- 11 Aralık 2021
- 107
- 44
- 48
- 26
- Konu Sahibi ektekidosya
-
Hissetmek olarak bakmıyorum bu olaya, nedense evlenecekleri adamın öküz olduğunu hissetmiyor kadınlar. Zamanla malını tanıyorsun, ters giden şeyi seziyorsun.arkadaşlar kadınlar gerçekten hisseder mi ? içinize bir kurt düştüğünde genelde haklı bir kurt mu olur ? ileride fikrinizi alacağım bir konu var fakat önce bu konuda aydınlanmak istiyorum bunu biraz tartışabilirmiyiz.
bence hissediyorlar fakat kadınlarda olan anaçlık duygusu bazı şeylere engel oluyor gibime geliyor. sonra düzelir isteyerek yapmadı gibi gibi vs.Hissetmek olarak bakmıyorum bu olaya, nedense evlenecekleri adamın öküz olduğunu hissetmiyor kadınlar. Zamanla malını tanıyorsun, ters giden şeyi seziyorsun.
kesinlikle hisseder ben hep hissettim ve hislerimde de yanılmadım tabii bu karşıdaki kişiyi ne kadar tanıdığınıza da bağlı olarak değişebilirarkadaşlar kadınlar gerçekten hisseder mi ? içinize bir kurt düştüğünde genelde haklı bir kurt mu olur ? ileride fikrinizi alacağım bir konu var fakat önce bu konuda aydınlanmak istiyorum bunu biraz tartışabilirmiyiz.
Askere gitsin duzelir gibi mibence hissediyorlar fakat kadınlarda olan anaçlık duygusu bazı şeylere engel oluyor gibime geliyor. sonra düzelir isteyerek yapmadı gibi gibi vs.
Kadının tahmin ettiği şey erkeğin emin olduğu şeyden daha doğrudur der atalar
tanımak değil de ortada olumsuz bir durum varsa ve sizden çok iyi bir şekilde gizleniyorsa işin altında bir iş olduğunu sezermisiniz mesela ya da ortada bir şey yokken içinizde oluşan huzursuzluk doğruya mı çıkarkesinlikle hisseder ben hep hissettim ve hislerimde de yanılmadım tabii bu karşıdaki kişiyi ne kadar tanıdığınıza da bağlı olarak değişebilir
yani öyle de diyebilirizAskere gitsin duzelir gibi mi
hissetmemek her zaman daha mı iyi acabaKonusuna göre değişir. Kadın olmak Kahin olmak değildir ayollll
ben beş kez aldatıldığımı görmüştüm rüyamda ama bilinç altı oyunudur sonuçta dedim .Genelde hissettiklerimiz hic şaşmadı. Erkekler kadın aklını cok hafife alıyor. Kadinlar gordugu ruyanin bile peşine düşer. O denli önemli hissedilen şeyler bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?