Kadının fendi vajinismusu yendi !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biz eşimle ev arkadaşı gibi olduk, artik arkasini dönüp yatiyo, bana dokunmaya korkuyormuş, evliligim bitmez insallah
bu donemde erkekkerde duygusal oluyor canim kendini strese sokma ne durumdasın şimdi egzersiz yapiyormusun ben sana yardımcı olacağım

canımm süpersinnn çok sevindim yenmene merak etme çok kısa bir zaman içinde normal ilişki yaşamaya başlayacaksın ama bu dönemde ara verme bıkmadan usanmadan her geceyi değerlendir kasılmaların azalınca 2 günde 1 e düşürürsün sonra da normal düzene geçersin ama ilk 1 hafta 10 gün önemli her gün mutlaka olsun eğer tahrişin olursa fito krem al hergün sür rahatlatır

bu donemde erkekkerde duygusal oluyor canim kendini strese sokma ne durumdasın şimdi egzersiz yapiyormusun ben sana yardımcı olacağım
Egzersiz parmak egzersizi yapmaya çalıştım olmadi, bende cinsel isteksizlik biraz fazla o yüzden, utangaçlık var ama esimi cok seviyorum , bebek cok istiyo yaşıda 40 a yaklaştı onunda olmadı yollarımızı ayıracagim kimsenim hakkina girmek istemem

canım öyle düşünme yenersin merak etme parmak egzersizi zordur ben şimdi bile parmak yapamam o yüzden en iyisi dilatör egzersizi çünkü parmak kendinden bi parça iğreti olursun ama dilatör öyle değil parmak egzersizini bir çok insan yapamıyor hatta vajinismus olmayanların cogu da parmak yapamaz

Ben terapiste de gittim, olmadı. Parmak yönetimini ve aparatları deneyemiyorum çok korkuyorum. Artık o kadar kötüyüm ki sürekli ağlıyorum, boşanmak istiyorum eşim istemiyor. 1 yıl oldu evleneli. Depresif bir haldeyim sürekli. Tepede topuz, altta değiştirmek istemediğim pijamam. İşten de çıkartıldım tamamen hayattan soğudum.

Bende haftaya gidecem doktora bana hap versin bari, eşimi seviyorum bebek istiyoruz herks baskiya başladı bebek yok mu diye ya varya kimseye de anlatamiyorsuun evleneyim diye etmediğim dua kalmadi bunu hesaplamamistm

Bende haftaya gidecem doktora bana hap versin bari, eşimi seviyorum bebek istiyoruz herks baskiya başladı bebek yok mu diye ya varya kimseye de anlatamiyorsuun evleneyim diye etmediğim dua kalmadi bunu hesaplamamistm
Benim çevrem vajinismusun ne olduğunu bile bilmiyor. Anlatsam bana deli derler muhtemelen ya da farklı şeyler düşünürler. Ama kafama koydum ayrılmak istiyorum bu şekilde sürüp gidemez evliliğimiz, sadece ev arkadaşıyız.

Sorunda tam olarak bu .. 2 gün oldu yapalı o kadar mutlu oldum .. eşim 2 gündür istemiyor yapmak keyfim yok diyor korkuyorum tekrarlamasından anlatıyorum ama ne yazıkki faydalı olmadı keyfim yok dedi ve yine uyudu aşırı moralim bozuldu o kadar gelmişken hergün dener alışırız diyordum bende ama olmadı şimdi ya yine başa sararsa diye korkuyorum bana dua edin

sarmaz canım başa ilişkiyi bisiklet sürmek gibi düşün bi kere öğrendiysen gerisi gelir ama daha iyi sürebilmek için çabalaman uğraşman gerekir eşine bu durumu açıkla hergün olması gerekli yoksa gerilerim de korkut onu

Siz iyi ki varsınız çok yardımınız dokundu bana çok teşekkür ederim zaten yarın kaçısın yok istesende istemesende olucak dedim bana resmen nuri alçoymuşum gibi baktı

canım niye bu kadar kolay vazgeciyorsunki evliliğinden biraz çabayla yapamayacağın bişey değil bu iş terapistle psikologla hipnozcuyla olmaz tek cozum bilişsel ve davranışsal terapi davranışsal terapi dilatör yardımıyla kendini kontrol etmeyi öğreniyorsun bilişsel terapide dilatör uygulanırken bişey olmadığını görüyorsun doktor sana anlatıyor dilatörü uygularken nelerin olup nelerin olamayacağını bu kadar vajinismusun başka bir tedavi şekli yok yani evliliğinden vazgeçmek yerine bi kliniğe verirsin 5000-7000 arasi bi ücret 3-4 günde olursun tedavini ama önce bence bi dilator seti sipariş et ve dene bakarsın evde olur tedavin bir sürü insan öyle yapıyor

Siz iyi ki varsınız çok yardımınız dokundu bana çok teşekkür ederim zaten yarın kaçısın yok istesende istemesende olucak dedim bana resmen nuri alçoymuşum gibi baktı
ahhhaahha bende eşime yapıyorum onu önceden kaçacak delik arardım şimdi gel hadi küçük pipi yapalim 5 dakikada uyuyacam ben diyorum sana iyice cesaret geldi diyo ahhhahha

Lütfen vazgeçme. Uzun yıllar sevgili olup 3 sene evliliğimin arkasından daha 2 gün önce yendim. İnan bende çok ağladım üzüldüm böyle hayal etmemiştim dedim. Bizde evde kanka gibi olduk ama vazgeçmedim yapınca hepsi düzelecek dedim kendi kendime.. ben psikiyatriyede gittim vajinismüs doktorunada gittim 7000 tl verdim şahsen bana fayda etmedi tabiki edenler baya fazla. Ama ben kendim burayı okudum cesaret edip bi dilatör seti aldım inan 2 gün de 4. Boya geldim ve asla acı vb şeyler hissetmedim keğel egzersizi düzenli nefeslerle rahatlatıcı müziklerle yaptım.. lütfen kendine inan ben eşimle yapınca hepsinin içimde olduğuna inanamadım bile o kadar hissetmedim girdiğini lütfen böyle birşey için ayrılma eşinden..

Bende bir kadın doguma gideyim, fizyolojik bir sıkıntı var mi baktircam sonra bisey yoksa kocama abancam son careye kadar deneyeyim, olmazsa herkesi kocama birakcam ayrılırsa ona bisey diyemem, ama aldatılmaktan korkuyorum insallah gözü disariya kaymaz

kaymaz canım dışarı filan zaten bu sebepten dolayı sana destek olmak yerine gözü dışarı kayarsa boşan o zaman desteklerim seni

Kızlar sizi okuyunca icime değişik bir umut doğdu. Biz 8 yıllık evliyiz. Evet yanlis okumadınız, sekiz yıl.
Eşimde de bende de problem var. Çok tedavi olduk ama malesef başaramadık. Doğru kişilerle karşılaşamamak da bence etkili oldu.
Biz de bu işi kafamızdan sildik. Gayet guzel sevişiyoruz ama giriş kısmını hic denemiyoruz bile. 5 yildir hic denemedik.
Aşılamayla çocuk sahibi olduk.
Düşünün, ilişkiden o derece korkuyorum ki, gun aşırı doktora gidip vajinal ultrasonla muayene oldum, her gun karnıma igneler yaptim kendi elimle. Bunlari goze aldim, iliskiyi goze alamadım.
Zamaninda doktorlar tuşe de yapti, ben parmak egzersizleri, nefes egzersizleri de yaptim, binbir çeşit kitaplar, bilinçaltı yontemler de denedim.
Dedigim gibi, herseyi denedigimize ve olmadigina karar verdik. Bunu hayatimizdan sildik. Girisimimiz bile yok, bu şekilde yaşıyoruz. Ve eksikligini hissetmiyoruz eşimle hic bir problemimiz yok.
Eşim artik 2.cocugu istiyor aşılamayla. Ben de eğer 2.cocuk da bu sekilde olursa, hayatimiz boyunca cinsel problemimizi cozmek icin bir sebebimiz kalmaz diyorum ve asilama kabul etmiyorum. Ustelik pandemide hastanelere devamli girip cikmak istemiyorum.
Şimdi bu konuyu görünce heyecanlandim. Acaba denesem mi diyorum. Okurken bile karnıma kramplar girdi

Bence sorun yok diyorsunuz ama sorunu pasoas altına süpürüyorsunu görmek istemiyorsunuz, ben kedilerden falanda korkan biriyim ne fark ettim bliyor musunuz insan bir korkuyu kabullenirse o korku gün geçtikçe büyüyor.. beyin dahada fazla abartıyor olayı. Ama hayır ben yaparım der üstüne gidersek yenebiliyoruz. Siz senelerce eşinizde alttan almış belli böyle iyiyz dediği için bunu yenme hırsına bürünmemişsiniz korkunuzu büyütmüşsünüz eğer o kadar korksaydınız aşılamada olamazdınız korkunuzu görmezden gelmeyin bunu bence çok rahat bi şekilde başarabilirsiniz siz dilatör seti siparş edin hemen ve bence başlayın

Tedavi olmak lazım ya, dün en son baska çare kalmadığını düşündüm. Hayatımı zehir etmek istemiyorum, seneye bebeğimi elime almak istiyorum, insallah Rabbim bizede nasip eder, onu psikolojik baskısı cok zor böyle o yatak bana izdirap gibi geliyo

canım ben bekarken rahim ameliyatı oldum o yüzden normal doğum yapmam imkansız yani istesemde yapamıyorum
Çok geçmiş olsun. Mecburiyet varsa o başka tabi. İnşallah bebeğin de sen de sağlıklı sıhhatli bir şekilde kavuşursunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…