Kadının fendi vajinismusu yendi !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok teşekkür ediyoruum faydalı bi yazı:) Yalnız o aparat ve genelde yapılan parmak egzersizleri nedense çok ürkütüyor beni. Sizde de oldu mu böyle bir korku?
tabiki oldu ama korktuğun kadar sıkıntılı bir durum değil yani dilatör egzersizine başladığın zaman kafanda buyuttugun kadar korkunc birsey olmadigini anliyorsun zaten vajinismusun başka bir tedavi şekli yok o yüzden bi an önce dilatör sipariş edip egzersizlere başlaman gerek biz buradan sana yardımcı olacağız merak etme kısa zaman içinde yeneceksin

Çok çok teşekkür ediyoruum başlayacağım en kısa zamanda

Hamileliğiniz hayırlı olsun mesajınızı gördüm aklıma bir soru takıldı, cevaplarsanız sevinirim Hamile kaldığınızda zeytin yağı mı kullandınız yoksa su bazlı kayganlaştırıcı mı?

Eveetttt kızlar Bende başardım çok mutluyum şuan .. aparatları yapıp bi türlü eşimle yapamıyordum . Korkuyordum istemsizce bugün yatağa uzandım meditasyon açtım tüm vücudu gevşeten rahatlatan vücudum baya rahatladı daha sonra aparatın 4. Boyunu içimde 10 dk beklettim .. sonra eşimle deneme yaptım ben üstteykendr alabilimdim eşim üstteykende. Aparat gibi olmadı aşk kası dediğimiz yeri geçince içimde mi değilmi anlamadım bile tek sorun git gel çok yapamadım panikledim sanırım alışık olmadığım için tuvalet hissi falan ama zamanla yapa yapa bununda düzeleceğine eminim İsteyen istediğini sorabilir bende elimden geldiğince yardım ederim şimdi herkes gibi rahat yapmak tek istediğim tekrar bi ufak balayı bile istiyorum sanki üstümden tonlarca ağırlık kalkmış gibi hepimiz yapabiliriz yeterki kendimizi kasmayalım bugüne kadar kastığım için canım acımış normalde hiç hissetmiyormuşsun.. acı kan vb korktuğumuz hiç birşey gerçekten olmadı umudunuzu kaybetmeyin. Bazen ağlarken okudum buraları bazen cesaretle şimdi oldu yazıyorum sizde yazacaksınız yeterki korkup ertelemeyin

ben ultrason jeli kullanıyordum hamile kaldığımda

#emelaktass34 canım 1. sayfayı oku sonra ben sana yardımcı olacağım

Kelebekmadam buraya bakabilirsin canım

kizlarrrr kimseden ses yokkk ne durumdasınız ????

Biz eşimle ev arkadaşı gibi olduk, artik arkasini dönüp yatiyo, bana dokunmaya korkuyormuş, evliligim bitmez insallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…