Kadının fendi vajinismusu yendi !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Açıkçası tam hatırlamıyorum uzun süre kayganlastirici kullanmıştım. Bir ara zeytinyağına geçtik ama eşim rahatsızlık duyunca kayganlastiriciya geçmiştik tekrar.
Kayganlastiricinin hamileliği engelleme durumu var diye de okumuştum kadınlar kulübünde birinin yorumunda.

tabiki dene canım tek yapman gereken internetten dilatör set satın almak yoğun bir kayganlastirici (bebe yağı, kantaron yagi,hindistan cevizi yağı olabilir) uyuşturmak için vemcaine sprey ve sakinleşmek için atarax alman işini görür kısa sürede çözersin sorunu gerekli malzemeleri al biz sana burdan yardımcı olacağız

eşinde eğer ereksiyon problemi varsa o senin vajinismus olmandan kaynaklanıyor sen vajinismusu yenince eşindeki ereksiyon sorunu da ortadan kalkıyor otomatik olarak vajinismus olan kadınların bir çoğunun kocasında var bu sorun

canım dilatör egzersizini bi evde dene istersen baktin olmuyor o zaman benim gittiğim kliniği önereceğim sana tedavi için ama evde yapabilirsin bence bi dene

canım dilatör egzersizini bi evde dene istersen baktin olmuyor o zaman benim gittiğim kliniği önereceğim sana tedavi için ama evde yapabilirsin bence bi dene
Tamam siparis edeceğim, onunla deneyeyim bari önce, ama kafama koydum çözemem cok sıkıcı evlilik böyle heyecan katmak.lazim inşallah size bebis haberidr veririm

Yaaa bende de aynı şey var benim bir hafta önce oldu araya regl girdi .eşim işten çok yorgun geliyor . Yorgun olunca da ereksiyon da olmuyor . Hap aldık onu da geç oldu diye içmedi yorgundu üstelemedim . Ben de korkuyorum ama inşallah öyle bir durum olmaz . Bir hafta 10 gün dişimizi sıkıp denesek her gün aslında sonrasında düzene biner . Bu günlere de şükür

canım deneyin mutlaka ara vermeyin biraz yorucu oluyor bu dönem ama yapacak bişey yok en azından bi 10 gün dişinizi sıkın

İlaćları reçetesiz veriyorlarmi

Atarax ı biliyorum bir dönem kullanmıştım inşallah hepsini deniycem peki diltatoru nerden temin edebilirim
internetten siparis verebilirsin canim rabır dilatör piyasada pek yok medikallerde oluyo bazen ama baya pahalı rabır dilatör internette 60 lira gibi bişeydi

madamm Canım inan bana 3.çü girerken bende evde tek başına kriz geçirdim valla zaten tekim napicam şaşırdım sırf sen emek edip yazıyorsun diye 3.cuyu denedim ama hala çok canım yaniyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…