Kadının yaşının erkekten büyük olması?

Htc5858

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2020
301
373
53
Merhaba arkadaşlar. Bu ara bu konu canımı bir hayli sıkıyor 30 yaşındayım. Eskiden haliyle tanışmak isteyenler benden büyük olurdu son yıllarda durum tersine döndü. Yaşım 3 4 yaş küçük görünüyor yaşımı duyan hadi canim ciddi misin diyor. Etrafta beğenilen bir kadınım çok iyi konumlarda kişiler oluyor tanışmak isteyen. Herkes 26 27 sanıp başta tanışmak istiyor tabi. Yaştan dolayı beni beğenen benimde beğendiğim insanlara mesafeli duruyorum ilk yaşını araştırıyorum biliyorum ki duyunca olumsuz bakacaklar. Turkiye de 3 4 yaş aileler tarafından kabul edilmeyecek mesele gibi geliyor bana yada ben çok rastlamadım bu duruma. Birde bu yaşlarda olan ilgisini hissettiğim adamlar hep bekar oluyor ben evlendim bosandım. 1 ay sürdü. 1 aylık bir evlilik yüzünden hayat bambaşka yöne evrildi sanki. Bekar biri ile tanışma görüşme hakkımı kaybetmiş gibi hissediyorum. Yada hissettiriliyor. Geçenlerde üniversiteden sınıf arkadaşım olan kişi bana ulaştı. Hem bekar hem küçük yıllardır benden hoşlandığını vs söyledi yaşımı sonradan öğrenmiş ama kendi içinde bu meseleyi aşmış olsa gerek içini döktü fakat başımdan geçen evliliği duyunca geri adım attı gibi. Zaten hoşlandığım biri değildi diye umursamadım ama son 3 4 defadır hep karşıma çıkanlarda aynı durum. Var mı böyle 3 4 yaş büyük olan eşinden. Hep 2-0 yenik hissetmek artık beni yoruyor. Hiç bir aile hem taşı büyük hem daha önce evlenmiş birini oğluna denk görmeyecek diye hissediyorum hep:/

başımdan geçen evliliği duyunca geri adım attı gibi. Z
Kesin geri adım mı attı, yoksa bu sizin yorumunuz mu? Çalışıyor musunuz? Ortam değişikliği çözüm olabilir, galiba biraz muhafazakar bir ortam orası

3-4 yas hiç sorun değil

Önemli olan kafa yapısı

Beraber gülüp ağlayanildikten sonra yas önemli değil

Evliliğiniz desen 1 ay çok kısa sürmüş evlenmiş ayrılmış bile sayılmazsınız.

Daha çok basındasınız hayatın bu kadar karamsar düşünmeyin.

Siz kendiniz hakkında böyle hüküm verirseniz bu enerji karışı tarafa da geçer.

Kesin geri adım mı attı, yoksa bu sizin yorumunuz mu? Çalışıyor musunuz? Ortam değişikliği çözüm olabilir, galiba biraz muhafazakar bir ortam orası
Bu dediğim kişinin aile yapısı öyleydi bu kişinin kafasında öyle. Geri adım atti. Ben gurur yapıp anlasacagimizi sanmıyorum düşünceler yüzünden dedim o başlarda görüşelim bir süre lütfen diyordu bu durumu öğrenince haklısın galiba olmaz dedi ve daha yazmadı

Bir erkek ve bir kadın gerçekten sever ve isterse yaşı kafaya bile takmaz o vazgeçen insanlar bir deneyelim belkide olur kafasında oldukları için onu bahane ediyorlardır

3-4 yas hiç sorun değil

Önemli olan kafa yapısı

Beraber gülüp ağlayanildikten sonra yas önemli değil

Evliliğiniz desen 1 ay çok kısa sürmüş evlenmiş ayrılmış bile sayılmazsınız.

Daha çok basındasınız hayatın bu kadar karamsar düşünmeyin.

Siz kendiniz hakkında böyle hüküm verirseniz bu enerji karışı tarafa da geçer.
Aslında böyle hissettiriliyor. Bosandiktan sonra bir görüşmem oldu 3 yaş küçüktü ve nişan atmistı. Beni çok beğenerek geldi ve onu kaybedeceğim diye korkarak yaşımı başımdan geçen evliligi ifade ettim. Çok iyi konumda biriydi bir şekilde yavaş yavas soğuk davranmaya başladı bitirmek için beni zorladı yani ben buna yordum çünkü hiç bir sorun yoktu. Etrafında genç bekar güzel bir sürü kadın varken beni neden tercih etsin ki dedim kabul ettim durumu ama çok üzüldüm ve hala atlatamadim sanırım.

annem babamdan 5 yas buyuk 31 senelik evliler. Erkek buyuk olunca oluyor da kadin buyuk olunca neden olmasin? Esimde benden 7 yas buyuk yas farki sorun olmuyor bizde de

Bir erkek ve bir kadın gerçekten sever ve isterse yaşı kafaya bile takmaz o vazgeçen insanlar bir deneyelim belkide olur kafasında oldukları için onu bahane ediyorlardır
Öyle bir devirdeyiz ki bir tık ile yüzlerce kadına ulaşabiliyor adamlar. Gerçekten tek kişiyi kalben ömür boyu sevecek adam var mı hala :/

Ogluslarini alıp tursu kurabilir o beğenmeyecek aileler. Kendisi lafını edecek erkek de ötede oynayabilir. Kadınlardan atak bekliyorum artık. Kendinden 4-5 yaştan fazla büyük erkek görüşmek isteyince hadi abi uza desinler falan. Sinir olduğum şeylerden biri de bu. Erkekler 15 10 yaş 15 yaş küçük biriyle evlenirken sorun çıkarmayanlar, kadın 2 yaş büyük olsun laf etmeye başlıyor. Kadın da eksik görüyor kendini yoktan yere. Öyle insanlarla muhatap dahi olmayın ya. Kim onlar? Sizi yakıştırmasa ne?onların düşünce veya laflariyla kendimi denk görmüyorum artık demeyin.

Öyle bir devirdeyiz ki bir tık ile yüzlerce kadına ulaşabiliyor adamlar. Gerçekten tek kişiyi kalben ömür boyu sevecek adam var mı hala :/
Aynısı biz kadınlar içinde geçerli şimdi eşimi aldatmak istesem sosyal medyadan en az 20 kişiyi ayarlarım bir günde.

Yani ablacım 30 yeni 20, 30 yaş bir şey değil ki. 30lu yaşlarda olup çok çekici görünen erkek, kadın tanıyorum tonla.

Bence senin derdin toplumun ya da karşı tarafın yaftalaması değil, sen kendi kendini yaftalıyorsun onca genç,bekar kız varken beni kim ne yapsın yazmışsın. Sen kendini yaşlı buluyorsun, karşı taraf deği ki. Karşı taraf seni beğeniyor ki geliyor, demek ki beenilen bir insansın. Bence her şeyden önce kadınları mal olarak görmekten vazgeç, sen üstünde 30 sayısı yazan bir mal değilsin, bir insan evladısın. Bu mal da 30 yıllık sakın alma diyen aileye , haklısınız daha yeni sürüm alayım diyen bir erkekle de evlenme zaten.

Yani ablacım 30 yeni 20, 30 yaş bir şey değil ki. 30lu yaşlarda olup çok çekici görünen erkek, kadın tanıyorum tonla.

Bence senin derdin toplumun ya da karşı tarafın yaftalaması değil, sen kendi kendini yaftalıyorsun onca genç,bekar kız varken beni kim ne yapsın yazmışsın. Sen kendini yaşlı buluyorsun, karşı taraf deği ki. Karşı taraf seni beğeniyor ki geliyor, demek ki beenilen bir insansın. Bence her şeyden önce kadınları mal olarak görmekten vazgeç, sen üstünde 30 sayısı yazan bir mal değilsin, bir insan evladısın. Bu mal da 30 yıllık sakın alma diyen aileye , haklısınız daha yeni sürüm alayım diyen bir erkekle de evlenme zaten.
En son görüştüğüm kişinin hiç sorun yokken beni uzaklaştırmaya çalışması beni çok beğendiğini söylemesine rağmen durduk yere açıklama yapmadan gitmesi beni altüst etti başka neden bulamıyorum çünkü. Etrafında sürekli konumundan dolayı cepe çevre saran kız var ve ortaya şartları koyup düşününce gitmiş olmasına kızamıyorum bile haliyle kendimi suçluyorum belkide siz haklısınız

Merhaba arkadaşlar. Bu ara bu konu canımı bir hayli sıkıyor 30 yaşındayım. Eskiden haliyle tanışmak isteyenler benden büyük olurdu son yıllarda durum tersine döndü. Yaşım 3 4 yaş küçük görünüyor yaşımı duyan hadi canim ciddi misin diyor. Etrafta beğenilen bir kadınım çok iyi konumlarda kişiler oluyor tanışmak isteyen. Herkes 26 27 sanıp başta tanışmak istiyor tabi. Yaştan dolayı beni beğenen benimde beğendiğim insanlara mesafeli duruyorum ilk yaşını araştırıyorum biliyorum ki duyunca olumsuz bakacaklar. Turkiye de 3 4 yaş aileler tarafından kabul edilmeyecek mesele gibi geliyor bana yada ben çok rastlamadım bu duruma. Birde bu yaşlarda olan ilgisini hissettiğim adamlar hep bekar oluyor ben evlendim bosandım. 1 ay sürdü. 1 aylık bir evlilik yüzünden hayat bambaşka yöne evrildi sanki. Bekar biri ile tanışma görüşme hakkımı kaybetmiş gibi hissediyorum. Yada hissettiriliyor. Geçenlerde üniversiteden sınıf arkadaşım olan kişi bana ulaştı. Hem bekar hem küçük yıllardır benden hoşlandığını vs söyledi yaşımı sonradan öğrenmiş ama kendi içinde bu meseleyi aşmış olsa gerek içini döktü fakat başımdan geçen evliliği duyunca geri adım attı gibi. Zaten hoşlandığım biri değildi diye umursamadım ama son 3 4 defadır hep karşıma çıkanlarda aynı durum. Var mı böyle 3 4 yaş büyük olan eşinden. Hep 2-0 yenik hissetmek artık beni yoruyor. Hiç bir aile hem taşı büyük hem daha önce evlenmiş birini oğluna denk görmeyecek diye hissediyorum hep:/
3-4 yaş nedir ki yani bence çok anormal değil. Bir ay evli kalmışsınız neden tanışma hakkınız olmasın. Çocuğunuz yok yaşınız genç. Hiç böyle düşünmeyin.

Ogluslarini alıp tursu kurabilir o beğenmeyecek aileler. Kendisi lafını edecek erkek de ötede oynayabilir. Kadınlardan atak bekliyorum artık. Kendinden 4-5 yaştan fazla büyük erkek görüşmek isteyince hadi abi uza desinler falan. Sinir olduğum şeylerden biri de bu. Erkekler 15 10 yaş 15 yaş küçük biriyle evlenirken sorun çıkarmayanlar, kadın 2 yaş büyük olsun laf etmeye başlıyor. Kadın da eksik görüyor kendini yoktan yere. Öyle insanlarla muhatap dahi olmayın ya. Kim onlar? Sizi yakıştırmasa ne?onların düşünce veya laflariyla kendimi denk görmüyorum artık demeyin.
Bu inanın benimde içimde yara cinsiyet ayrımı var toplumda asamiyoruz bunu. Kadın olunca kabullenemiyor kimse. Buda erkeklerin bilinçaltına işlemiş ne kadar begensemde vazgecmeliyim kafasında oluyorlar. Belkide doğurganlık cinsellik gibi konuları düşünüyorlar belli bir yaştan sonra. Erkeklerin beyni daha çok buraya çalışıyor

siz henüz sizden gerçekten hoşlanan biri ile karşılaşmamışsınız demek ki. çünkü kalbi çarpan insan yaşı takmaz kafasına.
kuzenim 36 yaşında, eşi 6 yaş küçük ondan. geçen ekimde evlendiler. öncesinde 6 yıl sevgiliydiler.
benim erkek arkadaşım benden 3 yaş küçük hatta ortanca ablası ile yaşıtım. bir kere lafı geçmedi aramızda.
annemin kuzeni (1954 doğumlu) 30 sene evvel kendinden 6 yaş küçük olan biriyle evlenmiş, ki halen evliler.
bu örneklerin hiçbirinde, 30 sene önceki örnekte bile ailelerin kabul etmemesi vs yok.
önemli olan insanına denk gelmek.

En son görüştüğüm kişinin hiç sorun yokken beni uzaklaştırmaya çalışması beni çok beğendiğini söylemesine rağmen durduk yere açıklama yapmadan gitmesi beni altüst etti başka neden bulamıyorum çünkü. Etrafında sürekli konumundan dolayı cepe çevre saran kız var ve ortaya şartları koyup düşününce gitmiş olmasına kızamıyorum bile haliyle kendimi suçluyorum belkide siz haklısınız

Bu yüzden gittiyse de gittiği iyi olmui, 3 yaş bir şey değil ki. Pazardan at alır gibi yaşı ne şeklinde bakıyorsa zaten o evlilik size maneviyat sunamaz boşverin geçin. Anneciği laf etti diye gittiyse zaten bağıra bağıra kaçmak gerek bu aileci erkekler ömür yiyor yeminle:kızgın:

O imkânlar her iki taraf içinde var cinsiyet ayrımı yapmasak mi artık ? yaş cinsiyet hep kalıplaşmış cümleler, sadakat insanın içindedir cinsiyetin de değil.. ....konu sahibi ben eşimden 5 yaş büyüğüm . akrabali eş sülalesiyle yaşıyorum, kimseden de bir tepki almadım bu konuyla ilgili,eşim konuşturmaz başta zaten. ben evleniyorum dedi evlendik. gerçekten size değer veren birini bulduğunuz da hiç birşeyin önemi kalmıyor yaş evlilik, hatta çocuk ....

Back