- 5 Temmuz 2017
- 4.413
- 7.489
-
- Konu Sahibi Bademli_Magnum
Düğününde bile minicik topuklu giymiş bir kadın olarak söylüyorum ki babetlere alisiyorsunKızlar selam
Görüştüğüm biri var, henüz sevgili değiliz. Sevgililiğin bi tık altı, arkadaşlığın bi tık üstü, öyle söyliyim yani.
Lakin bu kişiyle aynı boydayız, belki 1 cm falan benden uzun olabilir. Benim boyum 1/68 bu arada.
Fakat boy konusunu takıntı yapıyor. Kendisiyle dalga geçiyor bazen.
Benim sıkıntım da onla buluşurken düz taban ayakkabı giymek zorunda kalıyorum. Normalde topuklu da giymeyi seven biriyim. Ama onun yanında giyersem nerdeyse bi 6-7 cm fark atıcam ona.
Onla ileride ciddi birşey olursa hep böyle düz ayakkabılarla takılıcam sanırım.
Bu durumda olan arkadaşlar varsa yazabilir mi? Görüşlerinize ihtiyacım var
Kızlar selam
Görüştüğüm biri var, henüz sevgili değiliz. Sevgililiğin bi tık altı, arkadaşlığın bi tık üstü, öyle söyliyim yani.
Lakin bu kişiyle aynı boydayız, belki 1 cm falan benden uzun olabilir. Benim boyum 1/68 bu arada.
Fakat boy konusunu takıntı yapıyor. Kendisiyle dalga geçiyor bazen.
Benim sıkıntım da onla buluşurken düz taban ayakkabı giymek zorunda kalıyorum. Normalde topuklu da giymeyi seven biriyim. Ama onun yanında giyersem nerdeyse bi 6-7 cm fark atıcam ona.
Onla ileride ciddi birşey olursa hep böyle düz ayakkabılarla takılıcam sanırım.
Bu durumda olan arkadaşlar varsa yazabilir mi? Görüşlerinize ihtiyacım var
Ben uzun boylu seviyorum malum Türkiye ortalaması
170 im
180 altı hiç sevgilim olmadı
En son görüştüğüm çocuk 190 dı
Çıtayı yükselttim galiba
Ama seviyorsan ne önemi var
Çok şekilci olmamak lazım işte ama ben yapamıyorum
Topuklu giysem 180 oluyorum zaten 180 lik adam bile kısa duruyor yanımda
+++
Cücük boylu erkek de hiç çekilmiyor
Ben 180 lik erkeklerin yanında valla onlar kadar oluyorum topuklu giyince170 ken topukluyla 180 olamazsın, olsan duramazdın :)
Şakası bir yana,yorumunuza istinaden yazmak istedim; 10 cm topuklu boyda 10 cm fark attırmıyor, zira ayağın kıvrılan kısmı da var, 5-6 cm anca fark ettirir. İnanmıyorsanız deneyin bir gün.
175 im, 6-8 cm topuk giyerim her gün, bir kaç cm anca uzuyordur boyum.
Orası öyle tabiki karakteri daha önemli ama istediğin şeyi giyememekte benim için biraz zor olacak:)
Ben 180 lik erkeklerin yanında valla onlar kadar oluyorum topuklu giyince
12 cm topuklu ayakkabım var nerdeyse 180 im
160 da olsam uzun severdim ayrıca
Bu benim isteğim
Kendi boyumla ilgisi yok
Erkek arkadaşlarım hep uzundu
OlabilirEşim 1.85, ben 1.75; her gün topuklu giyiyorum 6-8 cm gene aramızdaki fark belli oluyor :)
Eşiniz takıntı yapmıştı yani?Ben öyle biriyle evliyim ilk zamanlar kafaya takmam gibi geliyordu ama şimdi bal gibi de takıyorum. 7 yıl oldu evleneli hala yanında giyebileceğim düz ayakkabı bulmaya çalışıyorum, her istediğim ayakkabıyı giyemiyorum.
Bu arada sizinle aynı boydaymışız.