- 12 Haziran 2022
- 479
- -115
- 20
-
- Konu Sahibi kymetgenc12
Herkesi kendin gibi sanıyorsun galibaAaaaa vallahi de çirkinsiniz
kadınların beni cirkin bulup hos olmayan yorumlar yapmasıÇirkin değilsiniz; ama neyi kanıtlama peşindesiniz anlamadım?
Afeti devran olduğunu.Çirkin değilsiniz; ama neyi kanıtlama peşindesiniz anlamadım?
Çok güzel olsaydınız görücü tayfanın bulduğu çocuklu adamlara bu kadar tutunmanıza gerek kalmazdı.
Konu ne bilmiyorum ama hanimlar ne yaptığınızın farkında mısınızAaaaa vallahi de çirkinsiniz
Eski konularına bakın bi. Herkese bunu yapmıyoruz. Hem ben çirkin de demedim ki, ortalamasın dedim.Konu ne bilmiyorum ama hanimlar ne yaptığınızın farkında mısınızne kadar kotu yorumlar bunlar. Hemcinsimize bunlari diyebiliyorsak nerede kaldı kadın dayanışması. Lütfen yapmayın ya bir kadın bir kadına bu şekilde psikolojik şiddet uygulamamali. Konu veya konu sahibi hoşunuza gitmediyse ona yorum yapmazsiniz olur biter, bu şekilde bel altı vurmak neden?
Siz de kendinizi kanıtlama derdine mi düştünüz? Herkese kendini beğendirmek gibi bir misyonunuz yok, kaldı ki sizi güzel bulanlar gibi bulmayanlar da olacaktır bu görecelidir; siz kendinizi beğenin yeter.Herkesi kendin gibi sanıyorsun galiba
kadınların beni cirkin bulup hos olmayan yorumlar yapması
Hepimiz kazık kadar insanlarız, doğruya doğru, yanlışa yanlış diyoruz.Kadınlar klübündeki bayanların yarıdan fazlasının aşağılık kompleksinde olması insan bir derdini söyleyince karşısında saldırır gibi cevap vermesi kadınlar gerçektende tehlikeli ben bunu anladım burdaki kadınların hayatları dört dörtlük gibi bide telkinde bulunmaları garip ayrı bir psikoloji
Kadın mı dayanışması? Lütfen önce konuyu okuyun. O zaman bizi daha iyi anlayacaksınız diye umuyorum.Konu ne bilmiyorum ama hanimlar ne yaptığınızın farkında mısınızne kadar kotu yorumlar bunlar. Hemcinsimize bunlari diyebiliyorsak nerede kaldı kadın dayanışması. Lütfen yapmayın ya bir kadın bir kadına bu şekilde psikolojik şiddet uygulamamali. Konu veya konu sahibi hoşunuza gitmediyse ona yorum yapmazsiniz olur biter, bu şekilde bel altı vurmak neden?
Herkesi kendin gibi sanıyorsun galiba
Sidik yarıştıran sizsiniz?Herkesi kendin gibi sanıyorsun galiba
Sen boş boş konuşmasana yok güzel değilsin yok şu yok bu sanki kendisi dünya güzeliKadın mı dayanışması? Lütfen önce konuyu okuyun. O zaman bizi daha iyi anlayacaksınız diye umuyorum.
Dayanılışılacak kadın vardı biz mi dayanışmadık şu an.Kadın mı dayanışması? Lütfen önce konuyu okuyun. O zaman bizi daha iyi anlayacaksınız diye umuyorum.
Ben kimseyle yarış derdinde değilim sen yarış derdindesinSidik yarıştıran sizsiniz?
Öyle bir iddiam yokSen boş boş konuşmasana yok güzel değilsin yok şu yok bu sanki kendisi dünya güzeli
Bence konuyu başlangıcından itibaren okursanız konu sahibesini savunmazdınızKonu ne bilmiyorum ama hanimlar ne yaptığınızın farkında mısınızne kadar kotu yorumlar bunlar. Hemcinsimize bunlari diyebiliyorsak nerede kaldı kadın dayanışması. Lütfen yapmayın ya bir kadın bir kadına bu şekilde psikolojik şiddet uygulamamali. Konu veya konu sahibi hoşunuza gitmediyse ona yorum yapmazsiniz olur biter, bu şekilde bel altı vurmak neden?
Eee neden boş konuşuyorsun ne zoruna gittiÖyle bir iddiam yok
Konu sahibi bunlari duymak icin konu açmış gibi.Konu ne bilmiyorum ama hanimlar ne yaptığınızın farkında mısınızne kadar kotu yorumlar bunlar. Hemcinsimize bunlari diyebiliyorsak nerede kaldı kadın dayanışması. Lütfen yapmayın ya bir kadın bir kadına bu şekilde psikolojik şiddet uygulamamali. Konu veya konu sahibi hoşunuza gitmediyse ona yorum yapmazsiniz olur biter, bu şekilde bel altı vurmak neden?