Kadınlar Hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kymetgenc12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2022
479
-115
20
Kadınlar klübündeki bayanların yarıdan fazlasının aşağılık kompleksinde olması insan bir derdini söyleyince karşısında saldırır gibi cevap vermesi kadınlar gerçektende tehlikeli ben bunu anladım burdaki kadınların hayatları dört dörtlük gibi bide telkinde bulunmaları garip ayrı bir psikoloji

Sizin yorumlar da çok minnoş değil yani. Millete hakaret etmekten geri durmuyorsunuz

Kiz ben ne dedim simdi

Kesinlikle katılıyorum. Kadının en büyük düşmanı yine kadındır diye boşuna dememişler. Dayanışma halinde olmak için buraya içimizi döküyoruz akıl almak istiyoruz ama sonuç çoğunlukla hüsran. Herkes saldırıyor ve çok acımasız eleştirilere maruz kalıyoruz. Kimse mutlu olduğu için evliliğiniz bozmaz, veya kötü giden evliliğini çekiyorsa o kadın, yine bazı şeylere mecburdur. Hayat sizden daha acımasız malesef.

Yaw bir kadın bütün herkes eşim dostum beni kıskanıyor diyor
Gelde buna yapıcı yorum yap
Deniyorum ama olmuyor

Tabi canım kadınlar tehlikeli, seni bakıcı belleyip her seferinde çocuklu adam bulanlar dost.

Ben bu forumun amacının dayanışma olduğunu düşünmüyorum.

Bu forumun en güzel yanı hayatımızda bulunan kişilerden (ailemizden, arkadaşlarımızdan) duyamayacağımız gerçekleri tanımadığımız insanlardan duymak, kendimize bir yabancının gözleriyle bakmak. Bu bazı insanlara sert gelebilir, kaldıramayabilirler. Çünkü burada kimse kimsenin saçını okşayıp yalan söylemiyor (evlenince düzelir, aslında seni seviyor, sen de biraz alttan al gibi), burada duymak istemediğiniz gerçekler çat çat suratınıza çarpılıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…