Kadının fendi vajinismusu yendi !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet canım bende 3.çü girerken evde tek başına kriz geçirdim ufak çaplı yani valla hala acıyor inan
canım o geçer 5 dakikaya dilatörü uygularken hafif popo yönüne doğru eğimli tut yani yukarıdan aşağıya doğru hafif eğimli öyle daha kolay olacak

4. cude ileri geri filan yapma tam olarak sok 15 dk içerde beklet sadece

şimdi önce dilatörü tam uygula sonra yarıya kadar çıkar ve daire çizer gibi sıfır çiz bikac defa yap bunu içerisi esneyecek

sonra dilatörü tam uygula uzattığın bacaginida kendine doğru çek sonra bacaklarını biraz daha kendine doğru çek ayakların hafif yerden kesilsin ileri geri yap bikac kez 2 kerede aynı şekilde yap

sonra dizlerinin üzerinde çök ayaklarını arkanda birleştir ve poponu ayaklarının üzerine koy dilatörü bu sekilde uygula bu kadın üstte pozisyonu en kolayi bu şeklide olacak ilk iliskin bundada biraz ileri geri yap tak cikar yap

sonra dilatörü tam uygula uzattığın bacaginida kendine doğru çek sonra bacaklarını biraz daha kendine doğru çek ayakların hafif yerden kesilsin ileri geri yap bikac kez 2 kerede aynı şekilde yap
Peki canım hangi dilatör ile yapicam bunu

Tamam canım sen yazabilirsin bana ama 3.cu aparatı yarın düş alıp sakin kafayla müzik açarak yine denicem
tamam canim cok iyi ilerliyosun ama kesinlikle 3. dilatorden baslama yarın her egzersizde 1. aparattan başlayarak diğer aparatlara geçmen gerekli 1. 2. ve 3. diye ilerle

tamam canim cok iyi ilerliyosun ama kesinlikle 3. dilatorden baslama yarın her egzersizde 1. aparattan başlayarak diğer aparatlara geçmen gerekli 1. 2. ve 3. diye ilerle
Evet bu gün de böyle yaptım ama daha sakin ve rahatken daha az acı oluyor ama bu gün sanırım biraz tedirgin başladım, yarın 1.2.3. Güzel bir şekilde başlıcam yapicam

Evet bu gün de böyle yaptım ama daha sakin ve rahatken daha az acı oluyor ama bu gün sanırım biraz tedirgin başladım, yarın 1.2.3. Güzel bir şekilde başlıcam yapicam
tamam canım ara verme yarın mutlaka yap egzersizi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…