- 18 Nisan 2021
- 14.885
- 1
- 46.383
- 548
- Konu Sahibi ektekidosya
-
Tehlikeli bir düşünce ki bu, o zaman bi erkek de çıkar, kıskançlık krizine girip karısının hayatını zindan eden adamı da böyle aklar. Erkekler hisseder der o da.bence hissediyorlar fakat kadınlarda olan anaçlık duygusu bazı şeylere engel oluyor gibime geliyor. sonra düzelir isteyerek yapmadı gibi gibi vs.
evet işin içinde bir erkek kişisi var mazide kalan fakat beni cevapsız bırakan.Erkeklerle ilgili mevzu ise kahin olmaya gerek yok.
Yakın arkadaşınız tarafından (evli iseniz ya da sevgiliniz varsa) aldatıldığınızı ihanete uğradığınızdan mı şüpheleniyorsunuz ? Bende bunu hissettim.hissetmemek her zaman daha mı iyi acaba
hayır öyle biri değilim yani hiç bir zaman bak içime bu doğdu kesin sen bunu yaptın diyen biri olmadım . daha doğrusu aklımdan geçen hiç bir şeyin peşinden gitmedim acaba diye geçiştirdim. somut olmayan hiç bir şeyi tartışmaya gerek duymam .Bu şekilde genel geçer bir ifade kullanmak yanlış olur. Ama bu zamana kadarki tecrübelerinize dayanarak genelde kuşkulandığınız konularda haklı olduğunuzu gördüyseniz, içinize doğan konuda haklılık payınız artar tabiki. Ama her şeye şüphe ile yaklaşan septik biriyseniz çok da şeyapmamak laızm
Yakın arkadaşınız tarafından (evli iseniz ya da sevgiliniz varsa) aldatıldığınızı ihanete uğradığınızdan mı şüpheleniyorsunuz ? Bende bunu hissettim.
İçerik gerekiyor, detaylar ve bulgular.
Aksi halde buraya yazılanlar havada kalacak ve afaki konuşacağı
yok benim sorduğum daha önce böyle bir şey başınıza geldi mi yani hissettiğiniz ve sonradan öyle çıkanTehlikeli bir düşünce ki bu, o zaman bi erkek de çıkar, kıskançlık krizine girip karısının hayatını zindan eden adamı da böyle aklar. Erkekler hisseder der o da.
Ben ciddi bir hisle yazmamıştım o soruyu zatenyok benim sorduğum daha önce böyle bir şey başınıza geldi mi yani hissettiğiniz ve sonradan öyle çıkan
ilişki konusunda linç yemek istemiyorum yarın akşam başka bir konu başlığında uzunca anlatacağım burada bazı kişiler çok sert yorum yapabiliyor çekiniyorum birazGizemi seviyorsunuz anlaşılan.Artık açıklasanız diyorum.
soru başlıkta yazıyor ya kadınlar hisseder mi çoğunluğun ne yönde olduğunu merak ediyorum örnek var mı aramızda onları okumak istiyorumBen ciddi bir hisle yazmamıştım o soruyu zatenneyi merak ediyorsunuz ????
Vallahi heyecanlandım benilişki konusunda linç yemek istemiyorum yarın akşam başka bir konu başlığında uzunca anlatacağım burada bazı kişiler çok sert yorum yapabiliyor çekiniyorum biraz
Hisseder ama elle tutulur gözle görülür bir delil olana kadar "Kemal'im yapmaz " derarkadaşlar kadınlar gerçekten hisseder mi ? içinize bir kurt düştüğünde genelde haklı bir kurt mu olur ? ileride fikrinizi alacağım bir konu var fakat önce bu konuda aydınlanmak istiyorum bunu biraz tartışabilirmiyiz.
Bu karakterinizle alakalı bir durum.arkadaşlar kadınlar gerçekten hisseder mi ? içinize bir kurt düştüğünde genelde haklı bir kurt mu olur ? ileride fikrinizi alacağım bir konu var fakat önce bu konuda aydınlanmak istiyorum bunu biraz tartışabilirmiyiz.
Cekinme gel bakayim yamacimailişki konusunda linç yemek istemiyorum yarın akşam başka bir konu başlığında uzunca anlatacağım burada bazı kişiler çok sert yorum yapabiliyor çekiniyorum biraz
Gel yavrum,gel de seni biraz seveyimCekinme gel bakayim yamacima
Çekindiğin insanları artık konuna yazmaması için engelleyebiliyorsun artık...ilişki konusunda linç yemek istemiyorum yarın akşam başka bir konu başlığında uzunca anlatacağım burada bazı kişiler çok sert yorum yapabiliyor çekiniyorum biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?