• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kadınlar hisseder mi

Arkadaşınız utandı bence, birkaç bariz hareketi vardı sevgilisi ile kadının, onları görmedi konduramadı, en son sosyal medyadan patlayınca size açtı. Gerçekten her şeyi bilmiyor olabilirsiniz. Altı üstü ayda yılda bir iki kıytırık beğeni ve yorumdan yola çıkılarak her şeyi aydınlatmak gerçekçi gelmiyor.
Şöyle; sevgilisi ve kadın birbirlerinden çok uzak yerlerde ve alakasız insanlardı. Hiçbir ortak yönleri de yoktu ne iş ne okul ne başka bir şey.

Bu arkadaşımın dikkatini çekti tabii en başta, ne alaka dedi. Ama sonra diğer arkadaşlarına baktiginda yine ortak yönlerinin olmadığı kadınlara ve erkeklere denk geldi yani bu sadece o kadına özel bir durum değildi ama yinede o kadina takıldı.

Arkadaşıma bu hissin nereden doğduğunu sorduğumda, kadının tam sevgilisinin tipi oldugunu söylemişti. Belki o yüzden hisleri o kadında fazlaca yoğunlaştı.

Öncesi yoktu : ) arkadasimi aratmayin gece gece bana : )

Şöyle; sevgilisi ve kadın birbirlerinden çok uzak yerlerde ve alakasız insanlardı. Hiçbir ortak yönleri de yoktu ne iş ne okul ne başka bir şey.

Bu arkadaşımın dikkatini çekti tabii en başta, ne alaka dedi. Ama sonra diğer arkadaşlarına baktiginda yine ortak yönlerinin olmadığı kadınlara ve erkeklere denk geldi yani bu sadece o kadına özel bir durum değildi ama yinede o kadina takıldı.

Arkadaşıma bu hissin nereden doğduğunu sorduğumda, kadının tam sevgilisinin tipi oldugunu söylemişti. Belki o yüzden hisleri o kadında fazlaca yoğunlaştı.

Öncesi yoktu : ) arkadasimi aratmayin gece gece bana : )
Kadın malını tanıyormuş, sevgilisinin listesindeki o kadar alakasız kadının içinden bir tanesine takılması sevgilisinin zevklerini bildiğindenmiş. Adamın birkaç güvensiz davranışını da görünce hımm demiştir. Kadınlar olarak sadece kıl kadar ayrıntıları farkedebiliyoruz, spiritual güçlerimizle aldatıldığımızı falan hissedemiyoruz. Öyle olsa sadakatsiz adamı en başında hisseder, bağlanmadan tekmeyi basarız.😀

arkadaşlar kadınlar gerçekten hisseder mi ? içinize bir kurt düştüğünde genelde haklı bir kurt mu olur ? ileride fikrinizi alacağım bir konu var fakat önce bu konuda aydınlanmak istiyorum bunu biraz tartışabilirmiyiz.
Çoğu hisseder. Daha 1 ay olmadi bir tanidigimiz ihanet yuzunden kavgaliydilar. Kiz onceler hep ben şupeleniyorum derdi. Hatta kocasi ona bir psikologa git sen normal degilsin demişdi. Şhpelendiyi hersey daha fazlasiyla çikmişdi sonra. Tabi bizler herseyden supeleniriz. Zavallilarin gunahina girdigimiz de oluyordur. Yine de uyanik olmakda fayda var

Kadın malını tanıyormuş, sevgilisinin listesindeki o kadar alakasız kadının içinden bir tanesine takılması sevgilisinin zevklerini bildiğindenmiş. Adamın birkaç güvensiz davranışını da görünce hımm demiştir. Kadınlar olarak sadece kıl kadar ayrıntıları farkedebiliyoruz, spiritual güçlerimizle aldatıldığımızı falan hissedemiyoruz. Öyle olsa sadakatsiz adamı en başında hisseder, bağlanmadan tekmeyi basarız.😀
Sevgilisinin ic çamaşırı deseninden, aldatıldıgini hisseden arkadaşımı anlatmayim o zaman. :)

Ayrıntı olsun hadi. Sevgilisinin camasirindaki Boga deseninden anlamıştı bir arkadaşım aldatıldıgini. Evet, küçük bir ayrıntı ama bunu her kadın göremez. Nerden aldın diyor bu çamaşırı, adam boğa burcu bu arada. Gülüyor falan aldım işte bir yerden diyor. Kadın sizin deyiminizle malini taniyor ya, böyle espirili bir iç çamaşırı alma becerisini sevgilisin de görememiş olacak ki, bu ayrintinin peşini bırakmıyor ve bongo! Bir kadın almış. : )

Ayrıntılara odaklanin kardeşlerim. Ayrıntılar, bizi butune goturen en önemli parçalardır. : )

kadın hissediyorsa %100 doğrudur kalıbımı basarım, ben eski erkek arkadaşımın beni aldattığından şüphelenmiştim iş arkadaşıyla inkar edip beni ikna etti, ortada kanıt yoktu benimki sadece bir histi. 1 sene sonra beni terk edip kızla nişanlandı :D yani ben doğru hissetmişim ama sadece hissettiğim için ispat edemedim o da inkar etti..

arkadaşlar kadınlar gerçekten hisseder mi ? içinize bir kurt düştüğünde genelde haklı bir kurt mu olur ? ileride fikrinizi alacağım bir konu var fakat önce bu konuda aydınlanmak istiyorum bunu biraz tartışabilirmiyiz.
Hayır öyle bir şey yok

Kadınlar hisseder canım hisselerimiz kuvvetli. Eğer bi kurt düştüyse icimize kesin çıkiyor bisi

Kadinlar erkeklerden daha zekidir bu bir gercek. O yuzden erkekler bir halt yediklerinde illaki bir acik veriyorlar farkinda olmadan. E kadinlarinda radar acik hemen hissediyorlar. O yuzden bence cogu zaman dogru hissediyorlar. Erkegini iyi taniyan bir kadin sicti mokun rengini bile bilir.

Back