• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kadınlar hisseder mi

Sürekli kafanizda bir şeyler kuran biri değilseniz, elinizde elle tutulur gözle görülür bir şey delil varsa hislerinize güvenin yoksa boşverin kafaya takmayın bir şey varsa zaten ortaya çıkar

ilk farkedildiğinde neden sınır koyamayız ki çok yanlışlar yaptım çok kendime kendimi nasıl affettireceğim
Kendi adıma konuşacağım, insan çoğu zaman inkar ediyor, yok öyle değildir diyor, konduramıyor. Kabullenemiyorsun bir şekilde. Yoksa gün gibi de hataydı yaptıklarım, koca koca yanlışlardı yani. Bela geliyorum demiş hep de ben görmemişim.

mesela çıplak bir kıza beğeni atmış sınıf arkadaşım ayıp olurdu dedi kızla bölümleri farklıymış
Çıplak bir fotoğrafı beğenmezsem ayıp olırdu cümlesi bildiğiniz kıyamet cümlesidir. Boğdurur adamı. Bence gördükleriniz sıkıntılı şeyler

Geneli hisseder ama çok azı hissinin peşinden gider.

Bir arkadaşım, bundan on sene önce falan Facebook çok ravactayken, sevgilisinin sayfasına arada bakıyordu. Birgün bana dedi ki, sevgilim ekli kisilerin kadın erkek farketmeksizin hepsine beğeni yapıyor ama like yaptigi bir kadından hic iyi şeyler hissetmedim demişti. Ortada hiçbir şey yok sadece herkese yapılan like mevzu.

Birgün sevgilisi İstanbul'a gideceğini söylüyor bir iş için. Arkadaşım hemen kadının sayfasından nerede oturduğunu bakıyor, bingo İstanbul! İçine doğuyor resmen ya, bunlar buluşacak bak gör demişti.

Sevgilisi İstanbul'a gidiyor ve o kadınla bir guzel bulusup, bir şeyler iciyorlar. Arkadaşım o gece kadına fake bir hesaptan yazıyor erkekmis gibi. İşte sevgili muhabbeti dönüyor. Kadın, bugün bir adamla buluştuğunu ve herşeyin çok güzel gittiğini anlatıyor fake hesaptaki arkadaşıma. Arkadaşım da hayal kırıklığına uğramış erkek rolüyle mutluluklar diliyor. Sevgilisini arıyor. Sevgilisi karnının çok kotu agirdigini, sebebin apandisit olabileceğini ve İstanbul'da doktora gideceğini yani hemen gelemeyeceğini söylüyor. Yine buluşacaklar, gelir mi?

Arkadaşım basti tekmeyi hemen ki evleneceklerdi.
Kadın like dan ilişkiyi yakaladı, ne diyorsunuz siz : )

öncelikle o birey beni terk etti olurda bir barışma söz konusu olursa kendi açımdan bir şeylere daha objektif bakmak istiyorum
Barışma, mal belli etmiş kendini
bu farketme durumu da erkeği çok rahatsız ediyor karışık bir durum
Kim yalan söylerken ya da gizli saklı iş çevirirken yakalansa rahatsız olur.
bunlar ilişki içinde oluyor benim kafama ancak dank ediyor eğer bir barışma durumu söz konusu olursa bu hislerimi göz önünde bulundurmak amacıyla
Tekrar yazıyorum sakın barışma

Bir arkadaşım, bundan on sene önce falan Facebook çok ravactayken, sevgilisinin sayfasına arada bakıyordu. Birgün bana dedi ki, sevgilim ekli kisilerin kadın erkek farketmeksizin hepsine beğeni yapıyor ama like yaptigi bir kadından hic iyi şeyler hissetmedim demişti. Ortada hiçbir şey yok sadece herkese yapılan like mevzu.

Birgün sevgilisi İstanbul'a gideceğini söylüyor bir iş için. Arkadaşım hemen kadının sayfasından nerede oturduğunu bakıyor, bingo İstanbul! İçine doğuyor resmen ya, bunlar buluşacak bak gör demişti.

Sevgilisi İstanbul'a gidiyor ve o kadınla bir guzel bulusup, bir şeyler iciyorlar. Arkadaşım o gece kadına fake bir hesaptan yazıyor erkekmis gibi. İşte sevgili muhabbeti dönüyor. Kadın, bugün bir adamla buluştuğunu ve herşeyin çok güzel gittiğini anlatıyor fake hesaptaki arkadaşıma. Arkadaşım da hayal kırıklığına uğramış erkek rolüyle mutluluklar diliyor. Sevgilisini arıyor. Sevgilisi karnının çok kotu agirdigini, sebebin apandisit olabileceğini ve İstanbul'da doktora gideceğini yani hemen gelemeyeceğini söylüyor. Yine buluşacaklar, gelir mi?

Like 'dan fazlası vardır, arkadaşınız size anlatmamıştır. Onun bir evveliyatı mutlaka vardır, her şeye inanmayın öyle.

Kendi adıma konuşacağım, insan çoğu zaman inkar ediyor, yok öyle değildir diyor, konduramıyor. Kabullenemiyorsun bir şekilde. Yoksa gün gibi de hataydı yaptıklarım, koca koca yanlışlardı yani. Bela geliyorum demiş hep de ben görmemişim.

ben binlerce like gördüm bide dedim ki sosyal medyayı biraz düzgün kullan ben resmennnn

Like 'dan fazlası vardır, arkadaşınız size anlatmamıştır. Onun bir evveliyatı mutlaka vardır, her şeye inanmayın öyle.
İnanin yoktu. Ben de bakmıştım. İçine doğdu diyorum ya. Hiçbir falso yoktu. Oncesi yoktu ki zaten ayrı sehirlerdeydi. Kadın, arkadasimin sevgilisinin gönderilerine bile ayda yılda bir beğeni yapiyordu, biliyorum ben de. His ya, sadece hislerinin peşinden gitti. Hiçbir şey yoktu tuhaf gelebilecek.

Adam hastayım hemen gelemeyecegim deyince, dayanamadı söyledi, adam sok oldu, dondu kaldı. Arkadaşımdı, arkadaşça buluştuk dedi ama nafile...

Değişir. Hislerinden emin olmak için karşıdakini iyi tanımak gerekir. Bazen geçmişte çok sıkıntı yaşayan kadınlar herşeye bir mana bulup gereksiz hislere kapılabilir. Konuya bağlı. Ama öyle rüyamda eevvilim aşdattı mesin bişey var tarzı şeyler vesvese de olabilir. Bazı adamlar sırf bu paranoyadan dolayı eşlerine hayatı dar ediyor. Aradaki ayrımı iyi yapmak lazım oda dediğim gibi karşıdakini tanımakla alakalı.

İnanin yoktu. Ben de bakmıştım. İçine doğdu diyorum ya. Hiçbir falso yoktu. Oncesi yoktu ki zaten ayrı sehirlerdeydi. Kadın, arkadasimin sevgilisinin gönderilerine bile ayda yılda bir beğeni yapiyordu, biliyorum ben de. His ya, sadece hislerinin peşinden gitti. Hiçbir şey yoktu tuhaf gelebilecek.

Adam hastayım hemen gelemeyecegim deyince, dayanamadı söyledi, adam sok oldu, dondu kaldı. Arkadaşımdı, arkadaşça buluştuk dedi ama nafile...
Arkadaşınız utandı bence, birkaç bariz hareketi vardı sevgilisi ile kadının, onları görmedi konduramadı, en son sosyal medyadan patlayınca size açtı. Gerçekten her şeyi bilmiyor olabilirsiniz. Altı üstü ayda yılda bir iki kıytırık beğeni ve yorumdan yola çıkılarak her şeyi aydınlatmak gerçekçi gelmiyor.

Madem öyle bir tane de ben anlatayım.
Aslında tuhaf bir his..
İlk sevgilimdi. İlk elimi o tutmuştu ve ilk o öpmüştü. O zaman üni 1. Sınıftaydım. (Neden ilk çünkü ben lisede inektim ve sevgili olayları vs. Fırsat bulamıyordum ders çalışmaktan :spor:)

Kendisi ilkokul arkadaşımdı geçmişten tanıyordum. Faceden beni bulmuş etmiş önce arkadaştık sonra sevgili olduk. Prensesler gibi hissettirdi bana. Okulum bitince evlenecektik :)
Yine bi akşam şöyle fotoğraflarına bakayım dedim. Hep beğenirdi benim fotoğraflarımı 😂
Bende bakayım bende beğeniyim diye düşündüm. Aslında beğenen çok kız vardı fotoğraflarını akrabaları liseden arkadaşları filan.
Bir tane kız tesettürlü böyle kafama takıldı acaba dedim kim bu kız. Hani kalbine bi sızı düşer ya onun gibi bir sızı. Şüphe korku her şey içinde..
Gel zaman git zaman benim kariyer hedeflerim değişti. Beni baskılamaya çalıştı. Seviyordum onu ilk aşkımdı. İlerisini düşünüyordum. Ama değişmezdi beni diplere çekecekti. O babasının işini yapıyordu. Neyse ailem istemedi. (Bahane oldu diyelim) vazgeçtik birbirimizden.
Bu da ne oldu anlamadım kayboldu ortadan. Şehir değiştirmiş.
Ve kimle beraber olmuş.. benle ayrıldıktan sonra kimle evlenmiş..
3 ay sonra o fotoğrafına şüphe ettiğim tesettürlü kızla :skandal:
Ama hissetmiştim.
Öyle hayat bazen insana hissettiriyor. Konduramıyorsun. Ama sanki ayan oluyor :)
Allah mutlu Mesut etsin diyorum. Eskiden çok üzülmüştüm. Hayatım zindandı.

Geçmişte üzüldüğün şeylere tecrübe diyeceksin şimdi.
Hayatta her şeyin çaresi var. Kimse için üzülmeye değmiyor.

Son düzenleme:
ben binlerce like gördüm bide dedim ki sosyal medyayı biraz düzgün kullan ben resmennnn
Like değil konu ama. : ) Arkadaşım da onlarcasini goruyordu sevgilisinin sayfasında ama sadece o kadına karşı böyle hissetti ve nasıl olduysa doğru hissetmiş. Kadın hissine en güzel örnek bence bu yaşanan olay.

Back