kadının en büyük düşmanı kadındır

kadin sana az bile soylemis senin gibi kadinlar ve boyle serefsiz kocalar oldukcayakinda evlilik denen birsey kalmayacak bu ulkede

Bende aldatıldım hatta ne basması gözümün önünde oynaştılar.Hayatımın en kötü yılını geçirdim tam 10ay sürüdü.Hala unutamıyorum.Beni ve oğlumu yollayıp kadını evimize getirdiğine inanıyorum.Yeminler etti ama deliller çarşaftali lekeler banyonun temiz olması kahve fincanları kirli...unutmaya çalışıyorum ama olmuyor

Walla konuya öyle bir dalınmış ki asıl konu unutulmuş, evet bence de kadın kadının düşmanı... Çünkü hem cins olunca kıskançlıklar çekememezlikler vs çok oluyor... ama bu erkeklerde nedense daha az... Aslında el birliği verilse erkeklerin bu kadar rahat davranmalarını gayet iyi bir şekilde engellerdik... Kayınvalide oğlu tarafında olur, görümce kardeşi tarafında olur, kadın kocasını savunur... Tamam bunlar olsun da bunlar olurken erkekler hiç yargılanmaz, hiç eleştirilmez, o hep en iyisini yapar tarzında davranılmasa bence kadınlar bir adım önde olurdu...

Aslında birçok şey bizim elimizde ama birbirimize düşman kesilerek erkeklerin eline koz veriyoruz, onlarda ellerini kolllarını sallaya sallaya istediklerini yaparak ortalıkda geziniyorlar...
sana katilmiyorum eger erkek aldatiliyor olsaydi bakbakalim neler oluyordu aldatilan kadinda diger kadina aferin sana biz hemcinsiz birbirimizi kollayalimmi demeliydi.ama bu tip bir olay benim basima gelmis olsaydi ben hesabi esimden sorar faturayi ona keserdim diger kadinla konusupta onun sevyesine asla dusmezdim

bence aldatılan kadın o anın şokuyla kaşınmışsın demiş ama eşini savunmamış iyi okuyun.eminim teli kapattıktan sonra adamında yanına koymamıştır.

eylül77 sana söyleyecek çok şeyim var ama bana öyle geliyor ki ne desem boş!benim gibi kadınlar derken için hiç mı sızlamaz?tanımadığın birine, burda sadece bir kaç yorum yapmış birine ne kadar hızlı damga vuruyorsun?bari kötü kadın deseydin ya?ben bir şüpheyle hareket ettim ve bu insana telefon açtım. ama sonrasında o kadın beni gizli numarayla aradı ve aramızdaki maalum konuşmalar geçti ... şimdi ben kadına aaa sen haklısın gel ban hakaret et mi diyecektim?o kadının duygusal tepkisi ok de benimki mi kötü?o evli kadın diye canı can da benimki patlıcan mı?tabiki herkezin fikri farklı olabilir ... ama yorum yaparken az ellinizi vicdanınıza koyun arkadaşlar ...

yani adamala tanışmışsın üstelik nette :kahve:

sonra numaranı vermişsin kim olup olmadığını bilmeden

sonrasında evli oldugunu öğreniyorsun karısı seni arıyor seninde karısına evli oldugunu bilmiyordum özürdilerim diyip olayı kapatman lazımdı yani size yakışan bence budur
ve sanıyorumkii öylede yaptınız

aslında tanımadığı birine hemen numara vermek bence hiç hoş değil ama olmuş bi kere yani bir kazaya düşmüşsünüz sizi yargılayamayız nihayetinde kendi kararınız zaten olay kapandıysa sorunda yok sanırım ama karşı kadının bu tutumuna sizde hak vermelisiniz sanırım siz adamın evli ooldugunu bilmiyorsudunuz burda sizde karşı kadında masum tabi karşı kadın çok daha masum ve mağdur durumda oda ayrı bir konu

valla ne yalan söliyeyim ben kocamda bulsum kabahati gitmesinler bu erkeklerin hepsi aynı değişiklik arıyorlar

------------------------------------------------------------------------------------

bu konu cinsellikle mi ilgili simdi? neyse

erkeklere güvenmeyiiiiiiiiiiiiiiiiin
hele de internette
evli erkekler cok rahat arkadaslar bu konularda, bekar birini yakalamaya gorsunler, ovunuyorlar bunları yapmakla

Bence kadınların yapması gereke sey, adamin bu tarz oldugunu sezersezmez uzaklasmak ki arkadas sezmistim diyor, kadinlar zekidir anlar, hisseder....Bu tip erkeklerden ne koy olur ne kasaba, ne size bir faydasi olur ne ailesine.

Bekar bayanlari av olarak goruyorlar, ne evdeki kadina saygisi, sevgisi kalmis ne de gonlunun veya şeyinin kaydigi kadina...

bu konu cinsellikle mi ilgili simdi? neyse

erkeklere güvenmeyiiiiiiiiiiiiiiiiin
hele de internette
evli erkekler cok rahat arkadaslar bu konularda, bekar birini yakalamaya gorsunler, ovunuyorlar bunları yapmakla

Bence kadınların yapması gereke sey, adamin bu tarz oldugunu sezersezmez uzaklasmak ki arkadas sezmistim diyor, kadinlar zekidir anlar, hisseder....Bu tip erkeklerden ne koy olur ne kasaba, ne size bir faydasi olur ne ailesine.

Bekar bayanlari av olarak goruyorlar, ne evdeki kadina saygisi, sevgisi kalmis ne de gonlunun veya şeyinin kaydigi kadina...
bu bölüme bayıldım allah iyiliğine versin emii:roflol::roflol:

ben kesinlikle böle bi durumda karşıdaki kadını suçlamam bana bunu yapan eşim olur çünkü kimbilir o kadına neler söledi
die düşünür ve hiç düşünmeden boşarım o kocayı

yani bende çok yanlış buluyorum chatte telefon numarasının verilmesini.hadi verdin aradın şüphelerinde doğruda çıktın ...şimdi ne oldu ....yani sonucun boş şeyler olcağını bile bile bu tür arkadaşlıklar edinmek yersiz bence.çünkü insan kendine güvenini,onurunu kaybeder zamanla..a.s

arkadaşlar olay kapandı gitti ... artık uzatmasak derim ... çünkü geriliyorum artık ... burdaki eylül denen arkadaşın hakaretlerinden sonra çok gerildim!burda resmen kötü kadın damgası yedim ... benim tek vurgulamak istediğim şey şuydu: birbirimize hemen saldırmaktansa ilk önce noluyor diye düşünelim! yoksa ben ne evli kadın düşmanıyım ne de aldatılan kadınlara düşmanıyım!ben erkek arkadaşımın çapkın olduğunu biliyordum (burdaki bahsettiğim adam değil sakın yanlış anlaşılmasın!), ama bunla savaşmaya hazırdım!ama birden eş ve çocuk gerçeği ile karşı karşıya kalınca, tek yapabildiğim şey ondan vazgeçmekti! yani 6 ay boyunca sevdiğim insanı tanımadığım bir kadın ve iki çocuk hatırına terk ettim!şimdi burda bana " eee ne başına yıldız mı istiyorsun" filan diyenlerde olur artık buna bile şaşmam!
burdaki mesajları okuyun, bir kaç kişi arkadaşca yanaşmış, eleştirmiş ama bazıları da beni resmen kötü kadın ilan etmiş ... tek üzldüğüm şey tanımıyorlar beni ... olsun canları sağ olsun ... :çok üzgünüm:

o kadına da yazık ya..
Allah kimseyi öyle kocanın eline düşürmesin.. adama bak yüzsüz daha bir gün önce yakalanmış,ikinci gün tekrar arıyor..
kadın sana karşı kocasını savunmuştur ama kocasına karşı tepkisini koymustur diye düşünmüştüm ama tepkisini koysa o adam gene girmeye cesaret edemezdi..

şimdi canım sen bi hata yapmışsın anladım tama da karşıdaki kadında o an için ne yapsın evli ve eşini bir bayan arıyor kendini onun yerine koysana bi sen ne derdin hakaret etmk yerine ne iyi etmişsin mi derdin yani lütfen sende hemen kendini aklamaya çalışma bir kere sende de suç var,maden ne diye hemen numara vermeler ilk günden bu ne samimiyet tabi en büyük suç erkekte senin ne işin var o sitelerde diycem adama ama zaten o adamında ne aradığı belli ...

şimdiii ne olursa olsun internette aşk-sevgi-dost-eş aramak kesinlikle yalnış....
hatta telefon numarasını vermek ultra yalnış...
arkadaşım bak bence sen bundan bi ders al ve bu kötü olayı at belleğinden düşündükçe psikolojin dahada yıpranır boşver olan olmuş unut ve aynı hatayı tekrarlama...

Kadının düşmanı kadındır sözüne inanmadım , inanmak istemedim hiçbir zaman :KK43:
Hayat zaten biz kadınlar için ağır yükler taşıyor , bir de birbirimizin düşmanı olursak güvenebileceğimiz başka bir cinsiyet kalır mı ki?
Kötü olmak çok kolay , zor olan başarı ve mükafat getiren herkesin yapamadığıdır iyi olalım derim..

bütün msjlari assaya yükari okudum

hata arkadassa bazi tepkileri iyi bulmadim burasi savas arenasi deyil biraz seviyeli olalim

m-askim ben sana damga vurmuyorum vurmamda

allahla herkesin arasinda olan bir sey bu bizlere düsmez

ama sunu söyleyebilirim sana dul oldunmu zaten kaybeddin ben bunun farkina vardim

ve ben öyle hikayler duyuyorumki inanmazsiniz senelerce aldatilan bir kadin kocasina bir kere hesap sormamis ama diger kadinlara sormus
(benim bir arkadassim ablasi )

inanamadim

ben bir bucuk sene oldu ayrilali inan bazi insanlarin bana bakisi bile degisti tanidiklarim bile

ayrica arkadas interneete kime tel veriyorsa kimseyi ilgilendirmez

kactane evlilik oluyor netten(ben burdada okudum ben ona hayret ediyorum/ gerci o arkadaslarda kimseyi söyleyemiyorlar biz netten tanistik o harbilikde yok ama istisnalar vardir tabiki) ona ne kadar sevniyorlar ama tel verdimi bir dul kadin araniyor oluyor

araniyor olabilir olmayabilirde bize ne kime ne

benim üzüldügüm nokta bu bayana bazi elestirmeler tabiki elestirecez ama damga vurmak bize/bana yakismaz

o kadin tabiki hakli sana öyle dediginde ama sinirinden demistir caresisliginden

o anki duruma kendini koy bir

bir yerden dogru kadinin düsmani kadindir bu sadece ask mesk konusunda deyil
isyerinde eltileri görümceleri kayinvaldeleri kizkardeslerin arasinda bile var bunlar

allah hakinda hayirlisini versin canim hersey gönlünce olsun

kadın kadının düşmanı gerçekten... düşünsenize evli erkekler eşlerini gene bir kadınla aldatıyor...ve o kadın diğer kadının düşmanı olmuyormu? biz kadınların aslında başına ne geliyorsa hemcinslerinden geliyor maalesef... bacım sen neden veriyon tlf numaranı kim? nedir? sen lafları işitmişsin doğrumu ama kadın kocasının ne haltlar yediğini bilmiyor biliyorsa da kocasının parasını yiyordur, neden başkasına yedirsin ki? ALLAH SONUMUZU HAYIR EYLESİN... bacım ALLAH sana kolaylık versin...

X