çok ilginçsiniz arkadaşlar yaa...hakkaten
bekar 35 yaşında bir kadın ister nette ister reelde istediğine numarasını verir...kimseyi yargılayamaz,böyle bir şey yaptı diye evli erkeklere kanca takan kadın diyemessiniz...hele hakaret hiç edemessiiz.kadın bekar..kimseyi ilgilendirmez.(doğru-yanlış orası ayrı bi topik konusu)
hangimiz reelde kazık yemedik.karşımızdakini yanlış tanıdığımızı düşünmedik.o halde sanalda yanılgıya düşmeyi neden bu kadar tuhaf karşılıyorsunuz...
bazılarınızda aramaktaki amacın ne kapat konuyu falan demiş... ki bu daha da vahim...sizin başınıza böyle bişey gelse eşinizin sarkıntılık yaptığı kadın size haber versin istemezmisiniz.?..olay kapansın,hasır altı edilsinmi istersiniz?...yani neredeyse "niye haber veriyosun.bırak adam devam etsin başkalarına sarkmaya sen yoluna devam et" diyeceksiniz.
komik olmayalım lütfen...
bu arkadaşın bana göre tek suçu adamın eşi kendisine kızdığı için onu suçlaması.kadın o şokla ağzına gelen her şeyi söyleyebilir.(ki kadının söylediği lafıda tasvip etmiyorum.ne demek kaşıyanı kaşırlar...ama dediğim gibi o anki şokla hoş görülebilir.
gerçekte ilişkileri varmı yokmu bilemem.bilemeyiz.burada yazılana inanmak zorundayız.diğer topiklerde inandığımız gibi
burda tek suçlu ve şerefsizin önde gideni adam....
damarına basılıyor kadında buna mukabil kim bilir içinde ne fırtınalar kopararak o cümleyi kuruyor.sonra kadın beni arıyor, bana hesap soruyor ya! ben ona "kızım sen kocana hesap zor, internette sevgili arayan o" diyorum o bana dönmüş ... "sen kaşınmışsında oda kaşımış" diyor ya?!!!
kro senin tuzun kuru ondan böyle konusuyosun
cunku fıstık gibi bir işin var süper bir gelirin var biliyosun ki kimseye muhtaç değilsin
dahası güvendiğin, sevgisinden emin oldugun bi eşin var
bilemeyiz o kadının içinde bulundugu durumu
hangi kadın aldattigini bildigi adamin koynuna girer pişkin pişkin?
takılıp kaldınız "kaşınmışsın, kaşımış" lafına
lütfen diyalogu güzelce okuyun
damarına basılıyor kadında buna mukabil kim bilir içinde ne fırtınalar kopararak o cümleyi kuruyor.
kimse bu durumda "ahh canıım sağol gözümü açtın kardeş:1hug:" demez kusura bakmayın
dolayısı ile bu hikayede en masum olan o kadındır bana göre
oh be nihayetinde insancıl yaklaşımlar görüyorum ...
ben bu başlığı koyarken evli kadınları düşman ilan etmek istemedim!ben sadece bu durumlarda birbirimize saldırmamız gerektiğini savunuyorum!ilk önce anla öyle saldıracaksan saldır! o kadının kocası dünde bugünde gene aynı sitede kız avındaydı ... onun aklı olsaydı beni dün arardı ya bana şu işi izah et derdi!
şunu unutmayın ben bugün kabul ederim etmem, yarın biri anlmaz kabul eder etmez hiç önemli değil!kadınlar bu filimde sadece yardımcı oyuncu, ama başroller hiç değişmez ...
tamam gurbaa masum olan kadın, suçlu olan ise erkek
orda hem fikiriza.s
fakat konuyu açan arkadaşa sen niye telini verdin diye 35 yaşındaki birine hesap soramayız benim takıldığım nokta bu
zaten arkadaş evli olduğunu görünce bırakmış
bir kadının istedikten sonra 100 erkekten 98 ini elde edebileceğini düşünüyorum...yeter ki kafayı takmasın......
kro senin tuzun kuru ondan böyle konusuyosun
cunku fıstık gibi bir işin var süper bir gelirin var biliyosun ki kimseye muhtaç değilsin
dahası güvendiğin, sevgisinden emin oldugun bi eşin var
bilemeyiz o kadının içinde bulundugu durumu
hangi kadın aldattigini bildigi adamin koynuna girer pişkin pişkin?
takılıp kaldınız "kaşınmışsın, kaşımış" lafına
lütfen diyalogu güzelce okuyun
damarına basılıyor kadında buna mukabil kim bilir içinde ne fırtınalar kopararak o cümleyi kuruyor.
kimse bu durumda "ahh canıım sağol gözümü açtın kardeş:1hug:" demez kusura bakmayın
dolayısı ile bu hikayede en masum olan o kadındır bana göre
Ayrı bir konu fakat çok doğru bir tesbit.........
acmissin konuyu yorumlarada acik olmak zorundasin ayrica ben rencide edici bir yorum yapmak yerine seni karsina cikabilicek tehlikelere karsi uyardim.ayrica hayatinda yapmis oldugun yanlislar dogrular seni baglar sende bunu dusunerek bu kadar ozelin nette paylasma bizlerde yorum yapmayalimhani bu konu kapanmıştı? kendinizi tatmin etmek için mi açtınız gene?artık cvp vermicem bu konuda!ama şunu anladım burda bazı üyeler güçlerini yanlış kullanıyorlar ....