Kadın ve Erkekteki Boy Sorunu?

Bademli_Magnum yorumlarından çocuğu beğendiğini ve ilişkiniz bozulmasın diye çok dikkatli olduğunu anlıyorum, ama benim tavsiyem kendiniz neyseniz o olun. Zira yarın bir gün eşiniz olduğunda sen eskiden böyle değildin ne kadar değiştin dediğini duyabilirsiniz. Neyseniz o olun, birebir; sizi seven böyle sevsin.

Sinek küçük mide bulandırır, bazen ufak şeyler çok büyük sorunlara yol açabilir. Normalde nasıl ayakkabı giyiyorsanız, öyle giyin onun yanında. Ve sürekli boyuyla dalga geçiyor diyorsunuz, takıntı yapmış gibi geldi bana, hani dalga geçiyor ki kimse ona bir şey diyemesin.

Kimse için kendinizi olduğunuzdan farklı göstermek ya da istekleriniz ve kişiliğiniz için fedakarlık yapmak zorunda değilsiniz. Zamanla yaptığınız fedakarlık ağır gelebilir, karşı taraf için fedakarlık bile değildir oysa.

Bi de terk edermiş beni görünce

Benim erkek arkadaşım 1.85 ama 1.68 olsa da kabul ederdim çünkü tanıdığım en zeki erkek kendisi, o yüzden boyu umrumda değil. Bir de uzun boylu erkekler genel olarak nasıl desem salak değil ama saf oluyorlar, karşılaştığım zeki erkeklerin çoğu kısaydı mesela. Dünyanın en zengin erkeklerinin çoğunun kısa olması bu teorimi destekliyor gibi

Ben de eski sevgilimle öyleydim hatta ben daha çok dikkat çekiyordum. Onun umrunda değildi ama benim umrumdaydi. Herkes "amaan nolacak yaw önemli olan sevgi" derken ben severken bile takılıyordum. Bu kişiden kişiye değişir, ben taktım her zaman. Bence ilişki yaşayacağın erkekle daha başlamadan kafada soru işaretleri ve ama'lar olmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…