• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kadınlar hisseder mi

Bu şekilde genel geçer bir ifade kullanmak yanlış olur. Ama bu zamana kadarki tecrübelerinize dayanarak genelde kuşkulandığınız konularda haklı olduğunuzu gördüyseniz, içinize doğan konuda haklılık payınız artar tabiki. Ama her şeye şüphe ile yaklaşan septik biriyseniz çok da şeyapmamak laızm 😅

bence hissediyorlar fakat kadınlarda olan anaçlık duygusu bazı şeylere engel oluyor gibime geliyor. sonra düzelir isteyerek yapmadı gibi gibi vs.
Tehlikeli bir düşünce ki bu, o zaman bi erkek de çıkar, kıskançlık krizine girip karısının hayatını zindan eden adamı da böyle aklar. Erkekler hisseder der o da.

hissetmemek her zaman daha mı iyi acaba
Yakın arkadaşınız tarafından (evli iseniz ya da sevgiliniz varsa) aldatıldığınızı ihanete uğradığınızdan mı şüpheleniyorsunuz ? Bende bunu hissettim. 😤
İçerik gerekiyor, detaylar ve bulgular.
Aksi halde buraya yazılanlar havada kalacak ve afaki konuşacağız.

Bu şekilde genel geçer bir ifade kullanmak yanlış olur. Ama bu zamana kadarki tecrübelerinize dayanarak genelde kuşkulandığınız konularda haklı olduğunuzu gördüyseniz, içinize doğan konuda haklılık payınız artar tabiki. Ama her şeye şüphe ile yaklaşan septik biriyseniz çok da şeyapmamak laızm 😅
hayır öyle biri değilim yani hiç bir zaman bak içime bu doğdu kesin sen bunu yaptın diyen biri olmadım . daha doğrusu aklımdan geçen hiç bir şeyin peşinden gitmedim acaba diye geçiştirdim. somut olmayan hiç bir şeyi tartışmaya gerek duymam .

Yakın arkadaşınız tarafından (evli iseniz ya da sevgiliniz varsa) aldatıldığınızı ihanete uğradığınızdan mı şüpheleniyorsunuz ? Bende bunu hissettim. 😤
İçerik gerekiyor, detaylar ve bulgular.
Aksi halde buraya yazılanlar havada kalacak ve afaki konuşacağı

Tehlikeli bir düşünce ki bu, o zaman bi erkek de çıkar, kıskançlık krizine girip karısının hayatını zindan eden adamı da böyle aklar. Erkekler hisseder der o da.
yok benim sorduğum daha önce böyle bir şey başınıza geldi mi yani hissettiğiniz ve sonradan öyle çıkan

arkadaşlar kadınlar gerçekten hisseder mi ? içinize bir kurt düştüğünde genelde haklı bir kurt mu olur ? ileride fikrinizi alacağım bir konu var fakat önce bu konuda aydınlanmak istiyorum bunu biraz tartışabilirmiyiz.
Hisseder ama elle tutulur gözle görülür bir delil olana kadar "Kemal'im yapmaz " der 🤪😅

arkadaşlar kadınlar gerçekten hisseder mi ? içinize bir kurt düştüğünde genelde haklı bir kurt mu olur ? ileride fikrinizi alacağım bir konu var fakat önce bu konuda aydınlanmak istiyorum bunu biraz tartışabilirmiyiz.
Bu karakterinizle alakalı bir durum.

Günlük hayatınızda aşırı kıskanç, korumacı, kontrolcü veya şüpheci biriyseniz, doğru olmama ihtimali yüksek.

Ama gayet normalken her şey, içinize bir anda böyle bir şüphe düşüyorsa, haklı olma ihtimaliniz var 😕

Bence erkekler kendini çok çabuk ele veriyorlar bu tür durumlarda ayrı bir salaklıkları oluyor... Kadınlarda hemen anlıyor normal olarak ...

ilişki konusunda linç yemek istemiyorum yarın akşam başka bir konu başlığında uzunca anlatacağım burada bazı kişiler çok sert yorum yapabiliyor çekiniyorum biraz
Çekindiğin insanları artık konuna yazmaması için engelleyebiliyorsun artık...

O kadar hissedebilen varlıklar olarak bu kadar çok hata yapmamız normal mi acaba? Hissedebiliyor olsak bu işte bi mokluk var deyip hata yapmazdık öyle değil mi? Tamamen kadınların kendini tatmin etme biçimi bu kadın hisseder mevzusu.

Ek olarak bdv konusu değil bu.

Back