• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadının fendi vajinismusu yendi !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Z zgzg123 ve madamm madamm dün akşam oldu bu iş :halay: Çok teşekkür ederim, özelden yardımcı olduğunuz için. Ne acı ne kan ne gözyaşı hiçç bi şey yok. Bu işin sırrı bebe yağı ve vemcain sprey onu anladım. Bol bol antreman gerekiyor.10 dk bile olsa yapmak gerekiyor.tekrar teşekkürler bu forumda çok yardımcı oldu

Z zgzg123 ve madamm madamm dün akşam oldu bu iş :halay: Çok teşekkür ederim, özelden yardımcı olduğunuz için. Ne acı ne kan ne gözyaşı hiçç bi şey yok. Bu işin sırrı bebe yağı ve vemcain sprey onu anladım. Bol bol antreman gerekiyor.10 dk bile olsa yapmak gerekiyor.tekrar teşekkürler bu forumda çok yardımcı oldu
Gözünüz aydın çoook sevindimm mutluluklar😘

canım müjdemi isterim 4. dilatörü yaptıysan artık vajinismus değilsin 😁😁 sadece bikac takviyeye ve öneriye ihtiyacin var o kadar emla yerine vemcaine sprey al çok güçlü bir anestezik ve ucuz 39 lira gibi bi fiyatı vardı geçen sene şimdide 50 lira olsun sakinlestirici olarak atarax al 10 tl fiyatı ve bi tanede bebe yağı edin eger esinde ereksiyon sorunu oluyorsa ki genelde oluyor ilk gunler cok yavas yapacaginiz icin bi de ereksiyon hapi alin tabi esinde kalp problemi yoksa varsa kullanamaz bunlar yardımıyla hemen yapacaksın bunlari alinca haber ver ben sana nasıl yapacağını anlatacağım
Ne güzel yazmışsın , içim açıldı.

Bende ultrason jeli var, Eşim ereksiyon hapı aldı , tek eksik atarax ve anatezi kremi. Daha önce vemcain sprey almıstım ama o beni uyusturmadı nedense emla yada lidorin daha iyi gelmişti.

ben hiç uyusturmadan 4.yü alabilyorsam , uyusturucu kreme yada atarax a ihtiyacım var mı sence ? Birde sen doktor yardımı ile mi yenmiştin?

canimmm cokkk sevindimmm kurtuldun sonundaa 💃💃💃🐞🐞🐞 bundan sonraki günlerde ara verme olurmu regl olana kadar her gun mutlaka yap ayy çok sevindim gercektenn

Ne güzel yazmışsın , içim açıldı.

Bende ultrason jeli var, Eşim ereksiyon hapı aldı , tek eksik atarax ve anatezi kremi. Daha önce vemcain sprey almıstım ama o beni uyusturmadı nedense emla yada lidorin daha iyi gelmişti.

ben hiç uyusturmadan 4.yü alabilyorsam , uyusturucu kreme yada atarax a ihtiyacım var mı sence ? Birde sen doktor yardımı ile mi yenmiştin?
evet canım ben hera klinikte yüksek derece olmama rağmen 3 günde yendim ben de dilatorlerde anestezik ya da sakinleştirici kullanmadım ama eşli denemede doktor verdi o yuzden kullandim belki kullanmasamda yapardım şimdi o zaman bu akşam şöyle yap eşin eve gelince hafif biseyler atıştırın sonra eşin ereksiyon hapını içsin ilişki başlamadan 2 saat önce içmesi gerekli 1 saat diyorlar ama 1 saatte tam etki etmiyor sonra sen sıcak bir duş al saçlarini mutlaka kurut üşürsen kasılırsın bol kayganlaştırıcıyla dilatör çalış vulvaya da bol kayganlastirici sür sonra ince bi yorgan al yere ser sert zemin olacak yatak olmaz eşin sırt uzansın ve ereksiyon haline geçsin (ilk günler sevişmenin anlamı yok çünkü daha çok geriliyorsun o sonraki aşama) sonra sen uste cik rahat olabileceğin bir pozisyona geç eşinin altta eziliyor olması önemli değil az dişini sıkacak senin rahat olman lazim ben ilkinde ellerimi eşimin göğsüne koyup tek bacağımı yere tek bacağını eşimin kasığına koymuştum hala yaşıyor 😁😁 sonra eşinle birlikte ucunu girişe yerleştirin ucu girdikten sonra eşin en alttan tutup sabitlesin penisi ve hicbir şekilde müdahale etmesin yarısı girdikten sonrada tamamen elini çekip bıraksın sen bu arada yavaş yavaş otur kasılınca bekle derin nefes al göğsün değil karnın şişsin bi iki saniye nefesi tut yavaşça geri ver nefesi geri verirken çiş yapar gibi gevşe ve oturmaya devam et penisin yarısı girdikten sonra hafif bir yanma olmaya başlayacak korkma o yanma olan alan cok kucuk biyer orayı geçinde duvar yok büyük bir boşluk var sadece bikac saniye de geçeceksin o alanı ve sonra penis kayıp gidecek istersen bunu yaparken nefes al ver gevşe ıkın şeklinde yapabilirsin ıkınınca vajina açılıyor çünkü ve en önemlisi ucu girdikten sonra kesinlikle çıkarmak yok rahatsız olunca bekle nefes egzersizi yap ve devam et dilatorden daha kolay olduğunu goreceksin

Kızlar bugün kadın doguma gittim, alttan muayene etti vajinismus degilmisim agrinin sebebi enfeksiyon mus, birr kist var dedi hormon testi yaptırcakmisim, simdide kafama bu takildi kist korkuttu beni, hormon testinden sonra bakacakmis inşallah bisey çıkmaz

Kızlar bugün kadın doguma gittim, alttan muayene etti vajinismus degilmisim agrinin sebebi enfeksiyon mus, birr kist var dedi hormon testi yaptırcakmisim, simdide kafama bu takildi kist korkuttu beni, hormon testinden sonra bakacakmis inşallah bisey çıkmaz
canım sen daha önce muayene olmamismiydin fizyolojik bir sıkıntı var mı yok mu diye

canım sen daha önce muayene olmamismiydin fizyolojik bir sıkıntı var mı yok mu diye
Yok hic olmadım, ilk kez gittim fizyolojik sıkıntı yokmus, sevindim kendiadima ama bu seferde kist dedi doktor

Yok hic olmadım, ilk kez gittim fizyolojik sıkıntı yokmus, sevindim kendiadima ama bu seferde kist dedi doktor
canım kist ilişkiyi engellemezki yani ilişkiye girebilirsin kist varken o çocuk olmasını zorlaştırır

canım kist ilişkiyi engellemezki yani ilişkiye girebilirsin kist varken o çocuk olmasını zorlaştırır
Kist korkuttu beni canım, dogru diyosun acimanin sebebi enfeksiyonmus, 2.8 cm lik kist büyük mu acaba, daha once karşılaşmadığım icin soruyorum 🤔

Kist korkuttu beni canım, dogru diyosun acimanin sebebi enfeksiyonmus, 2.8 cm lik kist büyük mu acaba, daha once karşılaşmadığım icin soruyorum 🤔
canım kadınların çogunda kist olur onemli bisey değil zaten küçük kist büyük olduğunu düşünseydi doktor biyopsi yapar parça alırdı benim boğazımda vardı 11 cm fındıktan biraz büyüktü 2.8 cm baya küçük

canım kadınların çogunda kist olur onemli bisey değil zaten küçük kist büyük olduğunu düşünseydi doktor biyopsi yapar parça alırdı benim boğazımda vardı 11 cm fındıktan biraz büyüktü 2.8 cm baya küçük
Saol canım cok tesekkr ederim Allah razi olsun 😘 çok yardimci oluyosun 😊😘 icimi ferahlattin

Canim tebrik ederim 👏🌷 cok sevindim senin adina. Darisi diger vaji li arkadaslara insallah 🤲

Merhaba arkadaşlar 3. Aparattayim ilk başlarken çalışmalara 1.aparatı her seferinde denememe gerek var mi yoksa direk bi önceki (2 numaralı)aparatla mi baslayip devam etmeliyim..

Merhaba arkadaşlar 3. Aparattayim ilk başlarken çalışmalara 1.aparatı her seferinde denememe gerek var mi yoksa direk bi önceki (2 numaralı)aparatla mi baslayip devam etmeliyim..
2 den başlayabilirisn canım ama hem alıştırma olur 5dk ara ile yapmanda bi mahsur yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back