- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
- Konu Sahibi ektekidosya
-
Yarin aksam kullanıcılar degismiyo yalniz, ha bugün ha yarin bisey farketmiycekilişki konusunda linç yemek istemiyorum yarın akşam başka bir konu başlığında uzunca anlatacağım burada bazı kişiler çok sert yorum yapabiliyor çekiniyorum biraz
Hissediyorsa demek alacağı cevapları kendini hazırlıyordurYarin aksam kullanıcılar degismiyo yalniz, ha bugün ha yarin bisey farketmiycek
valla ne yalan söyleyeyim kıskanç değilim korumacı falan benlik şeyler değil rahat ilişki dinamiğini benimsedim hep. fakat sonlara doğru bir şeyler ters gidiyor gibime geldi mesela bir kadınla aynı hikaye paylaşılması ve o benim ablam gibi denmesi veya öğretmenin kendisini eve davet etmesi önemli olan davet etmesi değil o samimiyete gelinmesi gibi gibi durumlarBu karakterinizle alakalı bir durum.
Günlük hayatınızda aşırı kıskanç, korumacı, kontrolcü veya şüpheci biriyseniz, doğru olmama ihtimali yüksek.
Ama gayet normalken her şey, içinize bir anda böyle bir şüphe düşüyorsa, haklı olma ihtimaliniz var
anlıyorum soruya odaklanalımYarin aksam kullanıcılar degismiyo yalniz, ha bugün ha yarin bisey farketmiycek
Ne hissediyosun peki sen, ogretmeniyle aldatiyo olabilir mi?valla ne yalan söyleyeyim kıskanç değilim korumacı falan benlik şeyler değil rahat ilişki dinamiğini benimsedim hep. fakat sonlara doğru bir şeyler ters gidiyor gibime geldi mesela bir kadınla aynı hikaye paylaşılması ve o benim ablam gibi denmesi veya öğretmenin kendisini eve davet etmesi önemli olan davet etmesi değil o samimiyete gelinmesi gibi gibi durumlar
buda olabilir doğruları duymaya hazırlanıyorumHissediyorsa demek alacağı cevapları kendini hazırlıyordur
Tamam odaklaniyorumanlıyorum soruya odaklanalım
kişiye göre değişebilir yani haklısınızBenim kurdum genelde haklıdır ama seninki olmayabilir obürünün kurdu haksızdır ama haklı taklidi de yapıyor olabilir
Bu hissetmek değil farketmek. Buna benzer bir konuda daha yazmıştım aynı şeyi, hissetmekle farketmeyi karıştırıyorsunuz.valla ne yalan söyleyeyim kıskanç değilim korumacı falan benlik şeyler değil rahat ilişki dinamiğini benimsedim hep. fakat sonlara doğru bir şeyler ters gidiyor gibime geldi mesela bir kadınla aynı hikaye paylaşılması ve o benim ablam gibi denmesi veya öğretmenin kendisini eve davet etmesi önemli olan davet etmesi değil o samimiyete gelinmesi gibi gibi durumlar
öğretmeniyle bu zamana kadar aldatmamışsa bile ayrıldıktan sonra aldatmıştır aralarında öyle bir dinamik gördüm sordum herkese böyle şeyler diyo dediNe hissediyosun peki sen, ogretmeniyle aldatiyo olabilir mi?
benim yaşadığım tam olarak buydu.Kadinlar hisseder şuphe duyuyorsa dogru çikar ama bazen de ters giden bir şey oldugunu hisseder anlam veremez.
Bunu demeye çalışıyordum bakın, adam rutinin dışına çıkmış, siz de işkillenmişsiniz.valla ne yalan söyleyeyim kıskanç değilim korumacı falan benlik şeyler değil rahat ilişki dinamiğini benimsedim hep. fakat sonlara doğru bir şeyler ters gidiyor gibime geldi mesela bir kadınla aynı hikaye paylaşılması ve o benim ablam gibi denmesi veya öğretmenin kendisini eve davet etmesi önemli olan davet etmesi değil o samimiyete gelinmesi gibi gibi durumlar
mantık evet zaten ne geliyosa başımıza mantık duygu karmaşasından geliyor bunları ayırt edebilecek yaşa ne zaman geleceğim tam olarak .‘Mantık’ çerçevesi dahilinde evet. ama mantık. MANTIK. bunu atlamayalım.
mesela çıplak bir kıza beğeni atmış sınıf arkadaşım ayıp olurdu dedi kızla bölümleri farklıymışBunu demeye çalışıyordum bakın, adam rutinin dışına çıkmış, siz de işkillenmişsiniz.
38 yaş 4 ay gibimantık evet zaten ne geliyosa başımıza mantık duygu karmaşasından geliyor bunları ayırt edebilecek yaşa ne zaman geleceğim tam olarak .
Hissetmek değil bu, fark etmek. Değişimi farkediyorsunuz, ters giden şeyleri, sizin hoşunuza gitmeyecek davranışlar sergiliyor, bunu fark ediyorsunuz.mesela çıplak bir kıza beğeni atmış sınıf arkadaşım ayıp olurdu dedi kızla bölümleri farklıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?