Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sana katilmiyorum eger erkek aldatiliyor olsaydi bakbakalim neler oluyordu aldatilan kadinda diger kadina aferin sana biz hemcinsiz birbirimizi kollayalimmi demeliydi.ama bu tip bir olay benim basima gelmis olsaydi ben hesabi esimden sorar faturayi ona keserdim diger kadinla konusupta onun sevyesine asla dusmezdimWalla konuya öyle bir dalınmış ki asıl konu unutulmuş, evet bence de kadın kadının düşmanı... Çünkü hem cins olunca kıskançlıklar çekememezlikler vs çok oluyor... ama bu erkeklerde nedense daha az... Aslında el birliği verilse erkeklerin bu kadar rahat davranmalarını gayet iyi bir şekilde engellerdik... Kayınvalide oğlu tarafında olur, görümce kardeşi tarafında olur, kadın kocasını savunur... Tamam bunlar olsun da bunlar olurken erkekler hiç yargılanmaz, hiç eleştirilmez, o hep en iyisini yapar tarzında davranılmasa bence kadınlar bir adım önde olurdu...
Aslında birçok şey bizim elimizde ama birbirimize düşman kesilerek erkeklerin eline koz veriyoruz, onlarda ellerini kolllarını sallaya sallaya istediklerini yaparak ortalıkda geziniyorlar...
bu bölüme bayıldım allah iyiliğine versin emii:roflol::roflol:bu konu cinsellikle mi ilgili simdi? neyse
erkeklere güvenmeyiiiiiiiiiiiiiiiiin
hele de internette
evli erkekler cok rahat arkadaslar bu konularda, bekar birini yakalamaya gorsunler, ovunuyorlar bunları yapmakla
Bence kadınların yapması gereke sey, adamin bu tarz oldugunu sezersezmez uzaklasmak ki arkadas sezmistim diyor, kadinlar zekidir anlar, hisseder....Bu tip erkeklerden ne koy olur ne kasaba, ne size bir faydasi olur ne ailesine.
Bekar bayanlari av olarak goruyorlar, ne evdeki kadina saygisi, sevgisi kalmis ne de gonlunun veya şeyinin kaydigi kadina...