- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.386
- 158
- Konu Sahibi ektekidosya
-
Kim sevgilisi boynuzlandigini farketsin ister kibu farketme durumu da erkeği çok rahatsız ediyor karışık bir durum
Kendi adıma konuşacağım, insan çoğu zaman inkar ediyor, yok öyle değildir diyor, konduramıyor. Kabullenemiyorsun bir şekilde. Yoksa gün gibi de hataydı yaptıklarım, koca koca yanlışlardı yani. Bela geliyorum demiş hep de ben görmemişim.ilk farkedildiğinde neden sınır koyamayız ki çok yanlışlar yaptım çok kendime kendimi nasıl affettireceğim
Ayrıldıktan sonra aldatmak nasıl oluyor?öğretmeniyle bu zamana kadar aldatmamışsa bile ayrıldıktan sonra aldatmıştır aralarında öyle bir dinamik gördüm sordum herkese böyle şeyler diyo dedi
Çıplak bir fotoğrafı beğenmezsem ayıp olırdu cümlesi bildiğiniz kıyamet cümlesidir. Boğdurur adamı. Bence gördükleriniz sıkıntılı şeylermesela çıplak bir kıza beğeni atmış sınıf arkadaşım ayıp olurdu dedi kızla bölümleri farklıymış
bunlar ilişki içinde oluyor benim kafama ancak dank ediyor eğer bir barışma durumu söz konusu olursa bu hislerimi göz önünde bulundurmak amacıylaAyrıldıktan sonra aldatmak nasıl oluyor?
Anlamıyor ben...bunlar ilişki içinde oluyor benim kafama ancak dank ediyor eğer bir barışma durumu söz konusu olursa bu hislerimi göz önünde bulundurmak amacıyla
Barışma, mal belli etmiş kendiniöncelikle o birey beni terk etti olurda bir barışma söz konusu olursa kendi açımdan bir şeylere daha objektif bakmak istiyorum
Kim yalan söylerken ya da gizli saklı iş çevirirken yakalansa rahatsız olur.bu farketme durumu da erkeği çok rahatsız ediyor karışık bir durum
Tekrar yazıyorum sakın barışmabunlar ilişki içinde oluyor benim kafama ancak dank ediyor eğer bir barışma durumu söz konusu olursa bu hislerimi göz önünde bulundurmak amacıyla
evet sezerim nettanımak değil de ortada olumsuz bir durum varsa ve sizden çok iyi bir şekilde gizleniyorsa işin altında bir iş olduğunu sezermisiniz mesela ya da ortada bir şey yokken içinizde oluşan huzursuzluk doğruya mı çıkar
Like 'dan fazlası vardır, arkadaşınız size anlatmamıştır. Onun bir evveliyatı mutlaka vardır, her şeye inanmayın öyle.Geneli hisseder ama çok azı hissinin peşinden gider.
Bir arkadaşım, bundan on sene önce falan Facebook çok ravactayken, sevgilisinin sayfasına arada bakıyordu. Birgün bana dedi ki, sevgilim ekli kisilerin kadın erkek farketmeksizin hepsine beğeni yapıyor ama like yaptigi bir kadından hic iyi şeyler hissetmedim demişti. Ortada hiçbir şey yok sadece herkese yapılan like mevzu.
Birgün sevgilisi İstanbul'a gideceğini söylüyor bir iş için. Arkadaşım hemen kadının sayfasından nerede oturduğunu bakıyor, bingo İstanbul! İçine doğuyor resmen ya, bunlar buluşacak bak gör demişti.
Sevgilisi İstanbul'a gidiyor ve o kadınla bir guzel bulusup, bir şeyler iciyorlar. Arkadaşım o gece kadına fake bir hesaptan yazıyor erkekmis gibi. İşte sevgili muhabbeti dönüyor. Kadın, bugün bir adamla buluştuğunu ve herşeyin çok güzel gittiğini anlatıyor fake hesaptaki arkadaşıma. Arkadaşım da hayal kırıklığına uğramış erkek rolüyle mutluluklar diliyor. Sevgilisini arıyor. Sevgilisi karnının çok kotu agirdigini, sebebin apandisit olabileceğini ve İstanbul'da doktora gideceğini yani hemen gelemeyeceğini söylüyor. Yine buluşacaklar, gelir mi?
Arkadaşım basti tekmeyi hemen ki evleneceklerdi.
Kadın like dan ilişkiyi yakaladı, ne diyorsunuz siz : )
Kendi adıma konuşacağım, insan çoğu zaman inkar ediyor, yok öyle değildir diyor, konduramıyor. Kabullenemiyorsun bir şekilde. Yoksa gün gibi de hataydı yaptıklarım, koca koca yanlışlardı yani. Bela geliyorum demiş hep de ben görmemişim.
ben binlerce like gördüm bide dedim ki sosyal medyayı biraz düzgün kullan ben resmennnnGeneli hisseder ama çok azı hissinin peşinden gider.
Bir arkadaşım, bundan on sene önce falan Facebook çok ravactayken, sevgilisinin sayfasına arada bakıyordu. Birgün bana dedi ki, sevgilim ekli kisilerin kadın erkek farketmeksizin hepsine beğeni yapıyor ama like yaptigi bir kadından hic iyi şeyler hissetmedim demişti. Ortada hiçbir şey yok sadece herkese yapılan like mevzu.
Birgün sevgilisi İstanbul'a gideceğini söylüyor bir iş için. Arkadaşım hemen kadının sayfasından nerede oturduğunu bakıyor, bingo İstanbul! İçine doğuyor resmen ya, bunlar buluşacak bak gör demişti.
Sevgilisi İstanbul'a gidiyor ve o kadınla bir guzel bulusup, bir şeyler iciyorlar. Arkadaşım o gece kadına fake bir hesaptan yazıyor erkekmis gibi. İşte sevgili muhabbeti dönüyor. Kadın, bugün bir adamla buluştuğunu ve herşeyin çok güzel gittiğini anlatıyor fake hesaptaki arkadaşıma. Arkadaşım da hayal kırıklığına uğramış erkek rolüyle mutluluklar diliyor. Sevgilisini arıyor. Sevgilisi karnının çok kotu agirdigini, sebebin apandisit olabileceğini ve İstanbul'da doktora gideceğini yani hemen gelemeyeceğini söylüyor. Yine buluşacaklar, gelir mi?
Arkadaşım basti tekmeyi hemen ki evleneceklerdi.
Kadın like dan ilişkiyi yakaladı, ne diyorsunuz siz : )
İnanin yoktu. Ben de bakmıştım. İçine doğdu diyorum ya. Hiçbir falso yoktu. Oncesi yoktu ki zaten ayrı sehirlerdeydi. Kadın, arkadasimin sevgilisinin gönderilerine bile ayda yılda bir beğeni yapiyordu, biliyorum ben de. His ya, sadece hislerinin peşinden gitti. Hiçbir şey yoktu tuhaf gelebilecek.Like 'dan fazlası vardır, arkadaşınız size anlatmamıştır. Onun bir evveliyatı mutlaka vardır, her şeye inanmayın öyle.
Kendine çok yüklenme, çok gençsin, seven insan güvenmek ister ve genellikle de güvenir. Hatalar insanlar içinben binlerce like gördüm bide dedim ki sosyal medyayı biraz düzgün kullan ben resmennnn
Arkadaşınız utandı bence, birkaç bariz hareketi vardı sevgilisi ile kadının, onları görmedi konduramadı, en son sosyal medyadan patlayınca size açtı. Gerçekten her şeyi bilmiyor olabilirsiniz. Altı üstü ayda yılda bir iki kıytırık beğeni ve yorumdan yola çıkılarak her şeyi aydınlatmak gerçekçi gelmiyor.İnanin yoktu. Ben de bakmıştım. İçine doğdu diyorum ya. Hiçbir falso yoktu. Oncesi yoktu ki zaten ayrı sehirlerdeydi. Kadın, arkadasimin sevgilisinin gönderilerine bile ayda yılda bir beğeni yapiyordu, biliyorum ben de. His ya, sadece hislerinin peşinden gitti. Hiçbir şey yoktu tuhaf gelebilecek.
Adam hastayım hemen gelemeyecegim deyince, dayanamadı söyledi, adam sok oldu, dondu kaldı. Arkadaşımdı, arkadaşça buluştuk dedi ama nafile...
Like değil konu ama. : ) Arkadaşım da onlarcasini goruyordu sevgilisinin sayfasında ama sadece o kadına karşı böyle hissetti ve nasıl olduysa doğru hissetmiş. Kadın hissine en güzel örnek bence bu yaşanan olay.ben binlerce like gördüm bide dedim ki sosyal medyayı biraz düzgün kullan ben resmennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?