- 24 Ağustos 2010
- 3.595
- 3.270
-
- Konu Sahibi Bademli_Magnum
Kızlar selam
Görüştüğüm biri var, henüz sevgili değiliz. Sevgililiğin bi tık altı, arkadaşlığın bi tık üstü, öyle söyliyim yani.
Lakin bu kişiyle aynı boydayız, belki 1 cm falan benden uzun olabilir. Benim boyum 1/68 bu arada.
Fakat boy konusunu takıntı yapıyor. Kendisiyle dalga geçiyor bazen.
Benim sıkıntım da onla buluşurken düz taban ayakkabı giymek zorunda kalıyorum. Normalde topuklu da giymeyi seven biriyim. Ama onun yanında giyersem nerdeyse bi 6-7 cm fark atıcam ona.
Onla ileride ciddi birşey olursa hep böyle düz ayakkabılarla takılıcam sanırım.
Bu durumda olan arkadaşlar varsa yazabilir mi? Görüşlerinize ihtiyacım var
Orası öyle tabiki karakteri daha önemli ama istediğin şeyi giyememekte benim için biraz zor olacak:)Derdiniz bu olsun yeter ki karsinizdaki insan insan olsun diyorum :) her sey tamam bir kusur boy olsun bosverin.
Orası öyle tabiki karakteri daha önemli ama istediğin şeyi giyememekte benim için biraz zor olacak:)
Ya da o yanımda yokken giyicem. Onun kompleks yapmasını istemem üzülüyor çünkü bunu net görebiliyorum..Adamın boyu uzamaz artık, eğer istediğinizi giyememek sizin için ileride huzursuzluk verecek bir şeyse tekrar düşünün bence. Çünkü o huzursuzluğu, o huysuzluğu istemeden de olsa adama aksettireceksiniz. Ya da o iyice kompleks yapacak.
Yok idare ederim, sorun etmem diyorsanız bir şey yapmaya gerek yok.
İnsanların ne düşündüğü değil kafama takılan, onun bunu sorun etmesi. Yanında uzun biriyle yürümekten rahatsız olabilir..Ben olsam özellikle topluklu giyerdim.Bu benim sevdiğim adam,insanların ne düşündüğü önemli değil mesajı verirdim ama siz kendiniz emin değilsiniz.Onun için siz uzun bir adam bulun,adama da kendinize de eziyet etmeyin
Eğer kendi içinizdeki dengeyi kurabilirseniz hiç problem yok. Sevebileceğiniz bir insan bulmak zor çünkü, biliyorumYa da o yanımda yokken giyicem. Onun kompleks yapmasını istemem üzülüyor çünkü bunu net görebiliyorum..
Kızlar selam
Görüştüğüm biri var, henüz sevgili değiliz. Sevgililiğin bi tık altı, arkadaşlığın bi tık üstü, öyle söyliyim yani.
Lakin bu kişiyle aynı boydayız, belki 1 cm falan benden uzun olabilir. Benim boyum 1/68 bu arada.
Fakat boy konusunu takıntı yapıyor. Kendisiyle dalga geçiyor bazen.
Benim sıkıntım da onla buluşurken düz taban ayakkabı giymek zorunda kalıyorum. Normalde topuklu da giymeyi seven biriyim. Ama onun yanında giyersem nerdeyse bi 6-7 cm fark atıcam ona.
Onla ileride ciddi birşey olursa hep böyle düz ayakkabılarla takılıcam sanırım.
Bu durumda olan arkadaşlar varsa yazabilir mi? Görüşlerinize ihtiyacım var
Evet bu devirde düzgün birini bulmak zor. Şuan her şey yolunda gidiyor. Olumsuz birşeyini görmedim.Eğer kendi içinizdeki dengeyi kurabilirseniz hiç problem yok. Sevebileceğiniz bir insan bulmak zor çünkü, biliyorumAma kendiniz de huzursuz olacaksanız ileri vadede bu ilişkinize yansıyacaktır, o yüzden düşünün dedim.
O zaman şu an karar vermeyin böyle bir şey için. İlerleyen zamanlarda belki aklınıza bile gelmeyecek, topuklu ayakkabı özlemeyeceksiniz veya o biraz daha rahatlayacak.Evet bu devirde düzgün birini bulmak zor. Şuan her şey yolunda gidiyor. Olumsuz birşeyini görmedim.
O yüzden kaçırmakta istemiyorum onu