kadının tavrına anlam veremedim

Amann elalemin kadını selam vermesin bışver
Adam anlatmıştır ona oda kıskanmıştır seni görünce
Sen eşini sevmişsin evlenmişsin
O seni elde edememiş saplantı yapmış
Ayrıca netlik seven bir insanmışsın eşinde net davranmış seni kazanmış
Genelde kadınlar net sevmiyor da bende netlik seven biriyim
İstediğini de istemediğini de direk söyleyeceksin imalar vs çocukca gelir bana .

Adamın evlendiği kadının kendinden yaşça büyük biri olduğu ayrıntısını vermenize gerek yoktu.Siz de bu adamı takip ediyorsunuz gibi geldi bana.Az da olsa merak ediyorsunuz sanki.Gidip merhaba demeniz ne alaka mesela? Adam siz istemeden elinizi tutmaya kalkmış , bu direkt tacizdir.Sizin de davranışlarınız normal değil.

Kafaya takacak bsy göremedim ben acikcasi. Her sey olabilir .esi seni kıskanmıştır veya fark bile etmemiştir. Yalniz esin de sen de olayı biliyorsunuz ne alaka adana merhaba demek, adamin sizi araması vs?

Bence konusmaniz hata. Hadi alisveris merkezinde yuz yuze gelmisinz üstelik eşiniz yanindaymis merhaba diyip gecmissin bunda sıkinti yok ama tekar seminerde goruo konusmiz yanlis olmus:KK20:

Ne kadar çirkin bi konu ya. Benim en en en korktuğum şey birinin bu şekilde rahatsız etmesi. Kesinlikle bu adama hiçbirşekilde selam vs vermeyin.Görünce görmemezlikten gelin, aynı ortamda bulunmamaya çalışın,böyle mahrem sorular soruncada tersleyin. İlgisinin bitmediği çok net ve kadın da muhtemelen sizi biliyor. Belki hala ilgisinin olduğunuda. Aslında eşinize anlatsanız durumu iyi olur bence. Sizi gördüğünde böyle tepki veren bir kadın, kafasında kurup kurup sizinde eşine ilginiz olduğunu düşünüp, arayıp eşinize yalan yanlış şeyler anlatabilir. Saklamamanız da fayda görüyorum.

Yani işyerinden arayıp gülerek hayrola hastaymışsın yoksa hamile misin diyor gülerek böyle gevşek gevşek, ne alaka diyorum, x bey söyledi de ondan sordum diyor bahaneye bak. X bey de hala görüştüğüm eski müşterimiz babam yaşında sevecen bir adam beni de çok sever , beni aradığında sesim kötüydü hasta mısın kızım demişti, onların yanında da anlatmış da ondan merak etmişmiş...
Muhattap olma bence bir daha

Annem bir gün gelmişti yanımıza çünkü o zaman korkmuştu bu adamdan, o gün geldi ve ben bu adamın bakışlarını hiç beğenmedim kızım dedi. Benim de korkum bu yani takıntı mı yaptı, kadın beni 50 metre öteden gördüğü an soluksuz kaçtı ve eşimi de tanıyor kadın, bir merhaba diyecek tanışıklığı var.

Mecburi durumlar dışında iletişime geçmiyorum bazen yardım istiyor işle ilgili dönüş yapmıyorum falan ama dünkü hali çok tedirgin etti beni açıkçası.

Ahhh anneler hissediyor canım benim. Sen uzak dur kurcalama hiç gerisini. Şöyle düşün, eşin bu konuyla alakalı bir şey sorduğunda cevapsız kalacak duruma düşme yeter... sonuçta yanlış bir şey yapmamışsın

Mecburuyetten konuşmak durumundaysaniz sert be mesafeli konuşun ki anlasın sırnaşmasın size. Bu tip insanlar yuva bile yıkarlar her kötülüğü beklerim. Siz öyle mesafeli konuşunca tekrar tekrar sırnaşamaz cekinir

Kızlar merhaba, evli bir bayanım. Eşimle aynı kurumda çalışıyoruz, zaten işyerinde tanıştık ve evlendik. Eşimle tanıştığım dönemde sorunlu bir ilişkiden kurtulmaya çalışıyordum ve buhrandaydım. Eşim de nişanlısından ayrılmıştı, dertleşiyorduk sonra eşim niyetinin ciddi olduğunu beni tanımak istediğini belirtince görüşmeye başladık. Fakat bu arada aynı birimde çalıştığımız (eşimle farklı birimlerimiz) bir erkek bana karşı ilgiliydi, gün içinde gayet normaliz çünkü yanyana çalışıyoruz yemek yiyoruz diğer arkadaşlarla falan derken akşam arkadaşlarla çıkalım kafa dağıtırsın diyerek beni davet etti ama gittiğimde arkadaşlar yoktu ikimiz görüşmüştük. Akşamları yürüyüş yapıyordum o sıralar o da gelmek istiyordu, sonra bir gün yürüyüşten sonra seni eve bırakayım dedi o sırada duygularını açtı ama saçma sapan yani özgüvensiz belirsiz karışık şeyler söyledi ve beni öpmeye kalktı. Ben çok sinirlendim ve dışarda görüşmeyi kestim ama ilgisini halen hissediyordu. Eşimle benim evlilik haberimizi duyunca çok bozulmuş, düğüne gelmedi zaten (ki eşimin de arkadaşı normalde), ama sürekli benimle iletişimde kalma çabasındaydı. Hatta biz evleneceğimiz zaman 'senin yüzünden x abiyle (eşim) aram bozuldu' dedi cevap dahi vermedim. Tabi arada bir çok söz var, yok gözlerin beni benden alıyor dayanamıyorum, işte her akşam beni online yakaladığında konuşmaya çalışmalar falan ama ben böyle ucu sonu açık ilişki seven biri değilim ve eşim baştan beri kartlarını açık oynadı bana.

Biz evlendikten sonra bu kişi bizim çalıştığımız şirketlerden birinde çalışan, kendinden büyük biriyle evlenmiş ve çocuğu olmuş. Eşim düğüne gidelim demedi, normalde işyerinden herkesin düğününe gideriz. Bir gün arabada giderken laf açıldı ve eşim o seni seviyordu bence dedi ben hiç bir şey söylemedim ama eşim belli ki birilerinden bir şeyler duymuş, hiç kurcalamadım.

Geçenlerde bir avm den alışveriş yaptık elimizde market poşetleri aşağıya doğru inerken bu kişi eşi ve bebekleri de karşıdan bize doğru geliyormuş, ben eşimle konuşuyordum. Tam onları gördüğümde bu kişinin eşi adamı ve çocuğu bırakarak koşarak uzaklaştı hızla, adam şok oldu. Nereye gitti ya deyip bakakaldı biz de merhaba deyip bebeğe maşallah deyip ayrıldık ve eşimle hiç yorum yapmadık birbirimize.

Kadının tavrına şok oldum ve hala anlam veremiyorum. Dün de bir seminerden dolayı yine bu adamla karşılaştık ve mecburen merhaba dedim, kaza gecirmiştik geçmiş olsun falan dedi, ama bakışlarından rahatsız oldum yani özellikle yüzüne bakmadan konuşuyorum ama radar gibi bakışları üzerimdeydi. Geçende de bir şey soracağım diye aradı, (benim uzmanlık alanım farklı bazen eski çalıştığım yerden ararlar danışmak için) sen hamile misin diye soruyor ne alaka dedim, x bey (eski müşterimiz beni halen arar baba gibidir bana karşı sevecen) senin sesini hasta duymuş da o dedi merak ettim dedi.

Çok uzun oldu ama sinir oldum anlatıp rahatlamak istedim...
X bey sizinle konuşmuş sesinizi hasta gibi almış, sonra bu takıntılı adamı aramış ve sizin sesinizin hasta gibi olduğunu mu söylemiş? Burada mantıksız ve tuhaf bir şey yok mu?

X bey sizinle konuşmuş sesinizi hasta gibi almış, sonra bu takıntılı adamı aramış ve sizin sesinizin hasta gibi olduğunu mu söylemiş? Burada mantıksız ve tuhaf bir şey yok mu?

Şöyle; x bey onların her gün görüştüğü müşterisi. x beyle ben de senelerce çalıştım ama ordan başka birime geçtim ama halen arar az önce kandil mesajı atmış mesela. Babam yaşında hatta dedem beni çok seven babacan biri. Onlarla her gün görüştüğü için yanlarına gidince benden de bahsetmiş (zaten hep bahsediyormuş eki müşteriler şaşırmadım) bilginiz var mı hasta mı merak ettim gibisinden.

Sosyal medyada sizi sürekli arıyor ise eşi bunu görmüş ve farketmiş olabilir.
Bi daha selam bile vermeyin. Bu adam yüz buluyor belli ki

Sosyal medya kullanmıyorum yıllardır. Ararsa da hiç bir şey bulamaz ama benim tahminim boşboğazlık yaptı anlattı bir şeyler.

Belki karısı sormuştur şirketten başka kimse oldu mu diye, o da size olan ilgisini anlstmıştır.
Takıntılı bir adam olsa böyle davranmazdı, çok daha rahatsız ederdi emin olun.
İş ortamında bir şekilde iletişimde olmanız normal, her hareketini de size aşık olduğuna yormayın, işin sonu narsizme kadar gider :)

Bu adamdan uzak durun. Kocana da anlat durumu. Hiç sağlıklı gelmedi. Yuva yıkar bence. Sakin selam vermeyin. Adam adam degil.

Belki karısı sormuştur şirketten başka kimse oldu mu diye, o da size olan ilgisini anlstmıştır.
Takıntılı bir adam olsa böyle davranmazdı, çok daha rahatsız ederdi emin olun.
İş ortamında bir şekilde iletişimde olmanız normal, her hareketini de size aşık olduğuna yormayın, işin sonu narsizme kadar gider :)

İşyerinde zaten sıkıntı yaratamaz kendi kariyeri için. Abartılı bir şeyler yapacak bir karaktere de sahip değil.

Bana aşık diye bir yorum yapmadım ki ben, eşinin davranışına anlam veremedim, zira evli barklı insanlarız kimsenin yanlış bir fikre kapılmasını istemiyorum.

Bu adamdan uzak durun. Kocana da anlat durumu. Hiç sağlıklı gelmedi. Yuva yıkar bence. Sakin selam vermeyin. Adam adam degil.

O kadarına cesaret edemez, kendi kariyeri için en azından. Ama beni rahatsız eden şeyler var işte, ama kimsenin duygularına da söz geçiremem sonuçta.

Back
X