Kadın ve Erkekteki Boy Sorunu?

Boyum 175. Esim de benden 2 cm kadar kısa. Göz fark ediyor yani.
Ben ki, müthiş boy takintisi olan bir insandım. Ama eşimi taniyinca hiç gozume görünmedi boyu. 6 yillik evliyiz. Hic sorun yaşamadık. Komplekssiz bir insan, yaninda rahatlikla topuklu giyerim. Ama gidip de 15 cm platform degil tabii ki

Eger hayat boyu bu sizin gozunuze batacaksa, hic kalkışmayın. Ama sizin icin cok da onemli bir ayrıntı degilse, mutlu olmaya bakin

Erkek arkadaşımla boylarımız aynı emin değilim tam ama 168-169 civarıyız biz de. 1-2 cm ben ondan uzunum sanırım bazen fark ediyorum, belki duruş şeklimize göre değişiyordur. 3 yıldır birlikteyiz yanında topuklu ayakkabı da giyiyorum, giydiğimde boyun kaç oldu şimdi diye sorup gülüyor sadece, ben de başta onun yanında giymemeye çalışıyordum ama ikimiz de sıkıntı yapmıyoruz boy konusunu. O da aksine topuklu ayakkabı giymem konusunda cesaretlendiriyor beni. Nasıl rahat ediyorsan kendini nasıl beğeniyorsan öyle giyin der hep.

Sizle kıyasa girmedim tabi yüzyüze görmediğim biriyle ne için kıyasa girebilirim ki fiziksel olarak?

Sadece 10 cm topuklu 10 cm katmıyor boya dedim, ama siz katıyor dediniz, tamam ne diyeyim o zaman yani.

Bizde genel olarak aman topuklu giyer şu kadar olurum diye boya hemen 10 cm katma adeti var nedense, ama öyle bir durum yok, araştırın isterseniz.

Bence normalde nasılsan öyle ol, tepkisini ve karakterini başta anlamış olursun. Fedakarlık yapma, hele ki ilişkinin başında. Ben eşimle ilk tanıştığımda şortlar, mini elbiseler, topuklu ile gidiyordum her buluşmaya, maksat tepkisini görmek ve alıştırmak. O zaman gık demeyen adam, şimdi yırtık kottan bacağım görününce homurdanıyor; niye çünkü gitgide kapalı giyiyorum, şimdi ne görse açık geliyor ona.

Bizdeki boy takıntısı çok gereksiz.Türkiyede kadının boy ortalaması belli erkeğinki belli.Ama 1.60lık kız bile 1.80den aşağısını kısa buluyor.O zaman 1.70ler 1.75ler ne yapsın onlara da 3 metre erkek lazım.
Size laf etmiyorum yanlış anlamayın,demek istediğim bence pek de bir önemi yok.Onun takıntısı da gereksiz.Zaten sizden kısa da değilmiş aynıymışsınız hemen hemen.

Aynı boydayız senınle erkek arkadasım benden 1 yada 2 cm kısa bende uzun erkek beğenirdim (beğenme sebebimde kendimi çok uzun görmem.) Baya takınftı yaptım hatta ama sonra onun gibi kimseyi sevmeyeceğimi ve onun gibi kimsenin beni sevemeyeceğini anladım. Normal hayatta hep düz ayakkabı giyen kilo verince herkesin 1,80 ve üstü gibi davrandığı biriyim . Takıntılıyım yani. Azcık yüksek ayakkabı giysem yanında zürafa gibi hissediyordum. Sonra farkettim ki o beni ayaklarım olmasa kabul edicek ben kendimi kabul edemiyorum 2 cm için. Kendime bu şekilde geldim.

Bende topuksuz giymeyi spor ayakkabı giyip deli dana gibi koşmayı özledim ama eşime bakarken boynum ağrıyor. Olsun eşimi çok seviyorum:)

Benimde eşimle aram öyle.. topuklu giyince ondan uzun oluyorum fotomuz var hatta birinin nişan töreninde dans ediyoruz kaynana krizlere girdi oğlumdan uzun oldun diye. Eşimin umrunda olmadi ama kompleks yaparmi ki? Bazi erkekler cok relax oluyor çünkü

Yanında hiç giymedim şuana kadar topuklu. Kendi boyuyla dalga geçtiği oluyor birkaç kez denk geldim. Ama Kompleks boyutunda mı bilmiyorum tam.
Yanına bi gün topukluyla gideyim diyorum o zaman anlarım nasıl tepki vereceğinden falan..

Aynen katılıyorum:) ama benimkinin de huyu karakteri süper o yüzden vazgeçemiyorum. Malum bu devirde adam gibi adam bulmak zor..

Daha giymedim yanında topuklu, cesaret edemedim. Ama bi denemekte istiyorum aslında tepkisini görme açısından..

Daha giymedim yanında topuklu, cesaret edemedim. Ama bi denemekte istiyorum aslında tepkisini görme açısından..
Burada hep giyin mahrum kalma topukludan denmiş ama asıl olay adamın vereceği tepki. Gerçekten kompleksli biriyle ömür geçmez sizi bunaltır. Ama yine burada yazılanlar gibi sizin fikrinizi öğrenmek için de böyle konuşuyor olabilir. Giyin topuklularınızı ve görün tepkisini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…