Kadın ve Erkekteki Boy Sorunu?

Bademli_Magnum

Güzel haberler geliyor🥳
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2010
3.595
3.270
Kızlar selam
Görüştüğüm biri var, henüz sevgili değiliz. Sevgililiğin bi tık altı, arkadaşlığın bi tık üstü, öyle söyliyim yani.

Lakin bu kişiyle aynı boydayız, belki 1 cm falan benden uzun olabilir. Benim boyum 1/68 bu arada.

Fakat boy konusunu takıntı yapıyor. Kendisiyle dalga geçiyor bazen.

Benim sıkıntım da onla buluşurken düz taban ayakkabı giymek zorunda kalıyorum. Normalde topuklu da giymeyi seven biriyim. Ama onun yanında giyersem nerdeyse bi 6-7 cm fark atıcam ona.

Onla ileride ciddi birşey olursa hep böyle düz ayakkabılarla takılıcam sanırım.

Bu durumda olan arkadaşlar varsa yazabilir mi? Görüşlerinize ihtiyacım var

Derdiniz bu olsun yeter ki karsinizdaki insan insan olsun diyorum :) her sey tamam bir kusur boy olsun bosverin.

Adamın boyu uzamaz artık, eğer istediğinizi giyememek sizin için ileride huzursuzluk verecek bir şeyse tekrar düşünün bence. Çünkü o huzursuzluğu, o huysuzluğu istemeden de olsa adama aksettireceksiniz. Ya da o iyice kompleks yapacak.

Yok idare ederim, sorun etmem diyorsanız bir şey yapmaya gerek yok.

yengem ve dayım da öyle

hatta yengem düğününde ayağına çok da rahat olmayan bir düz ayakkabı giydi

topuklu olanı daha rahat ama düğünde saçım da kabarık adamın tepesinden bakmayayım dedi

sonrasında topuklu da giydi düz de

adamlarla bitişik yaşanmıyor ki tüm hayat

belki düğün dernekte foto falan çektirince göze görünür orada da araya gelin damatı alırsınız boy farkınız görünmez

Ya da o yanımda yokken giyicem. Onun kompleks yapmasını istemem üzülüyor çünkü bunu net görebiliyorum..

İnsanların ne düşündüğü değil kafama takılan, onun bunu sorun etmesi. Yanında uzun biriyle yürümekten rahatsız olabilir..

Ya da o yanımda yokken giyicem. Onun kompleks yapmasını istemem üzülüyor çünkü bunu net görebiliyorum..
Eğer kendi içinizdeki dengeyi kurabilirseniz hiç problem yok. Sevebileceğiniz bir insan bulmak zor çünkü, biliyorum Ama kendiniz de huzursuz olacaksanız ileri vadede bu ilişkinize yansıyacaktır, o yüzden düşünün dedim.

Günlük hayatimda topuklu giymem ama ben kisa erkek sevmiyorum ya. Ne kadar iyi bir insan olursa olsun içimden o gözle bakmak gelmedi hiç onlara ama siz sevmişsiniz ve topuklu ayakkabi cok dert olacak birsey degil.
Normal zamanda birbirinizin yaninda rahatsizlik duymadiginiz surece sıkıntı olmaz herhalde.

dün akşam bir film seyrettim.
off isim özürlüyüm dur bulup yazıcam sana mutlaka seyret.

Evet bu devirde düzgün birini bulmak zor. Şuan her şey yolunda gidiyor. Olumsuz birşeyini görmedim.
O yüzden kaçırmakta istemiyorum onu

Evet bu devirde düzgün birini bulmak zor. Şuan her şey yolunda gidiyor. Olumsuz birşeyini görmedim.
O yüzden kaçırmakta istemiyorum onu
O zaman şu an karar vermeyin böyle bir şey için. İlerleyen zamanlarda belki aklınıza bile gelmeyecek, topuklu ayakkabı özlemeyeceksiniz veya o biraz daha rahatlayacak.

Madem her şey yolunda gidiyor, hemen karar vermeniz gerekmeyen bir şeyi takmayın kafanıza. Zaten kış geldi, giyin topuksuz botunuzu vsnizi. Bahara bakarsınız duruma :)

Bu kadar takıyorsan devam etme aranızda hep sorun olur.
Artık insanlar hep şekilci.
Karaktere değil boya posa kasa bakıyorlar.
Herkesin kalbine göre versin Allah.

Aynı boydayız seninle. Ben de hep benden çok uzum biriyle birlikte olur / evlenirim diyordum. Şimdi eşim benden 8cm uzun, topuklu giyinemiyorum, düğünde özendiğim o topuklu gelin ayakkabılarından giyemedim :)
Ama eşimi seviyorum, boyu umurumda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…