canım o geçer 5 dakikaya dilatörü uygularken hafif popo yönüne doğru eğimli tut yani yukarıdan aşağıya doğru hafif eğimli öyle daha kolay olacakEvet canım bende 3.çü girerken evde tek başına kriz geçirdim ufak çaplı yanivalla hala acıyor inan
yaaaa 4. cuyu yaptinmiiii supersinnnnnn çok iyi gidiyorsunnnngidiyorsunnnnO değerli vaktini bana ayırıyorsun ya sırf 3.cuyu sana güzel haber vermek için denedim 4.çü de oldu
Evet kesinlikle dediğin gibi yaptım ama 3.çü malesef biraz zorladıcanım o geçer 5 dakikaya dilatörü uygularken hafif popo yönüne doğru eğimli tut yani yukarıdan aşağıya doğru hafif eğimli öyle daha kolay olacak
Yok kuzum benim 3.çü denedim ama 4 kere denedim 4 de oldu 3.aparat anlamındayaaaa 4. cuyu yaptinmiiii supersinnnnnn çok iyi gidiyorsunnnngidiyorsunnnn
hımm tamam canım şimdi sana pozisyon hareketlerini yaptıracağım tamammi çok kolay olacakYok kuzum benim 3.çü denedim ama 4 kere denedim 4 de oldu 3.aparat anlamında
Tamam canım sen yazabilirsin bana ama 3.cu aparatı yarın düş alıp sakin kafayla müzik açarak yine denicemhımm tamam canım şimdi sana pozisyon hareketlerini yaptıracağım tamammi çok kolay olacak
Peki canım hangi dilatör ile yapicam bunusonra dilatörü tam uygula uzattığın bacaginida kendine doğru çek sonra bacaklarını biraz daha kendine doğru çek ayakların hafif yerden kesilsin ileri geri yap bikac kez 2 kerede aynı şekilde yap
tamam canim cok iyi ilerliyosun ama kesinlikle 3. dilatorden baslama yarın her egzersizde 1. aparattan başlayarak diğer aparatlara geçmen gerekli 1. 2. ve 3. diye ilerleTamam canım sen yazabilirsin bana ama 3.cu aparatı yarın düş alıp sakin kafayla müzik açarak yine denicem
Evet bu gün de böyle yaptım ama daha sakin ve rahatken daha az acı oluyor ama bu gün sanırım biraz tedirgin başladım, yarın 1.2.3. Güzel bir şekilde başlıcam yapicamtamam canim cok iyi ilerliyosun ama kesinlikle 3. dilatorden baslama yarın her egzersizde 1. aparattan başlayarak diğer aparatlara geçmen gerekli 1. 2. ve 3. diye ilerle
bunu 3. dilatörle yap 4. dilatorde sadece tam uygulayıp içerde 15 dk bekleteceksin o kadar 4. dilatör büyük ve sert olduğu için onda ileri geri filan yokPeki canım hangi dilatör ile yapicam bunu
tamam canım ara verme yarın mutlaka yap egzersiziEvet bu gün de böyle yaptım ama daha sakin ve rahatken daha az acı oluyor ama bu gün sanırım biraz tedirgin başladım, yarın 1.2.3. Güzel bir şekilde başlıcam yapicam
Tamam canım yarın görüşürüz inşallahtamam canım ara verme yarın mutlaka yap egzersizi
Allah razı olsun iyi gecelerhaberleşelim yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?