Kadın ve Erkekteki Boy Sorunu?

Adamın üzüldüğünü sanmıyorum...senin tepkini ölçmeye, ne düşündüğünü anlamaya çalışıyor bence.

Yoksa partenerinden emin olduktan sonra kendinden 15 cm uzun kadını yanında gururla taşıyan adamlar çok.

10-20 yaş küçük kızlarla bile el ele dolaşmaya çekinmeyen adamlar, aynı boy diye neden ezilsin ki? Ama nasıl türk erkeğinde kadın benden genç olacak takıntısı varsa, kadının da erkeğim uzun olacak takıntısı var. O da haklı olarak sizin ne düşündüğünüzü anlamaya çalışıyor.

Aynı boydayız seninle. Ben de hep benden çok uzum biriyle birlikte olur / evlenirim diyordum. Şimdi eşim benden 8cm uzun, topuklu giyinemiyorum, düğünde özendiğim o topuklu gelin ayakkabılarından giyemedim :)
Ama eşimi seviyorum, boyu umurumda değil.
Sizden uzunsa giyebilirsiniz aslında, baya fark var çünkü..

Ben uzun boylu seviyorum malum Türkiye ortalaması :mad:
170 im
180 altı hiç sevgilim olmadı
En son görüştüğüm çocuk 190 dı
Çıtayı yükselttim galiba:KK36:
Ama seviyorsan ne önemi var
Çok şekilci olmamak lazım işte ama ben yapamıyorum
Topuklu giysem 180 oluyorum zaten 180 lik adam bile kısa duruyor yanımda

Adamın üzüldüğünü sanmıyorum...senin tepkini ölçmeye, ne düşündüğünü anlamaya çalışıyor bence.

Yoksa partenerinden emin olduktan sonra kendinden 15 cm uzun kadını yanında gururla taşıyan adamlar çok.

10-20 yaş küçük kızlarla bile el ele dolaşmaya çekinmeyen adamlar, aynı boy diye neden ezilsin ki? Ama nasıl türk erkeğinde kadın benden genç olacak takıntısı varsa, kadının da erkeğim uzun olacak takıntısı var. O da haklı olarak sizin ne düşündüğünüzü anlamaya çalışıyor.
Öyle de her erkekte aynı değil ki kimisi sorun edebiliyor malesef. Benim açımdan problem olmadığını hissettirmeye çalışıyorum ona. Ama o takıyor kesin.

Eğer o bunu dert ediyorsa, zamanla komplekse ve hatta bunun acısını başka şeylerden çıkarmaya kadar varır. Sevdiğim zaman oralara takılmıyorsun. Hiç dert olmuyor. Ne erkeğe ne kadına. Sen dogal davran içinden geldiği gibi. Şimdiden gereksiz hassasiyet gösterme ki sonra en çok üzülen sen olmayasın.

Kızlar selam
Görüştüğüm biri var, henüz sevgili değiliz. Sevgililiğin bi tık altı, arkadaşlığın bi tık üstü, öyle söyliyim yani.:KK22:

Lakin bu kişiyle aynı boydayız, belki 1 cm falan benden uzun olabilir. Benim boyum 1/68 bu arada.

Fakat boy konusunu takıntı yapıyor. Kendisiyle dalga geçiyor bazen.

Benim sıkıntım da onla buluşurken düz taban ayakkabı giymek zorunda kalıyorum. Normalde topuklu da giymeyi seven biriyim. Ama onun yanında giyersem nerdeyse bi 6-7 cm fark atıcam ona.

Onla ileride ciddi birşey olursa hep böyle düz ayakkabılarla takılıcam sanırım.

Bu durumda olan arkadaşlar varsa yazabilir mi? Görüşlerinize ihtiyacım var:KK31:
Bi arkadaşım da sürekli topukluyla gezen , çok seven biriydi. Sonra karşısına biri çıktı hemen hemen aynı boydalar. Düz giyiyor şimdi. Az topuklu giyse komik oluyolar. Sözünde nişanında düğününde hep düz giyecek biraz takılıyor ama sevgilisinin iyi biri oluşu bunları göz ardı etmesine yetiyor.
Uyum varsa aranızda hiç takılmayın . Düz daha iyidir sağlıklı :KK66:

birbirini gerçekten sevince fiziksel kusurların (bu durumda ortada bir kusur yok gerçi) hiçbir önemi yok.böyle bir şeye takılmak çok saçma.sen kıyafete takılacaksan o da boya takılacaksa hiç başlayıp da birbirinizi üzmeyin.

Bi arkadaşım da sürekli topukluyla gezen , çok seven biriydi. Sonra karşısına biri çıktı hemen hemen aynı boydalar. Düz giyiyor şimdi. Az topuklu giyse komik oluyolar. Sözünde nişanında düğününde hep düz giyecek biraz takılıyor ama sevgilisinin iyi biri oluşu bunları göz ardı etmesine yetiyor.
Uyum varsa aranızda hiç takılmayın . Düz daha iyidir sağlıklı :KK66:
Ben de topuklulara elveda diyeceğim sanırımo_O

İnsan olsun, kaşı gözü ayrı oynamasin, sizi saysın ve sevsin de boy önemli değil, kalbiniz yakışsin üstelik garip bir durum yok, sizin maşallah boyunuz standart üstü, beyfendinin bir garipliği yok.Mutluluklar.

Sevgililiğin bir tık altı, arkadaşlığın üstüne bız kısaca flört diyoruz.

Boy sorununa gelince; Allah başka dert vermesin. Dayımın eşi 10 cm uzundur. Valla bi sorun yok pırıl pırıl yaşayıp gidiyorlar. Kız istediği zaman topuklu da giyiyor.

Değişik bir hava oluyor.

Eger cekici buluyorsaniz boy sizin icin onemli bir konu degilse devam edin bazi insanlar icin çok onemli bu konular ama bence boydan cok daha önemli kriterler var hoşlanıyorsanız bu sebeple ayrilmak komik bir durum bence

çok bücür erkek iyi olmuyo

kim ne derse desin dış görüntüde önemli bence

en azından yanına yakışsın

ömür boyu aman o kırılmasın üzülmesin diye ayakkabı mücadelesi de yorar

Patronumla eşinin arasında rahat bir 10-15 cm. fark vardır. Eşi adamdan uzun, istediğini de giyiyor. Özel zamanlarda topuklu da giyiyor. Gönüller bir olsun boy en son dert boş ver :KK24:

X