Kadın ve Erkekteki Boy Sorunu?

Bir arkadaşım da eşiyle aynı boyda , nisanda , düğünde hep babet giydi. Ama eşi dünya iyisi bir adam, işinde gucunde Allah daim etsin. Şu an arkadaşıma sorsanız dünyaya bir daha gelse yine onunla evlenir.. karşımdaki adam gibi adamsa , topuklu giyememek umrumda bile olmaz acikcasi

Düğününde bile minicik topuklu giymiş bir kadın olarak söylüyorum ki babetlere alisiyorsun aramızda 8 cm var eşim uzun ve topuklu ayakkabidan nefret ediyor

Kendim varim.
Ikimizde 1.80 iz.Hatta esim 1.79 falan da olabilir.Kisin da alti kalin bot giyiyorum.2-3 cm oluyor fark.Ama takilmiyoruz biz hic.Sorun ediyorsa ileride daha da sorun olabilir.

Bende vaktinde boy takıntısı olan bir insandim ama boy bir ilişki bitirmeye sebep degil kesinlikle. Tabi bunu için iki tarafinda bunu takıntı yapmaması gerekiyor. Özellikle erkek bunu takıntı yapıyorsa malesef zamanla problem oluyor.

Ya bende eskiden takıntılıydım bu konuda. Hatta benimle ilgilenen kısa erkeklerle cay bile içmiyordum (insanları fiziksel olarak değerlendirdiğim için kendime kızıyorum) topuklu giymek gbi bir alıskanlıgım da hiç yok aslında beceremiyorum ama takıntıydı işte. Sonra baktım sacmalıyorum bir mantığı yoktu düşüncemin.(realist olursak da Türk erkeği ortalaması 170 ve civarı zaten, benim boyum 173) şimdi erkek arkadasımla aramızda sadece 1 cm var hatta ben ondan uzun duruyorum nedense, nişan düğün VS birseyler yaparsam da azıcık topuklu ya da hiç giymem.Siz de erkek arkadaşınızı bu konuda sürekli telkin edebilirsiniz. Kafalar huzurlu olsun, boy pos o kadar önemsiz olucak ki zaten öteki dönemlerde

Boyu sorun etmezdim ama kompleksli insan çekilmez. Sürekli ezik ezik takılması size kendinizi kötü hissettirir. Ben en yüksek topuklumla erkek arkadaşımla aynı boyda oluyorum. Başlarda ben kısayım vs diyordu ama şimdi topuklu da giysem çok beğeniyor ve asla dert etmiyor. (Bütün yorumlarınızı okuyamadım) Topuklu giydiğinizde özellikle değişen bir davranışı oluyor mu?

Takıntısı olan erkekle yapamam, zira aşamıyorlar ve ilişkinin ortasında abartıp her şeyi mahvediyorlar.

Bir ton ünlü var, eşi kendinden uzun, bir de üstüne 10 cm topuğu da giyiyor, gayet de relaks duruyorlar dışarıdan. 1.80 cm olup hala topukluyla gezen Chloe var mesela Serdar O. ın eşi. Seni kabul eden böyle etsin :)

170 ken topukluyla 180 olamazsın, olsan duramazdın :)

Şakası bir yana,yorumunuza istinaden yazmak istedim; 10 cm topuklu boyda 10 cm fark attırmıyor, zira ayağın kıvrılan kısmı da var, 5-6 cm anca fark ettirir. İnanmıyorsanız deneyin bir gün.

175 im, 6-8 cm topuk giyerim her gün, bir kaç cm anca uzuyordur boyum.

Ben 180 lik erkeklerin yanında valla onlar kadar oluyorum topuklu giyince
12 cm topuklu ayakkabım var nerdeyse 180 im
160 da olsam uzun severdim ayrıca
Bu benim isteğim
Kendi boyumla ilgisi yok
Erkek arkadaşlarım hep uzundu

Orası öyle tabiki karakteri daha önemli ama istediğin şeyi giyememekte benim için biraz zor olacak:)

belli yaşa gelmiş hala boyu ile ilgili kendiyle barışamayıp iki gramlık topuklu ayakkabı hevesinizde kompleks bence bi olmamışlık vardır o adamda.
mevzu topuklu giyip giymemek değil bedeni ile barışık olmamak.

Ben 180 lik erkeklerin yanında valla onlar kadar oluyorum topuklu giyince
12 cm topuklu ayakkabım var nerdeyse 180 im
160 da olsam uzun severdim ayrıca
Bu benim isteğim
Kendi boyumla ilgisi yok
Erkek arkadaşlarım hep uzundu

Eşim 1.85, ben 1.75; her gün topuklu giyiyorum 6-8 cm gene aramızdaki fark belli oluyor :)

Ben öyle biriyle evliyim ilk zamanlar kafaya takmam gibi geliyordu ama şimdi bal gibi de takıyorum. 7 yıl oldu evleneli hala yanında giyebileceğim düz ayakkabı bulmaya çalışıyorum, her istediğim ayakkabıyı giyemiyorum.

Bu arada sizinle aynı boydaymışız.

Eşim 1.85, ben 1.75; her gün topuklu giyiyorum 6-8 cm gene aramızdaki fark belli oluyor :)
Olabilir
Benim tercihim bu
Neyi tartışıyoruz anlamadım
İlginç
Bu kadar üstüne düşmeniz
Topuklu var topuklu var
Ben anlamadım niye benle kıyasa girdiniz :))
175 şeniz sorun yok zaten
Gerçekten öyleyseniz tabi
Ben tam 170 im topuklu giyince adam aynı duruyor benden 180 boyla
Bacaklarım uzun belki ondan bilmiyorum
190 lık adamla da oldum o bile sırıtmadı yanımda yani
Ben boyumdan memnunum çok şükür

Kızlar onun yanında daha topuklu giymedim. Yani cesaret edemedim. Boyum baya uzun olacak çünkü.
Yarın mesela işyerimden beni almaya gelecek. İşyerinde malum topuklu giyiyorum, o şekilde işten çıksam mı çıkmasam mı kafamda deli sorular..
Yanıma yedek ayakkabı alacağım ama yine de

Eşiniz takıntı yapmıştı yani?

Kocamı seviyorum ama topuklularimi da seviyorum. Ilk başlarda yadırgasa da alıştı. Utanmasam alıp kolumun altına gezeceğim öyle bir fark.
Bir de ilişki başlangıcında o benden uzundu. Nasıl bir uzadıysam bu hale geldik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…