Canım terapi alsanız hemen çözülür, 4 5 bin fiyatı varmış bunun için evlilik yıkılmasına değmezDilatör 4.boyu yapıyorum eşli olmuyor. Son sans olarak emla yada lidorin alarak deneyeceğim. Olmadı sonumuz ayrılık. 4 yıllık evliyim eşimde yıprandı artık ona haksızlık etmek istemiyorum
Evet bende aynı durumdayım ama kendime güvenmek zorundayım, sadece 3.çü dilatöre kadar yapabildim ama denedikce bende aşicam bunu , eger asamazsam kesinlikle gec kalmadan terapi alicam2.buçuk yıllık evliyim vajinismustum hipnoterapi aldım ama dilatör kadar işe yaramadı.Kendime güvenerek başladım bu işe ve ilk denememi en büyük dilatöre kadar kayganlaştırıcı olmadan yapabildim.Daha sonra kayganlaştırıcı ile denedim ve iyiki denemişim diyorum.Hamilelik istiyorum ve doktora gittim.Alttan muayenede doktor 2 parmağıyla içeriye girdi başarabildim sonunda.Derin derin nefes alıp vermek çok işime yaradı.Eşimle ilişkiye girmeden yarım saat önce en büyük olanı deniyorum ve sonra o geliyor.İnanın ben yaptıysam herkes yapar.Yeter ki kendimize güvenelim.
canım müjdemi isterim 4. dilatörü yaptıysan artık vajinismus değilsinDilatör 4.boyu yapıyorum eşli olmuyor. Son sans olarak emla yada lidorin alarak deneyeceğim. Olmadı sonumuz ayrılık. 4 yıllık evliyim eşimde yıprandı artık ona haksızlık etmek istemiyorum
Emin ol ki artık gerisi çorap söküğü gibi gelecek yeter ki kararlı ol pes etmeeEvet bende aynı durumdayım ama kendime güvenmek zorundayım, sadece 3.çü dilatöre kadar yapabildim ama denedikce bende aşicam bunu , eger asamazsam kesinlikle gec kalmadan terapi alicam
canım terapi zaten şuan yaptığın şey davranışsal terapi yapıyorsun şuan kendine yani tepkilerini kontrol altına almayı başardın bu hastalığın başka bir tedavisi yok tek tedavi şekli dilatör yaa bide bilişsel terapi var o da korkularından kurtulmakla oluyor sen korkularını anlat bana ben sana bilişsel terapi vereyimEvet bende aynı durumdayım ama kendime güvenmek zorundayım, sadece 3.çü dilatöre kadar yapabildim ama denedikce bende aşicam bunu , eger asamazsam kesinlikle gec kalmadan terapi alicam
Bak kremlerle spreylerle daha kolay olacak belki ilk seferde olmayacak bu seni umutsuzluğa düşürmesin dene dene 2.3.olacak çok az kalmışDilatör 4.boyu yapıyorum eşli olmuyor. Son sans olarak emla yada lidorin alarak deneyeceğim. Olmadı sonumuz ayrılık. 4 yıllık evliyim eşimde yıprandı artık ona haksızlık etmek istemiyorum
Maşallah valla canım canla başla bizim için emek veriyorsun çok sağol, ben emla kullanıyorum ama senin dediğini de alıp bi denicemcanım müjdemi isterim 4. dilatörü yaptıysan artık vajinismus değilsinsadece bikac takviyeye ve öneriye ihtiyacin var o kadar emla yerine vemcaine sprey al çok güçlü bir anestezik ve ucuz 39 lira gibi bi fiyatı vardı geçen sene şimdide 50 lira olsun sakinlestirici olarak atarax al 10 tl fiyatı ve bi tanede bebe yağı edin eger esinde ereksiyon sorunu oluyorsa ki genelde oluyor ilk gunler cok yavas yapacaginiz icin bi de ereksiyon hapi alin tabi esinde kalp problemi yoksa varsa kullanamaz bunlar yardımıyla hemen yapacaksın bunlari alinca haber ver ben sana nasıl yapacağını anlatacağım
Canımsın zaten senin sayende yapabildim 3.Cuye kadarcanım terapi zaten şuan yaptığın şey davranışsal terapi yapıyorsun şuan kendine yani tepkilerini kontrol altına almayı başardın bu hastalığın başka bir tedavisi yok tek tedavi şekli dilatör yaa bide bilişsel terapi var o da korkularından kurtulmakla oluyor sen korkularını anlat bana ben sana bilişsel terapi vereyimyani bunun için para ödemene gerek yok
Pes etmicem canımEmin ol ki artık gerisi çorap söküğü gibi gelecek yeter ki kararlı ol pes etmee
canım emla da işe yarar ama pahalı ya ondan vemcaine daha mantıklı geliyor bi de dilatorun üzerine de sıkabiliyosun onu gerçi emlayı da dilatorun ucuna alabilirsin nohut büyüklüğünde 4. aparatı bugünmu yapacaksınMaşallah valla canım canla başla bizim için emek veriyorsun çok sağol, ben emla kullanıyorum ama senin dediğini de alıp bi denicem
Evet canım bu gün 4.aparattayim akşam 8 9 gibi başlıcam inşallah olurcanım emla da işe yarar ama pahalı ya ondan vemcaine daha mantıklı geliyor bi de dilatorun üzerine de sıkabiliyosun onu gerçi emlayı da dilatorun ucuna alabilirsin nohut büyüklüğünde 4. aparatı bugünmu yapacaksın
Evet canım bu gün 4.aparattayim akşam 8 9 gibi başlıcam inşallah olur4 de bitince , senin dediğin egzersizleri yapicam tarif etmiştin ya ekran görüntüsü aldım
4 de bitince senin dediğin egzersizlere geçicemcanım emla da işe yarar ama pahalı ya ondan vemcaine daha mantıklı geliyor bi de dilatorun üzerine de sıkabiliyosun onu gerçi emlayı da dilatorun ucuna alabilirsin nohut büyüklüğünde 4. aparatı bugünmu yapacaksın
tamam canım önce 2. dilatorden başla bugün 2 ve 3 u 15 dakika çalış sonra 4e geç 4 u sadece içeri itekle ve 15-20 dk içerde beklet ileri geri yapma onunla sert olduğu için ileri geri yaparsan canını acıtırEvet canım bu gün 4.aparattayim akşam 8 9 gibi başlıcam inşallah olur
Tamam canım benim akşam yazarım sana inşallah 4 oldu diyetamam canım önce 2. dilatorden başla bugün 2 ve 3 u 15 dakika çalış sonra 4e geç 4 u sadece içeri itekle ve 15-20 dk içerde beklet ileri geri yapma onunla sert olduğu için ileri geri yaparsan canını acıtır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?