- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.172
-
- Konu Sahibi Bademli_Magnum
Sizden uzunsa giyebilirsiniz aslında, baya fark var çünkü..Aynı boydayız seninle. Ben de hep benden çok uzum biriyle birlikte olur / evlenirim diyordum. Şimdi eşim benden 8cm uzun, topuklu giyinemiyorum, düğünde özendiğim o topuklu gelin ayakkabılarından giyemedim :)
Ama eşimi seviyorum, boyu umurumda değil.
Ya bana kimse kızmasın ama ben sevmem kısa erkek. Topuklu ayakkabı giyemıcek miyim canım. Üzülürüm şahsen istemem
Öyle de her erkekte aynı değil ki kimisi sorun edebiliyor malesef. Benim açımdan problem olmadığını hissettirmeye çalışıyorum ona. Ama o takıyor kesin.Adamın üzüldüğünü sanmıyorum...senin tepkini ölçmeye, ne düşündüğünü anlamaya çalışıyor bence.
Yoksa partenerinden emin olduktan sonra kendinden 15 cm uzun kadını yanında gururla taşıyan adamlar çok.
10-20 yaş küçük kızlarla bile el ele dolaşmaya çekinmeyen adamlar, aynı boy diye neden ezilsin ki? Ama nasıl türk erkeğinde kadın benden genç olacak takıntısı varsa, kadının da erkeğim uzun olacak takıntısı var. O da haklı olarak sizin ne düşündüğünüzü anlamaya çalışıyor.
Liboşlardan iyidir en azından:))+++
Cücük boylu erkek de hiç çekilmiyor
Benim saçlar kıvırcık ve baya kabarık, 3-4cm topukları sevmiyorum, eski ayakkabılarım 10cm kadar. Bir kez giydim, yanında ablası gibi durdumSizden uzunsa giyebilirsiniz aslında, baya fark var çünkü..
Aklı cücük olmasın miscim:)+++
Cücük boylu erkek de hiç çekilmiyor
Liboşlardan iyidir en azından:))
Bi arkadaşım da sürekli topukluyla gezen , çok seven biriydi. Sonra karşısına biri çıktı hemen hemen aynı boydalar. Düz giyiyor şimdi. Az topuklu giyse komik oluyolar. Sözünde nişanında düğününde hep düz giyecek biraz takılıyor ama sevgilisinin iyi biri oluşu bunları göz ardı etmesine yetiyor.Kızlar selam
Görüştüğüm biri var, henüz sevgili değiliz. Sevgililiğin bi tık altı, arkadaşlığın bi tık üstü, öyle söyliyim yani.
Lakin bu kişiyle aynı boydayız, belki 1 cm falan benden uzun olabilir. Benim boyum 1/68 bu arada.
Fakat boy konusunu takıntı yapıyor. Kendisiyle dalga geçiyor bazen.
Benim sıkıntım da onla buluşurken düz taban ayakkabı giymek zorunda kalıyorum. Normalde topuklu da giymeyi seven biriyim. Ama onun yanında giyersem nerdeyse bi 6-7 cm fark atıcam ona.
Onla ileride ciddi birşey olursa hep böyle düz ayakkabılarla takılıcam sanırım.
Bu durumda olan arkadaşlar varsa yazabilir mi? Görüşlerinize ihtiyacım var
Ben de topuklulara elveda diyeceğim sanırımBi arkadaşım da sürekli topukluyla gezen , çok seven biriydi. Sonra karşısına biri çıktı hemen hemen aynı boydalar. Düz giyiyor şimdi. Az topuklu giyse komik oluyolar. Sözünde nişanında düğününde hep düz giyecek biraz takılıyor ama sevgilisinin iyi biri oluşu bunları göz ardı etmesine yetiyor.
Uyum varsa aranızda hiç takılmayın . Düz daha iyidir sağlıklı