep direksiyonda oluyor. onu yan koltuğa almayı bılmek lazımmantık evet zaten ne geliyosa başımıza mantık duygu karmaşasından geliyor bunları ayırt edebilecek yaşa ne zaman geleceğim tam olarak .
Simdi yas kac?ama daha çok var
yani ben ruh hastası değilim o zamanHissetmek değil bu, fark etmek. Değişimi farkediyorsunuz, ters giden şeyleri, sizin hoşunuza gitmeyecek davranışlar sergiliyor, bunu fark ediyorsunuz.
aldığımı düşünüyordum fakat meğer halı altına süpürüyormuşumherkesın bunı farkına varma yaşı farklı. kımı zaman çocuk halımız hep direksiyonda oluyor. onu yan koltuğa almayı bılmek lazım
ben burda konu yazmaya yeni başaldım neyi nereye yazacağımı pek kestiremiyor olabilirim görerek ve okuyarak bilinçleneceğimKadınlar o kadar hisli olsa odunlarla, öküzlerle,şeref yoksunlarıyla, anasının memesinden kopamamış çocuklarla evlenmezlerdi.
Kadın veya erkek değil de, insan diyelim.
İnsan bazen bazı şeyler sezer, o da bazen gerçeğin ta kendisidir. Sadece bu kadar bence.
Ayrıca derdinizi dizi tadında yarın akşam yazacağınıza şimdi yazmalısınız. Şuanda nabız yoklar gibi açtığınız bu konu bdv konusu değil.
22Simdi yas kac?
ilk farkedildiğinde neden sınır koyamayız ki çok yanlışlar yaptım çok kendime kendimi nasıl affettireceğimBen hep ama hep hissettim. Yolun sonunun b.k olacağını hep biliyordum. Ama ne yaptım? İflah olmaz bir salak olduğum için devam ettim.Hala da aynıyım bence, yine olsa yine yaparım. Çünkü bütün haltlar yerken çok güzel, sonrasında acısı çıkıyor.
Estağfurullah. Spiritual güçlerimiz yok yani kadınlar olarak, onu diyorum.yani ben ruh hastası değilim o zaman
Tamam söylüyoruz işte.ben burda konu yazmaya yeni başaldım neyi nereye yazacağımı pek kestiremiyor olabilirim görerek ve okuyarak bilinçleneceğim
olabılır. hepımız supuruyoruz. sen şimdi kendını duşun. mutsuzsun nıye mutsuzsun? bu şüphelerı hakedıyor musun? adam karı kız lıke atıyor rahatsızsın onun rahatsız olması lazım. tepkını koyar çızgını çekersın. ya da gormemezlığe gelırısn seçım senın. onemlı olan, senın kendını değersız hıssettıgın yerde durup durmama ısteğın. kendınle aran nasıl asıl onu çöz. cok gencsın dahaaldığımı düşünüyordum fakat meğer halı altına süpürüyormuşum
öncelikle o birey beni terk etti olurda bir barışma söz konusu olursa kendi açımdan bir şeylere daha objektif bakmak istiyorumolabılır. hepımız supuruyoruz. sen şimdi kendını duşun. mutsuzsun nıye mutsuzsun? bu şüphelerı hakedıyor musun? adam karı kız lıke atıyor rahatsızsın onun rahatsız olması lazım. tepkını koyar çızgını çekersın. ya da gormemezlığe gelırısn seçım senın. onemlı olan, senın kendını değersız hıssettıgın yerde durup durmama ısteğın. kendınle aran nasıl asıl onu çöz. cok gencsın daha
bu farketme durumu da erkeği çok rahatsız ediyor karışık bir durumNormalin dışında birşeyler olurlarsa farkedersiniz yoksa durduk yere herşey normal ilerlerken, bir his falan oluştuğunu düşünmüyorum.
Kadınlar hisseder diye sanki olağanüstü birşeyden bahsediliyor ama kadınlar farkediyor sadece. Bu konudaki erkeklerden daha iyi olabilirler esktra bir durum olarak.
Karışık değil de sizin bu konuyu böyle gizemli, parça parça ilerletesiniz varbu farketme durumu da erkeği çok rahatsız ediyor karışık bir durum
soru sorduğum için değiştirmem gereken bir şey var mı pekiTamam söylüyoruz işte.
Bu forumda dert paylaşabilirsin.
Derdini söyle mesela.
Gir yazdığın ilk mesaja düzenle konunu derdini yaz. İnsanlar da yorum yapsın.
Forum kurallarını okumak yeterli, zamanla bilinçlenecek bişey yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?