- 12 Haziran 2022
- 479
- -115
- 20
-
- Konu Sahibi kymetgenc12
Kadınlar klübündeki bayanların yarıdan fazlasının aşağılık kompleksinde olması insan bir derdini söyleyince karşısında saldırır gibi cevap vermesi kadınlar gerçektende tehlikeli ben bunu anladım burdaki kadınların hayatları dört dörtlük gibi bide telkinde bulunmaları garip ayrı bir psikoloji
Kiz ben ne dedim simdiKadınlar klübündeki bayanların yarıdan fazlasının aşağılık kompleksinde olması insan bir derdini söyleyince karşısında saldırır gibi cevap vermesi kadınlar gerçektende tehlikeli ben bunu anladım burdaki kadınların hayatları dört dörtlük gibi bide telkinde bulunmaları garip ayrı bir psikoloji
Kesinlikle katılıyorum. Kadının en büyük düşmanı yine kadındır diye boşuna dememişler. Dayanışma halinde olmak için buraya içimizi döküyoruz akıl almak istiyoruz ama sonuç çoğunlukla hüsran. Herkes saldırıyor ve çok acımasız eleştirilere maruz kalıyoruz. Kimse mutlu olduğu için evliliğiniz bozmaz, veya kötü giden evliliğini çekiyorsa o kadın, yine bazı şeylere mecburdur. Hayat sizden daha acımasız malesef.Kadınlar klübündeki bayanların yarıdan fazlasının aşağılık kompleksinde olması insan bir derdini söyleyince karşısında saldırır gibi cevap vermesi kadınlar gerçektende tehlikeli ben bunu anladım burdaki kadınların hayatları dört dörtlük gibi bide telkinde bulunmaları garip ayrı bir psikoloji
Yaw bir kadın bütün herkes eşim dostum beni kıskanıyor diyorKesinlikle katılıyorum. Kadının en büyük düşmanı yine kadındır diye boşuna dememişler. Dayanışma halinde olmak için buraya içimizi döküyoruz akıl almak istiyoruz ama sonuç çoğunlukla hüsran. Herkes saldırıyor ve çok acımasız eleştirilere maruz kalıyoruz. Kimse mutlu olduğu için evliliğiniz bozmaz, veya kötü giden evliliğini çekiyorsa o kadın, yine bazı şeylere mecburdur. Hayat sizden daha acımasız malesef.
Tabi canım kadınlar tehlikeli, seni bakıcı belleyip her seferinde çocuklu adam bulanlar dost.Kadınlar klübündeki bayanların yarıdan fazlasının aşağılık kompleksinde olması insan bir derdini söyleyince karşısında saldırır gibi cevap vermesi kadınlar gerçektende tehlikeli ben bunu anladım burdaki kadınların hayatları dört dörtlük gibi bide telkinde bulunmaları garip ayrı bir psikoloji
Beynim aySiz nesiniz? Siz kadin degil misiniz? Ne sacma konu bu be, ne diyo bu kadin
Evet güzelllik olarak olabilirSizin yorumlara verdiğiniz cevaplara bakınca adeta prenses dianasınız çünkü
Fotoğraftaki sizsiniz güzel de değilsiniz.Evet güzelllik olarak olabilir
Boş yorum diye algıladımFotoğraftaki sizsiniz güzel de değilsiniz.