• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadının fendi vajinismusu yendi !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
canım benim eşimde hap kullandı kalp rahatsızlığı yoksa eşinde sorun olmaz fakat hapı eczaneden alın internetten değil
EVEt biz internetten aldık ilk gün etki etmedi ama 2-3 saatte etki ediyormuş . Ertesi gün etki etti Hap sahte sandık çok üzüldük . Ecza firmasıydı ama yine de eczaneden almak daha güvenli . Ben de eşime hap kullandırmak istemiyorum . Aldık sahte değil bir şey de olmadı ama içim hiç rahat etmiyor . Bitkisel şeyler varsa tavsiyeniz söylerseniz çok sevinirim 🌸

vajinismusu yendikten ne kadar süre sonra hamile kaldınız benim 1 ay oldu yeneli son 3-4 seferdirde gebelik için uğraşıyorum ama hicbir belirti yok 🤷‍♀️🤷‍♀️

Nisan ayının son haftasında yenmiştim. Ağustos ayında hamile kaldım ama bebek dusunmedigimiz halde böyle oldu.

Nisan ayının son haftasında yenmiştim. Ağustos ayında hamile kaldım ama bebek dusunmedigimiz halde böyle oldu.
canım bende sanırım hamileyim belirtiler başladı 2 kez test yaptım ikisinde de çift çizgi çıktı ama daha çok küçük inşallah tutunur sen kaç haftalık hamilesin ?

Sorduk çok pahalı ama mecbur alacağız yoksa olmucak
evet canım pahalıymış bize klinik verdi hapı eşimin kullandığı myesed 'di 3 gün etkisi süren bi ilaçtı sonra internetten baktım 4 adeti 280 tl ydi 😑😑 ama o olmasa yenemezdim hani klinik vermeseydi ve bununla yeneceğimi bilseydim kesinlikle alırdım

Başardim 🤲💪💪 allahim sukurler olsun. Su an o kadar mutluyum ki. Sevincten hemen girip yazmak istedim. Az once vajinusmus illetinden kur-tul-dummmm. Allah kimseye bu hastaligi yasatmasin. Anlatmak istedigim tesekkur etmek istedigim o kadar cok sey var ki..yarin sakin kafayla tüm içimdekileri yazmak istiyorum... 😊
Bizlerede yardımcı olun nasıl yendiniz 🙏🏻

canimmm süperrr aştın vajinismusu bundan sonrası çok kolay sadece biraz cesaret yarın yeniden aynı şekilde dene ama bu sefer bırakma baskı hissettiğinde bekle nefes al ver ıkın ve devam et patlayacakmış gibi olan yer yarıyı geçtikten sonra ama patlamaz merak etme orası biraz daha dar ama çok küçük bir alan 1 cm bile değil orayı geçtikten sonra duvar yok büyük bir boşluk var kayıp gidecek cesaret etmen gereken çok küçük bir alan var zaten o baskıyı hissettiysen neredeyse geçmişsin o alanı belki bikac ml kalmış sonrası boşluk azıcık daha devam et ve yarın tam oldu müjdesini ver
Bu mesaji 13.30 gibi falan okudum bu gun o kadar umut doldu ki içim doktora gitmiştim dr. Bana vajinismus değilsin muayene olabiliyorsun demisti. Cinsel terapistte gitmistim masaj yapin masaj,rahatlayın vajinismus tedavisi 20 seansi bulur diyip uzattikca uzatmıştı ama kimse bana canım süper aştın vajinismusu dememisti. O kadar mutluyum ki şuan bu illeti yendigim icin hep sizin sayenizde şu mesaj öyle umut oldu ki bana.. burada vajinismusla ilgili okumadigim sayfa kalmamıştı denemedigim yağ,pozisyon,egzersiz kalmamıştı yazmayada utanıyordum açıkçası.. Cumartesi günü bi delilik yapip yazacagim dedim iyi ki yazmışım.. iyi ki bana cevap verip destek oldunuz.. Sayenizde evlilik yıl dönümüme 20gun kala yenmiş oldum bu illeti çok tesekkur ederim size..
YENDİM...

Bu mesaji 13.30 gibi falan okudum bu gun o kadar umut doldu ki içim doktora gitmiştim dr. Bana vajinismus değilsin muayene olabiliyorsun demisti. Cinsel terapistte gitmistim masaj yapin masaj,rahatlayın vajinismus tedavisi 20 seansi bulur diyip uzattikca uzatmıştı ama kimse bana canım süper aştın vajinismusu dememisti. O kadar mutluyum ki şuan bu illeti yendigim icin hep sizin sayenizde şu mesaj öyle umut oldu ki bana.. burada vajinismusla ilgili okumadigim sayfa kalmamıştı denemedigim yağ,pozisyon,egzersiz kalmamıştı yazmayada utanıyordum açıkçası.. Cumartesi günü bi delilik yapip yazacagim dedim iyi ki yazmışım.. iyi ki bana cevap verip destek oldunuz.. Sayenizde evlilik yıl dönümüme 20gun kala yenmiş oldum bu illeti çok tesekkur ederim size..
YENDİM...
canım supersinnnnn 🐞🐞🐞🐞💃💃💃💃 bundan sonra hiç ara vermeden devam et olurmu hergün mutlaka olsun inişler çıkışlar olabilir isteksiz olabilirsin yorgun olabilirsin ama mutlaka regl gelene kadar bıkmadan usanmadan hergün yap bende öyle yaptım hatta günde 3 kere duş aldigimi biliyorum doktorum öyle önermişti şimdi daha aralıklı oluyor ama ilk zamanlar çok önemli ilerlemek için çaba sarfetmelisin bi süre sonra korkuların tamamen bitecek kasılmalar bitecek ve zevk almaya başlayacaksın 🤗🤗 tadını çıkar hayatin ve artık rahat uyu

canım supersinnnnn 🐞🐞🐞🐞💃💃💃💃 bundan sonra hiç ara vermeden devam et olurmu hergün mutlaka olsun inişler çıkışlar olabilir isteksiz olabilirsin yorgun olabilirsin ama mutlaka regl gelene kadar bıkmadan usanmadan hergün yap bende öyle yaptım hatta günde 3 kere duş aldigimi biliyorum doktorum öyle önermişti şimdi daha aralıklı oluyor ama ilk zamanlar çok önemli ilerlemek için çaba sarfetmelisin bi süre sonra korkuların tamamen bitecek kasılmalar bitecek ve zevk almaya başlayacaksın 🤗🤗 tadını çıkar hayatin ve artık rahat uyu
Teşekkür ederim. Deneyeceğim insaAllah.. peki bi soru daha sormak istiyorum. Uyusturucuyu spreyi daha ne kadar kullanmaya devam edeyim mi yoksa bırakayım mi?

Teşekkür ederim. Deneyeceğim insaAllah.. peki bi soru daha sormak istiyorum. Uyusturucuyu spreyi daha ne kadar kullanmaya devam edeyim mi yoksa bırakayım mi?
canım ben 1 kez anestezikle yaptım 2 kezde önce dilatörle çalışıp yaptım 3. kez ne anestezik kullandım ne de dilatör direk yaptım yani cesaret ettiğin an herşeyi bırakabilirsin

canım bende sanırım hamileyim belirtiler başladı 2 kez test yaptım ikisinde de çift çizgi çıktı ama daha çok küçük inşallah tutunur sen kaç haftalık hamilesin ?

Bende 2-3 gün üst üste yaptım testi. İlki negatifti sonrakiler çift çizgi çıktı. Hemen hastaneye gideyim diye heveslenmedim açıkçası. Benim hesabıma göre öğrendiğimde 2 aylıktı. Kan tahlili verdim aile sağlığı merkezinde. Aynı zamanda bütün degerlerime de baktılar. O gün doktora gittim 6 hafta 4 günlük dedi. Şimdi 12+6 ama benim hesabıma göre 14+3.
Bu arada geçen gün bir tanıdığımın bebeği oldu. geç almış doktor, o yüzden kakasını yutmuş bebek. Doktorlar günleri tam olarak bilemiyormus aklında bulunsun dedi bana. O yüzden adetin ilk gününden hesaplama yapıyorum ben. Siz de not alın mutlaka

Bende 2-3 gün üst üste yaptım testi. İlki negatifti sonrakiler çift çizgi çıktı. Hemen hastaneye gideyim diye heveslenmedim açıkçası. Benim hesabıma göre öğrendiğimde 2 aylıktı. Kan tahlili verdim aile sağlığı merkezinde. Aynı zamanda bütün degerlerime de baktılar. O gün doktora gittim 6 hafta 4 günlük dedi. Şimdi 12+6 ama benim hesabıma göre 14+3.
Bu arada geçen gün bir tanıdığımın bebeği oldu. geç almış doktor, o yüzden kakasını yutmuş bebek. Doktorlar günleri tam olarak bilemiyormus aklında bulunsun dedi bana. O yüzden adetin ilk gününden hesaplama yapıyorum ben. Siz de not alın mutlaka
benim 3 haftalık dediler canım benim hesabıma gorede 3 haftaya yakındı zaten bi de ben sezeryan olacağım için son ana kadar beklemiyorlar zaten doğum gelmeden bikac hafta önce alıyorlar sezeryana

aslında mantıksız o ay ki yumurtlama gününe göre hesap yapılması gerekir sonucta regl basladiktan 14-15 gün sonra yumurtlama oluyor bi de döllenme var 2 haftadan fazla bi zaman oluyor arada bu da risk bana göre ama bebek buyudukce ultrasonda az çok anlıyorlar tarihi

benim 3 haftalık dediler canım benim hesabıma gorede 3 haftaya yakındı zaten bi de ben sezeryan olacağım için son ana kadar beklemiyorlar zaten doğum gelmeden bikac hafta önce alıyorlar sezeryana

Hayırlısı olsun bakalım. Ben normal doğuma niyetlendim ama doktor artık ne derse bilmiyorum 🤷😊

Hayırlısı olsun bakalım. Ben normal doğuma niyetlendim ama doktor artık ne derse bilmiyorum 🤷😊
canım ben bekarken rahim ameliyatı oldum o yüzden normal doğum yapmam imkansız yani istesemde yapamıyorum 🤷‍♀️🤷‍♀️

kızlarrrr ne durumdasınızzzz ??? kimler ilerleme kaydetti kimler yerinde sayıyor 🤨🤨 fikir alışverişi yapalimm

Madam tebrikler canım 🌸 bebeğine sağlıkla kavuş inşallah, ne güzel üstesinden geldin ve simdi de bebek bekliyorsun hamilelik ne güzel bir duygudur kim bilir darısı isteyenlere

Madam tebrikler canım 🌸 bebeğine sağlıkla kavuş inşallah, ne güzel üstesinden geldin ve simdi de bebek bekliyorsun hamilelik ne güzel bir duygudur kim bilir darısı isteyenlere
teşekkürler canimm 🤗🤗 darısı bütün isteyenlerin başına inşallah 👼👼

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back