- 12 Haziran 2022
- 479
- -115
- 20
-
- Konu Sahibi kymetgenc12
Aaa psikologmusunİnsanlara fikrini sorup sonra gayet nezaketli gelen cevaplara çirkefçe dönüşler yapıp sonra “bordoki kodonlor cok koto” demek de ne bileyim bipolar / manik depresif sanki.
Hemen profil fotoğrafını değiştirmesi peki
Çok kötüsün fotoğrafını senin yüzünden kaldırdıFotoğraftaki sizsiniz güzel de değilsiniz.
Kendinden yola çıkarak kulübe komple genelleme yapmana gerek yokKadınlar klübündeki bayanların yarıdan fazlasının aşağılık kompleksinde olması insan bir derdini söyleyince karşısında saldırır gibi cevap vermesi kadınlar gerçektende tehlikeli ben bunu anladım burdaki kadınların hayatları dört dörtlük gibi bide telkinde bulunmaları garip ayrı bir psikoloji
Gerçeklerin farkına varsın istedim.Çok kötüsün fotoprafını senin yüzünden kaldırdı
O değiştirince ben de sildim dkgjdfkljgHemen profil fotoğrafını değiştirmesi peki
Diğerini silmemişsin, o da aynısıydı resmen kslsjksksO değiştirince ben de sildim dkgjdfkljg
Ulan ben de diyorum yüzü görünmüyor kisjsjsjdHemen profil fotoğrafını değiştirmesi peki
KomiksinKendinden yola çıkarak kulübe komple genelleme yapmana gerek yok
Fotoğraftaki sizseniz ortalama bir tipiniz var, sokakta bolca gördüğümüz kadın tipi. Çok güzel olsaydınız görücü tayfanın bulduğu çocuklu adamlara bu kadar tutunmanıza gerek kalmazdı.Beynim ay
Tam olarak yorumlarından rahatsız olduğunuz kişiler var mı? İsim verebilir misiniz?Komiksin
Güzellik yarışına mı giriyorsun benle sınıfta bırakırım seni ahahahaDiğerini silmemişsin, o da aynısıydı resmen kslsjksks
Ahahah sen miGerçeklerin farkına varsın istedim.
Ben miAaaaa vallahi de çirkinsiniz
Aaaaa vallahi de çirkinsiniz
Mantık bunu duyunca ortamı terketmistir4-5 yaşında çocuklarının olması sebebiyle çocuklu biriyle evlenmenizin mantıklı olduğu gibi farklı çıkarımlarınız var.