Merhaba arkadaşlar. Bu ara bu konu canımı bir hayli sıkıyor 30 yaşındayım. Eskiden haliyle tanışmak isteyenler benden büyük olurdu son yıllarda durum tersine döndü. Yaşım 3 4 yaş küçük görünüyor yaşımı duyan hadi canim ciddi misin diyor. Etrafta beğenilen bir kadınım çok iyi konumlarda kişiler oluyor tanışmak isteyen. Herkes 26 27 sanıp başta tanışmak istiyor tabi. Yaştan dolayı beni beğenen benimde beğendiğim insanlara mesafeli duruyorum ilk yaşını araştırıyorum biliyorum ki duyunca olumsuz bakacaklar. Turkiye de 3 4 yaş aileler tarafından kabul edilmeyecek mesele gibi geliyor bana yada ben çok rastlamadım bu duruma. Birde bu yaşlarda olan ilgisini hissettiğim adamlar hep bekar oluyor ben evlendim bosandım. 1 ay sürdü. 1 aylık bir evlilik yüzünden hayat bambaşka yöne evrildi sanki. Bekar biri ile tanışma görüşme hakkımı kaybetmiş gibi hissediyorum. Yada hissettiriliyor. Geçenlerde üniversiteden sınıf arkadaşım olan kişi bana ulaştı. Hem bekar hem küçük yıllardır benden hoşlandığını vs söyledi yaşımı sonradan öğrenmiş ama kendi içinde bu meseleyi aşmış olsa gerek içini döktü fakat başımdan geçen evliliği duyunca geri adım attı gibi. Zaten hoşlandığım biri değildi diye umursamadım ama son 3 4 defadır hep karşıma çıkanlarda aynı durum. Var mı böyle 3 4 yaş büyük olan eşinden. Hep 2-0 yenik hissetmek artık beni yoruyor. Hiç bir aile hem taşı büyük hem daha önce evlenmiş birini oğluna denk görmeyecek diye hissediyorum hep:/