• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kadın yalan mı söylüyor acaba

Yalan veya dogru ne onemi var?
Birileri bir seyler yapiyor diye aynisi sizde de olmali mi?
Herkesin evliligi farkli,evliliginin dinamigi farkli. O her gun sevisiyor,siz haftada bir. Nolacak? 15gunde bir sevisen de gelip size yalanci mi desin simdi? Ya da cirkinsiniz ama seksisiniz. Onemi var mi? Herkes kendine guzeldir.

Kime gore cirkin neye gore cirkin.
Demekki kocasina gore dunyanin en guzeli. Onlara da sorsak size cirkin derler belki. Yazik millet kiskancliktan catlamis bahane de buluyor cirkin diye. O cirkin(!) bile haftada kac kez yapiyormus, kudurun:KK70:

benimde kocam aşırı düşkün değildir öyle şeylere hemen kendimden şüphe mi etmeliyim herkesin cinsel hayatı kendinedir.

Bu konuda kompleksli, kendini ve eşini övmekten gocunmayan, a desen konuyu cinselliğe vuran, aslında anlattığı gibi bir hayatı da yaşamayan çok insan gördüm. Bununla övünen, bunu her daim dile getiren insanı da hiç samimi bulmuyorum ayrıca. Uzak durmayı seçerim.

Siz de bence kendinizi kıyaslamayın. Her evlilikte cinsel dinamik aynı olmak zorunda değil. Mühim olan yaşanan her şeyin içten gelerek, isteyerek olması. Gerisi boş.

kadını küçümsemiyorum ama öyle bi cazibesi de yok hani her gün nasıl oluyor o iş tuhaf ya yalan mı söyledi
Olabilir cnm niye yalan soylesinki sizde olmadığı için sana tuaf gelmiştir .hele yeni evliyseki yansın gecelerr :KK76::dondurma:iki üç günü geçince banada tuaf geliyo mesela .çok bence bir haftada zar zor olması.bide niye eşinin seni arzulamasini bekliyorsunki senn arzularin yokmu onun olduğu kadar sennde hayatın sen arzuladigin içinde olması gereken bir şey sex

Küçükken benim babam senin babani döver vardı. son güncellemeyle benim kocam 3 kere seninki 5 kere olmuş. Cinsel hayatını etrafa anlatanların kendilerinde bir eksiklik hissettiklerinden bunu yaptıklarını düşünüyorum. Ha bir problem olur belki bir dosta çıtlatılır ama amanda ben günde şu kadar yapıyorum demekte başka bir görgüsüzlük çeşidi.

Kadin cirkin demissiniz, size gore guzel bir kadin olsa duble kiskancliginizi dusunemiyorum :eek:
Baskalarinin cinsel hayati nasil kiskanilir yaa anlayamadim. Kiskanmaya kalkarsaniz ohooo o zaman :halay:

ne alakası var işi kadın cazibesine baglamıssınız esinin isteginden ötürü o ..esi belki yogun degşil

Kadina çirkin demişsiniz ama kocasi bu kadar arzuladigina göre kocasina göre dünyanın en güzel kadini.
Nazariniz degmez umarim. :KK53:
Bence de..

Kadin kime gore cirkin?
Kocasi seviyor demek ki. Gerisi bos.

Ayrica milletin cinsel hayatini neden bu kadar dert ettiniz?

Baska isiniz mi kalmadi?

Bizim için de hergün çok normal bişey. bazen günde 2, bazen de 2 günde bir olur.. Bu niye yalan olsun ki.. Ayrıca bunların konuşulması ayıp ta değil. O samimiyette bir arkadaşım olsa ben de konuşurum. Ama tabi bunu eşim beni arzuluyo şeklinde anlatmam. Övünülecek ya da göğüs gerilecek bir durum değil.

Hayır yani güzellik gerçekten göreceli birşey
klişe olcak ama konu sahibine göre çirkindir ama kocasının gözünde dünyanın en güzel ve seksi hatunudur

Yada kendini bu kadar güzel görebilir ama
Eşi konu sahibini nasıl görüyor acaba önemli olan bu...

kızlar tanıdığım bi kadının lafları moralimi bozdu çok da çirkin bi kadın eşiyle iki günde bir ya da her gün ilişkiye giriyorlarmuş ben de bi sorun mu var eşim benden 7 yaş büyük ama beni haftada bir zor arzular ben nerde hata yapıyorum cilve mi yok yoksa eşimde mi sorun var ya her gün seks olur mu ki gerçekten güncelleme 12.sayfa yanlış anlaşıldım o kadınla oturup cinsel konuları konuşmadım benim cinsel hayatım problemli eşi onu her gün arzuluyormuş ben bunu başkalarından duydum yani biraz kıskandım açıkçası kimsenin yanında bu konularla ilgili sohbet etmedim
Cok tehlikelisiniz gercekten!
Bunlar nasil düşünceler böyle,yok kadin çok çirkin onun cinselligi sık oluyor benimki niye olmuyor falan bunlar cok art niyetli şeyler..size ne insanların cinsel hayatı!? Size ne kadın güzelmiş veya cirkinmis size mi kaldi bunu değerlendirmek? Birde kiskandim galiba demissiniz.o yüzden mi cokta cirkin diye aşağılamaya kalkiyorsunuz?Allah korusun sizin gibi insanlardan.ben korkarim şahsen.

Fesatlik başa bela..

Back
X